ویدئو دلخراش از تکه تکه کردن d7000
http://nikonrumors.com/2011/03/02/ho...000-apart.aspx
ویدئو دلخراش از تکه تکه کردن d7000
http://nikonrumors.com/2011/03/02/ho...000-apart.aspx
درود
دوست عزیز تعدادنقاط فوکوس 39 نقطه است که جزو امکانات خوب D7000 محسوب میشه.
چند پست قبل تر بحثی بود که جناب میری جوابش رو ارائه دادند.
این هم منابعش که تردیدی نماند . ( آدرسش خیلی هم دور نبود، همین dpreview خودمون بود :cool: )
سه دوربین nikon d700 , nikon d300 , nikon d300s به کمک گریپ مدل MB-D10 به سرعت عکسبرداری پیاپی 8 فریم در ثانیه دست می یابند.این رقم واسه D700 فول فریمی که در حالت عادی 5fps عکس میگیرد خیلی قابل توجه است.
همانطور که دوستان فرمودند 7D که خودش هم 8fps عکس میگیرد و D7000 با 6fps ، فاقد این قابلیت هستند.
FD master
دوست عزیز از منوی دستگاه
Shooting Menu -->Auto ISO sensitivity control رو Off کنید.
حتما firmware vرو چک کنید Menu-->SETUP MENU --> Firmware version باید 1.02 باشه اگر نبود از اینجا میتویین دانلود کنید و Firmware رو اپدیت کنین
امیدوارم مشکلتون حل بشه
درود
دوست عزیز در حال حاضر دفترچه فارسی موجود نیست اما نور.ن قراره بزودی ترجمه و چاپش کنه.
ببخشید دوستان این دو دکمه ای جلو دوربی زیر لامپ فوکوس بنام فانکشن و نمایش عمق میدان قرار داره چه عملی رو انجام میدن
و در آخر تفاوت شاخص این دوربین و D5100 در چه چیزهاییه که بیشتر به کار میاد و باعث برتری این دوربینه مثل سیلینگ بدنه و سریعتر بودن دیافراگم ؟؟؟
هر دو از اسمشان پیدا است
فانکشن خوب از اسم اش پیدا است! یک عملی را یک فانکشنی را انجام می دهد.اما چه عملی بستگی به موقعیت و تعریف است که برایش انجام شده است.
دکمه بعدی هم خوب نمایش عمق میدان است.یعنی شما بر روی اف 9 می خواهید عکسی بگیرید.اگر آن دکمه را فشار دهید دیافراگم قبل از شاتر زدن برای شما نمایش پیدا کرده و عمق میدان را می بینید.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
البته دکمه دوم (preview) هم مثل فانکشن قابل نتظیم، (فقط همین دو دکمه تو این دوربین قابل تغییر کارآیی دارند) و preview بجز پیشنمایش عمق میدان، اگه فلاش فعال باشه (حتی hotshoe، حتی بصورت off camera (البته من فقط فلاش های خود نیکون رو امتحان کردم) اوناهم بوشن میمونن تا نور پردازی تون رو هم ببینید.
با سلام
دوستان ببخشید وارد بحث میشم. من قصد تعویض D5000 با d7000 رو داشتم. البته از کیفیت عکس دوربینم راضیم ولی نبود بعضی امکانات از جمله cls باعث شده به فکر تعویض باشم.
منتظر نضر اساتید هستم