خود من قبلا درگیر انتخاب بین یکی از این دو دوربین بودم دوست عزیز
توی همین سایت میتونید مقایسه های خوبی رو ببینید
مثلا اینجا
خود من قبلا درگیر انتخاب بین یکی از این دو دوربین بودم دوست عزیز
توی همین سایت میتونید مقایسه های خوبی رو ببینید
مثلا اینجا
منم هم درگیر همین انتخاب بودم ! اما با توجه ژانر هایی که عکاسی میکنم با در نظر گرفتن داینامیک رنج بالاتر-عمق بیشتر رنگ-و نویز کمتر در ایزو بالا من دی۷۰۰۰ را انتخاب کردم!
میتونید اینجا هم مقایسه شون ببینید:
Canon 60D vs Nikon D7000 - Our Analysis
سلام
دوست عزیز فکر نکنم به جواب درست و حسابی برسید.
وسواس بخرج ندید
اولا فکر Jpeg عکس گرفتن با DSLR را از سرتان بیرون کنید.
ثانیا اگر هم می خواهید فعلا آزمایشی Jpeg عکس بگیرید به قسمت تنظیمات عکس دوربین رفته و فرضا تنظیمات تراز سفیدی، کنتراست، شارپنس، نویز ریداکشن و کنترل داینامیک رنج را بسته به شرایط مختلف تغییر دهید تا به نتیجه دلخواه برسید. ترجیحا داینامیک رنج را خاموش یا حداقل نگه دارید.
موفق باشید.
حمید رضا خاقانی
بنده هم دقیقا مثل شما اول 60 دی داشتم الانم 7000 .منتها الان جفتشم دارم.نیکون 7000 به نظرم خروجی بهتری رو نسبت به 60 دی میده.برای منم ابتدا خیلی سخت بود ولی با تمرین و فیلم های اموزشی دستم اومد.این لینک رو ببنید فیلم آموزشی مربوط به 7000 را دانلود کنید شرکت ایده آل دوربین
اینم یه لینک دیگه در مورد آموزش منوهای دوربین به زبان انگلیسی از شرکت لیندا http://vatandownload.com/2011/12/lyn...ikon-d7000.php
مرسي از دوستان پس اينجور كه معلومه ٧٠٠٠ از ٦٠ دي بهتره ديگه؟
دوست عزیز. بنظر من شما مرحله سخت رو که همون انتخاب بوده گذروندین و الان صاحب یه دوربین جدید هستین.صرفنظر از اینکه در بیشتر زمینه ها d7000 نسبت به 60d برتری داره (حداقل طبق جستجوهایی که من انجام دادم) اما شاید بد نباشه که چن وقتی رو صرف اشنایی بیشتر با دوربین جدید بکنین و اصلا فراموش کنین که قبلا 60d داشتین.اینطوری از یه طرف مهارتتون در کار با d7000 بالا میره و شاید بهش علاقمندتر بشین. از طرفی هم اگه به این نتیجه رسیدین که 60d برای شما بهتر بوده این نظرتون براساس تجربه س و دیگه تردیدی براتون باقی نمیمونه
موفق باشین
سلام دوستان یه لنز به این اسم دست دو فروخته میشه نزدیکه ۹۰ دلار
Nikon series E 50mm F1.8 pancake prime lens
ازش خوشم اومده. عکسهای بوکه خوبیه میگیره که منم خوشم میاد از این تیپ عکسها. دستیه. اصلا اتومات نیست. ولی عکسهای جالبی میگیره به نظرتون با توجه به دست دوم بودنش و به این قیمت می ارزه و کلا اینکه روی دوربین دی ۷۰۰۰ خوب جواب میده .
بعد اینکه نیاز به تبدیل که نداره ؟ برای اتصال به دوربین منظورمه .
ببخشید اگر جای مناسبی سولام را نپرسیدم کمی فوریه و باید جواب بدم این بود که اینجا مطرح کردم . اگر سریع تر راهنماییم کنید ممنون میشم.
مرسی
ویرایش توسط marypm : Thursday 9 May 2013 در ساعت 19:25
میم مطهروقتی میشود دنیایی را در نگاهی گنجاند . . .
سلام
محافظ مخصوص ال سی دی D7000 مدل BM-11 رو از کجا میشه تهیه کرد؟