سلام دوستان من این دوربین رو گرفتم و الان یه مشکلی دارم
تو لایو ویو که میرم نمیتونم سرعت رو پایین تر از 30 بیارم
ولی وقتی movie setting رو off میکنم درست میشه ولی خوب تصویر فکر میکنم auto iso میشه و روشن میشه
ولی وقتی عکس میگیرم عکس تاریکه
سلام دوستان من این دوربین رو گرفتم و الان یه مشکلی دارم
تو لایو ویو که میرم نمیتونم سرعت رو پایین تر از 30 بیارم
ولی وقتی movie setting رو off میکنم درست میشه ولی خوب تصویر فکر میکنم auto iso میشه و روشن میشه
ولی وقتی عکس میگیرم عکس تاریکه
ویرایش توسط oktay50000 : Sunday 13 January 2013 در ساعت 02:16
سلام
چون اصول نورسنجی این دوربینها Open aperture هست،چه در مد لایوویو و چه از ویزور،تغییرات دیافراگم به خود دیاف اعمال نمیشه،مگه اینکه کلید بازدید عمق میدان رو فشار بدید.
تغییرات دیاف به نورسنج اعمال میشه و بر اساس نورسنجیه که میشه فهمید تنظیمات درسته یا منجر به عکس Over یا Under میشه
تنها راهی که پیدا کردم اینه که گریپ را باز کنم و عطاش را به لقاش ببخشم
مشکل کم شدن شارژ در زمان هایی که استفاده نمیکنیم را شاید بشه با در اوردن باتری حل کرد اما در زمان هایی هم که دوربین روشنه مصرف باتری به طرز قابل ملاحظه ای افزایش پیدا میکنه .پیشنهاد میکنم اصلا این گریپ خریداری نشود بیخود نیست قیمتش افزایش پیدا نکرده .من که فعلا انداختمش یک گوشه تا یک راهی پیدا کنم
سلام
d7000 گیرباکس داره رو بدنش؟
یعنی میشه لنز vivitar 100-400 رو که Af داره روش سوار کرد؟
Af روی بدنه D5100 که کار نکرد به علت عدم گیرباکس هیدرولیک
درود
لنز Vivitar مورد نظر مانت نیکون است؟ اگر مانت نیکون باشد خوب روی نیکون ها بسته میشود ، اما اگر خود لنز دارای موتور focus نباشد ، روی بدنه هایی از نیکون که موتور focus در خود بدنه نیست ، Auto Focus نخواهند داشت ، از جمله همان D5100 که تست کرده اید ، اما D90 و بالاتر درون بدنه ها موتور focus وجود دارد از جمله D7000 مورد نظر شما. و لنز هایی که قابلیت Auto Focus را دارند اما درون لنز موتور فوکاس ندارند ، از موتور Focus بدنه استفاده خواهند کرد.