با سلام
اول اینکه تعصب روی یک برند یا همون Brand loyalty چیز عجیبی نیست و همه جای دنیا وجود داره . مختص دوربین هم نیست. کافیه سری به فروم های اتوموبیل و موبایل و LCD و غیره بزنیم تا شبیه این بحث ها را اونجا هم ببینیم. اتفاقا به نظر من چیز بدی هم نیست و برای کسانی که در انتخاب یک برند مردد هستند خیلی هم مفیده و با بررسی حرفهای دو طرف و اطلاعات بدست اومده راحت تر و بهتر تصمیم می گیرند یا حداقل سبب میشه تحقیق بیشتری بکنند. من شخصا هر دو برند را داشتم و از هردوشون هم راضی بودم و در نهایت با نیکون بیشتر ارتباط برقرار کردم ولی این به معنای بدتر بودن کنون نیست. الان سه چهار سالی میشه که یک نیکون D200 دارم. وقتی D300 عرضه شد با وجود همه برتریهاش دلیلی برای ارتقا ندیدم چون هنوز D200 را دوربین قابلی می دونستم و تعویض اون رو با ضرر اشتباه می دونستم. پارسال که 7D به بازار امد داشتم وسوسه میشدم که دوباره سوییچ کنم به سمت کنون و یک 7D بخرم ولی فکر خریدن لنز و هزینه های بعدی باعث شد صبر کنم. الان با اومدن D7000 میدونم که تصمیم درستی گرفتم. من قصد خرید D7000 را ندارم ولی مشخصات عالی این دوربین نوید دهنده جایگزینی فوق العاده برای D300s هست که من بی صبرانه منتظرش می مونم. تا اون موقع دوربین فعلیم رو مثل سابق با لذت ازش استفاده می کنم. مطمینا کنون هم بیکار نخواهد نشست و این رقابت ادامه خواهد داشت.