کاوه عزیز، من هم قویا احتمال میدم که این اتفاق نمیفته. قبلا هم در همین تاپیک لینکی معرفی کرده بودم که مقایسه دینامیک رنج فوتوگرافیک دوربینهای نیکون به علاوه دو دوربین ۵DII و ۵DIII رو نشون میداد. همون موقع دوستانی سوال کرده بودن که این عددها رو از کجا ساختم که من هم عرض کردم این دادهها نتایج تستهای من نیست و بسیار جالب هست که اگر اون دادهها رو با نتایج Dxomark مقایسه کنیم، بسیار نزدیک به هم هستند. بر طبق اون داده ها، ۵DIII در ایزو پایه، چیزی در حدود ۲ استاپ پایین تر از D۸۰۰ قرار داره و با توجه به رزولوشن پایین ترش، یقیناً امتیاز خوبی در زمینه دینامیک رنج نخواهد داشت. (البته نسبت به ۵DII امتیاز بهتری کسب خواهد کرد) در مورد نویز هم بسیار بعید هست که در حد و اندازههای D۴ باشه. در کل، به جز ۶ مگاپیکسل رزولوشن بیشتر، برتری خاصی نسبت به D۴ نداره که امتیاز بهتری بگیره. خیلی بعید میدونم که ۵DIII امتیازی بالاتر از D۳x بگیره. D۴ که جای خود داره. تنها پارامتری که این وسط ممکن هست معادله رو به نفع کنن تغییر بده این هست که کنن، سنسور نسخه نهایی ۵DIII رو بسیار بهتر از نسخه اولیه این دوربین ساخته باشه که این هم خیلی دور از ذهنه.
اصولاً ۵DIII دوربین جذابی هست. خصوصأ سیستم فکوس بسیار قویتری که نسبت به ۵DII داره. اما مقایسه سنسور این دوربین با سنسور D۴ دل و جرات زیادی رو میخواد!