يك سوال بزرگ در ذهنم ايجاد شده : اين عكاسي خبري چه نويز كمي احتياج دارد كه D700 يا 1D از پس آن برميايد اما اين يكي نه ؟ دوستان چطور به راحتي هنوز هيچ رويويي از performance اين دوربين نيامده اون رو دسته بندي كردند ؟تعریف من و شما از عمومی متفاوت است.باید هم باشد.شمای نوعی عادت دارید بیشتر عکس بگیرید از هر چیزی که میبینید و دور و برتان است و لذت می برید,من دوست دارم نگاه کنم لذت ببرم و جزئی از صحنه باشم و عکس را فقط برای ثبت خاطره ها بگیرم.حال اگر کیفیت عکس ها برایم مهم باشد خب نوع تجهیزاتم بسته به شرایط محیط تغییر می کند,از جی 11 تا همین 5دی.
من جایی نگفتم عکس فقط مگاپیکسله , نگفتم دی800 دوربینی برای عکاسی عمومی!من دوست دارم از این دوربین برای عکاسی عمومی استفاده کنم(عمومی نه به معنی خیابان,به معنی عکاسی از طبیعت گرفته تا پرتره و ...ولی همگی در سطح یک فرد علاقه مند و فقط برای خودش)آقاي عاشوري نيا ؛ خدا وكيلي نيازهاي عكاسي خبري امروز با سه سال قبل متفاوت است يا اين توقعات ماست كه روز به روز به حق و ناحق بالا ميرود ؟
توضيح بفرماييد بياموزيم.کسی توی این تالار هست که از وضعیت نویز و داینامیک رنج دی7000 نا راضی باشه؟!
بعضی از دوستان با آب و تاب زیادی رزلوشن رو مورد نوازش قرار میدن(منظورم با شخص خاصی نیست عزیزان) ولی رزلوشن در هر صورت یک مورد مهم و انکار ناپذیره!در همین تالار خودمون بسیاری از کاربران بودن که خرید اولشون 5دی مارک2 یا دی700 بود...36 مگا پیکسل هر کسی رو وسوسه میکنه!چندتا نقل قول از دوستان در این تاپیک جدا کردم. تعدادی هم عکس. اینکارها رو که انجام میدادم نوید هم پستی زده که بطور کل باهاش موافقم. یه توضیح بهش اضافه میکنم که خیلی اوقات،هنگام کوچککردن فایلهای بزرگ و انجام عملیات نویزگیری، لبهها رو حفظ میکنیم و یا شارپ میکنیم، اما بافت و جزئیات رو از دست میدهیم.ز طرفی این بدنه با این حجم فایل نمیتواند مورد استفاده کسانی قرار بگیرد که دوربین را میگیرند دستشان از هر چیز و چیزکی که مشاهده کردند ,از گربه همسایه گرفته تا گنجشک روی درخت از دختر بچه خوشگل آبجی گرفته تا گدای سر کوچه و... عکاسی می کنند
کسی که d800 میگیرد بایستی در کنار آن یک d7000ی d5000ی D90ی حتما داشته باشد برای انجام چنین کارهایی
و مورد آخر اینکه ,لطفا
حالا کل این بحث رو مصور کنیم. یه چرخ توی آرشیومون بزنیم ببینیم چه عکسهایی با این دوربین بهتر میشه. اصلن بهش نیاز داریم؟
در مورد بحث مگاپیکسل و نویز هم، تصور کنید که دوست داشتید سنسور و خروجی و سرعت عمل دوربینی مثل D4 و یا 1dx رو در بدنهی کوچک داشته باشید و یا همینی که تولید شده بنا به نیاز شماست.
---------------------
اولین چیزی که دیدن مشخصات این دوربین به ذهن میآورد یه همچین چیزهاییست:
http://www.kosuf.com/akkasee/DSC_6158.jpg
دوستانی که حساسیتهای شرعی دارند نگاه نکنند!
و عکسهای دیگری که در ژانر پرترهی استودیویی، عکاسی فشن(البته باز هم زیر نور فلاش و نه عکاسی بصورت خبر از فشن شو) که نمونهای نمیگذاریم!
ویژگی مگاپیکسل بالا در اینجور عکاسیها این است که میتوان فایلها را راحتتر و دقیقتر رتوش کرد. در سایزهای بزرگ چاپ کرد و ...
اما به هر حال از خود بپرسید که چقدر عکسهایتان را در سایز ۱۰۰*۷۰ و یا بزرگتر چاپ میکنید.
عکاسی از انواع محصولات کوچک و بزرگ در استودیو:
خوب! از اینکه فایلها دمدستی است و ویرایش و دوربر نشده عذر میخوام. کار من نیست و فایلهای نهایی رو الان در منزل ندارم.(بعضی دیگر رو هم اصلن من رتوش و ویرایش و تنظیم نمیکنم.)
نکتهی مهم در مورد عکاسی از محصولات این است که گاهی این محصولات بیش از چهرهی انسان نیاز به رتوش و ویرایش و دوربر دارند. مگاپیکسل بالا در اینکار کمک خواهد کرد. اما نکتهی دیگر هم این است که برخلاف تصور بسیاری از دوستان، عکسهای صنعتی و محصولات، بیشتر اوقات در سایزهای بندانگشتی چاپ میشود. به عنوان مثال بیش از هزار قلم محصول عکاسی کردم که براشون زحمت زیادی کشیدم. چون در نهایت در کاتالوگی با طول ۳ سانتیمتر چاپ شدند! باید ببینید خروجی کار شما در چه جاییست و چه نیازی دارند. همانقدر دقت، سرمایهگذاری و وقت صرف کنید.