سلام،
عقیل جان این نکتهی مهم و ساده ای است.
چند وقت پیش هم من در تاپیک شایعات گفتم به نظرم دوربین با ابعاد و اندازه های 5D Mark II تولید خواهد شد. شما بخوانیدش فول فریم ازران. فول فریم همه کاره. مثلا 18 مگاپیکسلی با عملکرد خوب نویزی. دوربینی که فایلهایش 110 مگاپیکسل نباشد اما در ایزو ۶۴۰۰ بتوانیم یک عکس خوب کم نویز داشته باشیم.
این آرزوی من است. اما تا آن موقع انتخاب دیگری ندارم ( مثلا یا باید 7D بخرم و کراپ دار بمانم، یا باید 5D Mark IIبخرم و مثلا با سیستم فوکوس قدیمی اش بسازم.)
اما بیایید مسئله رو اینجوری نگاه کنیم.
تحقیق،آزمایش، توسعه و تولید دوربین های دیجیتال SLR در حال رشد است. در واقع در یک دوران گذار سیستم هستیم.
وقتی از نظر منابع و امکانات و هزینه محدودیت هایی موجود است،طبیعی است که تولید کننده سعی میکند با تولید یک محصول انتظار بخش زیادی از جامعه هدفش را پوشش دهد.( نه همه عکاسان و آماتورهای جدی، عکاسان تفننی و ...)
( تا همین ۳ روز پیش اکثر نیکونی ها شاکی بودند چرا برند محبوبشان یک دوربین همرده 5D IIندارد !)
این دوران گذار سیستمی یک زمانی به انتها میرسد و یا به یک حالت پایدار میرسد. ( به نظرم نوع ارائه محصول هر دو برند مورد نظر من یعنی کنون و نیکون کاملا نشان دهند این تحول و تکمیل در Line Up هست . 7D و 1DX را نگاه کنید. یا D800 و D7000 و D4 ...)
به نظر من اگر در همین حوالی ( از نظر زمان) نیکون یا کنون یک دوربین فول فریم عمومی !! ( اسم ساختم !) ارائه نکنند، احتمالا در یک سیکل ۲-۳ ساله دیگر همچین محصولی وجود خواهد داشت. اما مطمئن باشید سیستم ارائه شده به گونه ای نیست که تمام نیاز ها را برآورده کند . ( مثلا فیلم برداری، عکاسی، سرعت، سیستم فوکوس، و... همه چی عالی !)
شاد باشید.