برای دوستانی که به فکر تهیه Nikon D800هستند خواندن مطلب زیر به نظر من خیلی مفیده.
Nikon-D800-or-D800e
برای دوستانی که به فکر تهیه Nikon D800هستند خواندن مطلب زیر به نظر من خیلی مفیده.
Nikon-D800-or-D800e
سلام
دفترچه D800 برای دانلود روی سایت نیکون اماده دریافت است.
کد PHP:
http://www.nikonusa.com/pdf/manuals/dslr/D800_EN.pdf
منبع NR
.
دوستانی که در مورد عملکرد این دوربین کنجکاو هستند، مصاحبه ۲۰ دقیقهای با عکاس نشنال جئوگرفیک، آقای Jim Brandenburg در مورد تجربه یک ماهه ایشون در استفاده از دوربین D۸۰۰ رو از دست ندن.
ج.ابراهیمی
میشه لطف کنید و ویدوی مصاحبه رو جای دیگه آپلود کنید؟
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
ببخشید من پست شما رو دیر دیدم. متأسفانه نتونستم این مصاحبه رو دانلود کنم. تلاشم رو میکنم و اگر تونستم، لینکش رو همینجا قرار میدم. خلاصه صحبت ایشون اینه که D۸۰۰ دوربین آرمانی ایشون هست و اگه قرار باشه فقط یک دوربین داشته باشند، اون دوربین D۸۰۰ هست و در این مورد هیچ بحثی نیست! و کیفیت تصویر این دوربین شبیه دوربینهای ۳۵mm نیست بلکه شبیه دوربینهای مدیوم فرمت هست.
خلاصه صحبتهای ایشون هم اینجا قابل دسترسی هست. البته امیدوارم که امکان باز کردن این لینک رو داشته باشید.
ج.ابراهیمی
سلام
بالاخره تست سمپلهای Dpreview ( بیستم مارس ) منتشر شد. بفرمایید مقایسه کنید و ما رو هم از نظراتتون بی نصیب نگذارید:
Nikon D800 Hands-on Preview: Digital Photography Review
چقدر فروم سوت و کور شده !!! یعنی همه رفتن سفر!
یک سری دیگه از نمونه های عکس D800:
ISO 200 - Nikon D800 photo samples - CNET Reviews
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
آمازون خیلی شیک ایمیل زده:
Hello,
We're writing about the order you placed on March 18, 2012 (Order# ***). Unfortunately, we are unable to ship the item(s) as soon as we expected and need to provide you with a new estimate of when the item(s) may be delivered:
"Nikon D800 36.3 MP CMOS FX-Format Digital SLR Camera (Body Only)"
New Delivery Estimate: April 16, 2012 - May 01, 2012
If you still want us to ship the delayed items when they do become available, (though they may arrive later than expected) please visit Your Orders on Amazon.com address to approve the delay:
و یه سری دیگه از این حرفها!
خلاصه قرار بود این روزها دی ۸۰۰ دار بشم که با این حساب احتمالن بطور کل امکانش از دست رفت.
سرانجام اولین D۸۰۰ در سوئیس رویت شد! البته با یه قیمت عجیب و غریب! هنوز ارزش خرید رو نداره!
ج.ابراهیمی