سلام دوستان سوالی دارم
دوربین من D7000 است وقتی که از ویزور نگاه می کنم و شاتر را برای فوکوس فشار می دهم احساس می کنم تصویر یک تکان کوچک
می خورد و فوکوس می کند و وقتی دستم را از روی شاتر بر میدارم و فوکوس قطع می شود دوبار همان تکان کوچک را می خورد البته یک صدای کم تغ مانند زمان فوکوس می شنوم می خواستم بدانم این حالت عادی است یا خیر من قبلا D90 داشتم و این دوربین را 4 الی 5 ماه است که خریدم و قبلا به این موضوع توجه نکرده بودم.
ممنون می شم اگه کمک کنید.
با تشکر
منمون از راهنمایی شما
پس مشکلی نیست خیالم راحت باشد؟
متشکرم.
این کار را انجام دادم هم تکان برطرف شد و هم صدا قطع شد ممنون از لطف شما دوست عزیز .
سلام دوستان.
میخواستم بدونم این دوربین رو چه کشورهایی تولید میکنند؟ و D7000 هایی که توی ایران هست کجایی هستند؟
و آیا بسته های مختلفی داره؟ مثلا سفارشی، برای اروپا و...
چون بنده قصد خرید این دوربین رو دارم ولی با قیمت های خیلی متفاوتی روبرو شدم که یکی از فروشنده ها گفت
این به دلیل تفاوت نوع پکینگ می باشد.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ساخت تایلند
بسته های مختلفی داره. (بادی - بادی لنز)
برای کشورهای مختلف با کاتالوگ و بقیه مدارک به زبان آن کشور بسته بندی میشه. (مال من برای کره جنوبی بود)
دوستان تو عکاسی پیاپی من یک مشکلی دارم با این دوربین.
رو مد CH میذارم و حالت SCENE ورزشی، فوکوس منوآل، باطری پر، حافظه خالی، فرمت RAW( نیازمند این فرمتم) ، دستمو هم رو شاتر نگه میدارم. از هر چند باری که عکس میگیرم یکبار خیلی سریع ( سرعتی که مدنظرمه ) شاتر میزنه بین 10 تا 15 عکس خیلی سریع و خوب میگیره ولی دفعات دیگه خیلی یواش تر همین تعداد عکس میگیره.
با فاصله های زمانی متفاوت ( 1 بار در هر روز! ) هم امتحان کردم متوجه نمیشم چرا بعضی وقتا عالی و بعضی وقتا خیلی کند عمل میکنه.
با تایمر هم امتحان کردم به نتیجه خوبی نرسیدم. ممنون میشم راهنمایی کنین.
با یه مموری دیگر نیز تست کنید شاید از آن باشد
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4