چند پست آخر دیگه بهتره تو تاپیک مربوط به لنز ها ادامه پیدا کنن
۱۸-۱۰۵ لنز متوسطی ولی با توجه به قیمت لنز خوبی محسوب میشه
۱۶-۸۵ هم لنز خوبی هست با توجه به قیمتش که کمی بالاست ارزنده هست
d7000بی دلیل با این کیت به بازار ارائه نشده
چند پست آخر دیگه بهتره تو تاپیک مربوط به لنز ها ادامه پیدا کنن
۱۸-۱۰۵ لنز متوسطی ولی با توجه به قیمت لنز خوبی محسوب میشه
۱۶-۸۵ هم لنز خوبی هست با توجه به قیمتش که کمی بالاست ارزنده هست
d7000بی دلیل با این کیت به بازار ارائه نشده
من نیز به نوبه خود از شما تشکر می کنم .
جناب ahmad-d درمورد اینکه اختلاف قیمت این دولنز بیش از اندازه می باشد درست قبول دارم .
ولی درمواردی استفاده از عوامل خاص مانند همان اخلاف دو عددی واید بودن لنز 16-85 نسبت به 18-105 گزینه مناسبی برای خرید لنز 16-85 می باشد و همینطور برعکس .
منظور شما باید اول مورد و سبک عکاسی خود را انتخاب کرده و بعدا درمورد اینکه لنز 16-85 ارزش دوبرابر هزینه کردن دارد یا نه تصمیم بگیرید .
چون اختلاف کاربردی این دولنز بیشتر از ان می باشد که با یکدیگر مقایسه شوند .
یا به صورتی باید لنزی در حد قیمت و قدرت کاربردی برابر لنز 18-105 را برای مقایسه انتخاب کنید و یا لنزهای انتخابی دارای اختلاف زیادی با لنز 16-85 نباشند .
من خود به عنوان کسی که تجربه استفاده از هر دو مورد لنز را دارم لنز 18-105 به خاطر قیمت و نوع کاربردی لنز ، لنز 18-105 را بیشتر دوست داشتم .
و درمورد لنز 16-85 با مورد اعواجی که درعکسها پرتره بیشتر دیده می شد این لنز را فروختم . 400 ت
چند رو پیش دوستی در مورد مصرف باتری در هنگام فیلم برداری پرسیده بود که جواب دادم
دیروز که lcd اکسترنال برای فیلم برداری استفاده کردم مصرف باتری بسیار بالا رفت تا حدی که ۲ ساعت استفاده از دوربین که ۱۰ دقیقه راش گرفته بودم باتری اول دوربین تموم شد !!
در مورد کیفیت تصویر خروجی فقط به درد باز بینی شخص دوم (کارگردان) میخورد از نظر رنگ و جزیات حتی فوکوسینگ lcdخود دوربین بسیار بهتر هست
خروجی hdmiاستفاده ازش ممکن نیست چون تصویر lcd اصلی قطع میشه
ویرایش توسط aliii : Monday 4 July 2011 در ساعت 17:37
چون این فروم کلی وقته خابیده گفتم بیدارش کنم!!
یک سوال پیش اومده که البته قبلن دیده بودم ولی یادم رفته، در حالت فیلمبرداری چطوری میشه دوربین بصورت خودکار روی سوژه فوکوس کنه و نیازی به فوکوس دستی نباشه؟
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
دوستان آیا این شایعه حقیقت داره که فیلم برداری از دوربین عکاسی دی 7000 باعث ضعیف شدن سنسور میشه؟
البته این به قول شما شایعه در مورد همه دوربینها وجود داره و فقط مربوط به D7000 نیست
به لحاظ الکترونیکی ، میشه گفت در طول عمر سنسورها میتونه موثر باشه به این دلیل که این سنسورها نور رو تبدیل به ولتاژ میکنند و اینکه شما عکس بگیرید (مثلاً یه عکس در دقیقه یا در بالاترین حالت 6 عکس در ثانیه) با اینکه شما 24 فریم بر ثانیه فیلم بگیری قطعاً تفاوت داره
من توي اين يكی دو روزه پس از مدت ها تحقيق ميخوام يك دی 7000 بخرم . من آماتور هستم و اصلا با دوربين هاي dslr كار نكردم. تمام صفحات اين تاپيك رو خوندم. ميخوام بدونم چه نكاتي هست كه بايد موقع خريد بهشون توجه كنم؟ ممنونم از توجهتون
ویرایش توسط persianeyes : Wednesday 20 July 2011 در ساعت 17:27
بشوی اوراق اگر همدرس مایی
بهتره یه مطالعه دراین تاپیک بکنید فکرمی کنم بد نباشه .
به چه نكاتي هنگام خريد توجه كنيم ؟
من امروز جمهوری بودم و جالب بود (فقط) یک مغازه D7000 ر ا با لنز کیت 200-18 میفروخت. تا حالا چنین چیزی نخونده بودم.
( قیمت رو هم 2350 میداد. گارانتی ایده آل. )
ویرایش توسط persianeyes : Wednesday 20 July 2011 در ساعت 20:55
بشوی اوراق اگر همدرس مایی