سلام راستش من تازه عضو سایت شدم و تصادفی سوال شمارو خوندم. من از D7000 با 2 لنز جدا استفاده میکنم و با مقایسه D90 فوق العاده اس قیمتشم نسبتا خوبه صبر کردن شما واقعا بیدلیله. موفق باشی
سلام راستش من تازه عضو سایت شدم و تصادفی سوال شمارو خوندم. من از D7000 با 2 لنز جدا استفاده میکنم و با مقایسه D90 فوق العاده اس قیمتشم نسبتا خوبه صبر کردن شما واقعا بیدلیله. موفق باشی
باسلام
من از دوستانی که D7000 رو خریدن یک سوال دارم و اینکه داخل جهبه چه چیزهایی باید همراه دوربین باشه؟
اگر خدا بخواد فردا قراره از شرکت ن.نگار تهیه کنم. ممنونم
لنز کيت Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED AF-S VR DX
باتري EN-EL15
شارژر و باتري
بند گردنی
لاستيک دور چشم
كابل USB
كابل ويدئو AV
دفترچه راهنماي انگلیسی دوربين
درود
دوست عزیز از راهنمایی شما متشکرم .
من این دوربینو در سایت های مختلف بررسی کردم اما از نزدیک ندیدم و تستش نکردم لطفا محاسن و معایب رو عنوان کنید .
البته این لیست کامل نیست...
لیست کامل تجهیزات:
بدنه دوربین، پلاستیک محافظ مانیتور، در پوش جای لنز، پلاستیک محافظ کفشک (hot shoe)، لاستیک چشمی، درپوش چشمی؛
بند دوربین؛
باتری با درپوش پلاستیکی، شارژر، کابل اتصال شارژر به برق و/یا فیش دوشاخه که شارژر رو مستقیم به برق وصل میکنه (بسته به کشور مقصد این مورد متفاوته)؛
لنزNikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED AF-S VR DX، درپوش جلو و عقب لنز، هود، کیف پارچه ای لنز؛
دیسک نرم افزار View NX2، دفترچه راهنمای چاپ شده به دو زبان (یکی انگلیسی)، برگه راه اندازی سریع (Quick start guide) باز هم به دو زبان و چند برگه دیگه.
سلام
خیلی از تفاوتهاش به راحتی قابل درکه مثلا پیکسل بالاتر، ایزوی بهتر ، سرعت شاتر بالاتر، تعداد نقطه فوکوس بیشتر (39 در مقابل 9) . ولی نمیدونم تاثیر اینها برعکس های گرفته شده، بویژه در شرایط کنتراست بالا چطوره؟ آیا کسی دینامیک رنج این دو دوربین رو مقایسه کرده؟ آیا تفاوتشون به هزینه ای که میکنی می ارزه؟ ممنون میشم دوستانی که دوربین را داشتن و استفاده کردن نظر بدن.
صبر کردن بیش از حد بله بی دلیل شاید باشد ولی مطالعه و تحقیق بیشتر و کاملتر می تونه کمک کنه اطلاعات بیشتری روهم درمورد این دوربین به دست بیاریم و با اطمینان بیشتر خرید کنم ، حتی بعد ازخرید نیز افرادی هستند که درمورد خرید خود احساس دودلی دارند و فکر می کنند که شاید خرید خوبی انجام ندادند.صبر کردن شما واقعا بیدلیله
بهتره اول مطمین شوید بعدا اقدام به خرید کنید .
فعلا بالاترین داینامیک رنج متعلق به همین دوربین D7000 می باشد .آیا کسی دینامیک رنج این دو دوربین رو مقایسه کرده؟
نه خیر دوست عزیز تعداد نقطه فوکوس D7000 همون 39 نقطه ای هست .تعداد نقاط فوکوس این دوربین مانند دی نود 11 نقطه است ....
بهتره برای مقایسه این دوربین با D90 و D300s هم به لینک زیر مراجعه فرمایید .
http://www.dpreview.com/reviews/nikond7000/
ویرایش توسط behzad_milad : Wednesday 27 July 2011 در ساعت 20:23