فکر میکنم منظور اینه:
D7000_skeleton.jpg
فکر میکنم منظور اینه:
D7000_skeleton.jpg
الهی،به بهشت وحور چه نازم؛مرا دیده ای ده که از هر نظر بهشتی سازم
جناب آبایی منظور من دقیقن اون قطعه فلزی نیست . اون که باید فلز باشه به خاطر اتصالات .
ولی شما پشت اون رو ببینید در نیکون D7000 که به پلاستیک نصب شده :
d7000_mgbody_1.jpg
چون فقط بالا و پایین این دوربین از فلز ساخته شده .
اما در D800 ، D700 و d300 که بدنه تمام فلزی دارند ، این قطعه به بدنه فلزی متصل شده و در نتیجه تحمل فشار و قدرت بسیار بیشتری رو داره :
nikon_D800_Mgbody_800-1.jpg
با جناب انوش و فرید خط رو خط شدیم .
سلام
چندتا سوال راجع به آپدیت کردن فریمور دوربین داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید:
اول اینکه اگر کلا دوربین رو آپدیت نکنیم چه اتفاقی میوفته؟
آپدیت فریمور چه تاثیری روی کیفیت خروجی داره ؟
روش آپدیت کردن رو هم اگر بفرمایید بسیار لطف کردید.
هرنوع اپدیت فریمور نوعی برطرف کردن ایرادات نرم افزاری دوربینه و یا اضافه کردن نوعی تنظیمات اضافه به دوربینه .اول اینکه اگر کلا دوربین رو آپدیت نکنیم چه اتفاقی میوفته؟
بستگی به نوع اپدیت فریمور دوربین داره .آپدیت فریمور چه تاثیری روی کیفیت خروجی داره ؟
کار بسیار ساده ای هست .روش آپدیت کردن رو هم اگر بفرمایید بسیار لطف کردید.
فایل مربوط به اپدیت رو داخل مموری بریزید .
وبه تنظیمات اپدیت دوربین برید و از اونجا عملیات نصب رو اجرا کنید .
ودراخر دوربین رو روشن وخاموش کنید .
یک بار این سوال را کردم لطفا اونایی که گریب هنل خریدن چک کنن .وقتی گریب رو دوربین وصله حتی در زمان هایی که دوربین خاموشه گویا مصرف باتری داره.به این صورت که وقتی گریپ وصله باتری برای من زودتر تموم میشه.مثلا امروز سه خونه پره چند روز تو کمد هست بعد دوباره برش میدارم برای عکاسی یا شده دو خونه باتری .یا اینکه بعد از چند تا عکس میشه دو خونه باتری . در حالت بدون گریپ این مشکل را ندارم.برای کس دیگری هم این اتفاق افتاده؟ایا چون باتری همون باتری نیکون هست این اتفاق می افته و اگه از باتری هنل دی 7000 استفاده کنم این مشکل برطرف میشه؟
آیا راهی و یا هکی وجود داره که بتونیم فایل raw رو در حالت uncompressed ذخیره کرد ؟؟
خراب رفاقت آنم که جان دهد در بهر دوست ... خط و خال لغو بر در نهاده و بی آرزوست