روی دوربین من فانکشن کار خاصی انجام نمیده
میشه بیشتر توضیح بدید
روی دوربین من فانکشن کار خاصی انجام نمیده
میشه بیشتر توضیح بدید
الان خاطرم نیست پیشفرض دکمه fn چی بود، ولی از منوی f3 میتونید تنظیمش کنید...
من گذاشتمش روی نشون دادن تراز تو view finder...
)Viewfinder virtual horizon(
درود
نیکون اعلام کرد که دوربین D7000 موفق به دریافت جایزه EISA Award سال 2011-2012 شده است
منبع : سایت Nikon
پی نوشت : البته در April 28, 2011 هم که جایزه TIPA Awards 2011's Best D-SLR Advanced را بدست آورده بود
منبع Nikon
موفق باشید
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Tuesday 23 August 2011 در ساعت 18:34
مشخصات کامل d7000 که فکرکردم ممکنه به درد کسی بخوره. به کارمن که اومد.
http://www.nikonusa.com/Nikon-Produc...Tabs.TechSpecs
البته امیدوارم تکراری نباشه.
درود
دوستانی که راهنمای فارسی D7000 رو میخواستن چاپ شده میتونن از شرکت نور ..... تهیه کنن .
دوستان اگه تکراریه ببخشید
فارغ از نظرات و نوع نگاه Ken Rockwell که حالا بعضی ها قبول دارن بعضی ها نه، راهنمای ساده ِD7000 روی وب سایت ایشون هم میتونه در درک گزینه های منو ها برای کسانی که شاید خیلی با عبارت های نیکونی آشنا نباشن مفید باشه
http://www.kenrockwell.com/nikon/d70...s-guide/#index
ویرایش توسط maany_A : Tuesday 6 September 2011 در ساعت 20:34 دلیل: غلط تایپی
My Lovely Pentax gearNikonD7000+18-105+50f/1.8D+Tokina100f/2.8 Macro+Samyang85f/1.4+35f/1.8G
سلام دوستان بعد از کلی جستجو و تحقیق بین 60دی کانن و دی 7000 نیکون این دوربین ارزشمند رو انتخاب کردم و مهمترین ویژه گی آن برای من سیستم فوکس 39 نقطه ای که واقعا برای من از همه چیز مهمتر است وهمچنین ویژه گی که از دید من این دوربین نسبت به 60 دی کانن دارد قرار ذیل است
1. سیستم فوکس 39 نقطه ای
2. سرعت عکاسی بیشتر نسبت به رقییب کاننی
3. بدنه فلزی
4. عملکرد عالی سنسور در ایزو های بالا
5. جایگاه دو مموری
6. کیت با لنز (18-105)بسیار مناسب و ایده آل با قیمت
7. ویو فایندر 100٪
8. کراپ 1.5 (که اصلا کسی بهش اهمیت نمیده )
9. قابلیت عکسبرداری با وقفه زمانی بدون نیاز به ریموت کنترل
10. دینامیک رنج بهتر
چیدمان موردی ها زیاد دقیق نیست دوستان خورده نگیرند
ولی یک مشکلی من بااین دوربین برخوردم که عذاب آور است و آن اینکه در حالت عکاسی پیاپی با فرمت خام بافر آن بیشتر از 15 فریم آن هم در 12بیت و 25 فریم با فرمت فشرده بیشتر جواب نمی دهد مگر اینکه از سایز های کوچکتر استفاده شود
البته لازم به ذکر است که مموری class 10 متفرقه می باشد (اگر اشتباه نکنم 16GB LX می باشد و به قیمت 50 تومان آقای فروشنده حساب کرده این هم خوبی های خرید غیر حضوری) ولی در فیلمبرداری فول اچ دی اصلا مشکلی ندارد
دوستان لطف کنند اگر از مموری است راهنمایی بفرمایند چون قبلامن با مموری های CF Sandisk Ultra بر روی دوربین های کانن 7دی و 40 دی چنین مشکلی نداشتم
با احترام
هراتی
ولی یک مشکلی من بااین دوربین برخوردم که عذاب آور است و آن اینکه در حالت عکاسی پیاپی با فرمت خام بافر آن بیشتر از 15 فریم آن هم در 12بیت و 25 فریم با فرمت فشرده بیشتر جواب نمی دهد مگر اینکه از سایز های کوچکتر استفاده شود
البته لازم به ذکر است که مموری class 10 متفرقه می باشد (اگر اشتباه نکنم 16GB LX می باشد و به قیمت 50 تومان آقای فروشنده حساب کرده این هم خوبی های خرید غیر حضوری) ولی در فیلمبرداری فول اچ دی اصلا مشکلی ندارد
دوستان لطف کنند اگر از مموری است راهنمایی بفرمایند چون قبلامن با مموری های CF Sandisk Ultra بر روی دوربین های کانن 7دی و 40 دی چنین مشکلی نداشتم
مشکل از کارت حافظه نیست
با lexar 133x و توشیبا پرو20m/s هم همین طور هست تو حالت jpeg هم بعد از ۲۰ فریم به سرعت ۱ فریم در ثانیه میرسه البته کارت خیلی سریع تر
مثل سندیسک 45m/s حتما تاثیر زیادی داره
اینجا دیگه یه خورده زد تو ذوقمون
حالا با نصب گریپ هم نمیشه کاریش کرد مثل دی 700 که سرعت عکاسیش بالا میره
دوستانی که با این دوربین کار کردند لطف کنند و راهنمایی بفرمایند با چه آپشن و یا گزینه میشه این مشکل رو حل کرد(مموری یا گریپ یا...................)
اینجورها هم نیست دوست عزیز یک مکث کوتاه داره باز چهار پنج تا میگره باز مکث .................مشکل از کارت حافظه نیست
با lexar 133x و توشیبا پرو20m/s هم همین طور هست تو حالت jpeg هم بعد از ۲۰ فریم به سرعت ۱ فریم در ثانیه میرسه البته کارت خیلی سریع تر
مثل سندیسک 45m/s حتما تاثیر زیادی داره
به هر حال هر محصولی ویژه گی و کاستی هایی هم داره