ممنونم آقاي قبادي از راهنمايي تون.
اما منم همين سوال را دارم كه با توجه به اينكه نيكون خودش كانكتورهاي اينچنين گذاشته و خوب موقع وصل كردن بايد دقت كرد كه دوربين بعد اتصال روشن بشه و خوب براي اين اتصال هم از كابل همراه دوربين استفاده ميشه كه قطعت هم استاندارد هست بازهم امكان مشكل هست؟
ضمن اينكه اگر مثلا داخل استوديو كار استيل لايف يا ... دارم و نيازه دوربين به كامپيوتر وصل بشه اونوقت تكليف چيه؟
البته بجز اتصال واير لس!
داستان ریموت شات با Mass Storage کاملا متفاوت است.
در روش اول شما یک دیوایس را به کامپیوتر به کمک پورت رابط USB یا Lan یا FireWire متصل می کنید.مثل یک پرینتر ، مثل یک اسکنر و یا وب کم.با نرم افزار بر روی آن کنترل خواهید داشت و دستورات را دوربین اجرا می کند.اگر در این هنگام ملاحظه کنید دوربین شما در دیوایس منیجر به عنوان یک Imaging دیوایس شناخته می شود.
هیچ خطری هم ندارد و مشکلی ایجاد نمی کند و اگر هم قطع وصل صورت بگیرد دیوایس فقط نمی تواند فرمان ها را اجرا کند.
اغلب از پروتکل MTP برای انتقال اطلاعات استفاده می شود و نه از Mass Storage که این پروتکل بسیار امن و سریع و جدید است.
Media Transfer Protocol - Wikipedia, the free encyclopedia
گاهی برخی از دوربین ها از پروتکل PTP استفاده می کنند که آن هم پروتکل امن است.
http://en.wikipedia.org/wiki/Picture_Transfer_Protocol
اما در روش Mass Storage دوربین شما تبدیل به یک حافظه فلش می شود ( در قسمت دیوایس منیجر ویندوز می توانید مشاهده کنید ) که دیوایس شما را به عنوان یک حافظه جانبی فلش می شناسد و نه یک دیوایس Imaging و که این روش مشکلات و خطرات شمرده شده را خواهد داشت.
پس انتقال تصاویر در پروتکل Mass Sorage قدری خطرناک است.
http://en.wikipedia.org/wiki/USB_mas...e_device_class
USB flash drive - Wikipedia, the free encyclopedia
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
جناب قبادی خیلی ممنونم از توضیحات کاملتون.
تو ویندوز ایکس پی SP3 اگر دوربین را وصل کنی (فقط دوربین های نیکون چند مدلش را امتحان کردم و از بقیه دوربین ها خبر ندارم)دوربین به مانند پرینتر یا اسکنر و.. شناخته میشه و نه به شکل حافظه فلش و اصلا در safely remove هم اسمش نمی یاد.که یک خوبی داره اونم اینکه اگه سیستم ویروسی باشه مثلا فایل ها را پنهان کنه یا پاک کنه یا ...اصلا رو عکس های داخل مموری تاثیر ندارد و یک بدی هم داره که سرعت لود کردن خیلی کم هست و اگه مثلا 7 گیگ مموری پر باشه بعد از اتصال دو دقیقه ای طول میکشه تا همه عکس ها را لود کند
یا سلام خدمت تمام دوستان
من قصد خرید d800 برای آتلیه دارم ( دوربینم d300s و قصد ارتقا به فول فریم دارم )
کسی در بین دوستان با این دوربین توی آتلیه کار کرده
و بنظرتون برای آتیله مناسبه
خیالتون رو راحت کنم که هیچ دوربینی برای آتلیه نا مناسب نیست.این دوربین که دیگه جای خود داره!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
با این دوربین وقتی در live view و با زوم کردن و فوکوس منوال دقیق با تایمر اقدام به عکاسی میکنید اگه تایمر روی 3 ثانیه باشه و یا 10 ثانیه ( در فوکال بالای 100 تا 200) روی یک سه پایه خیلی محکم ( گیتزو) و هد توپ، اثر لرزش بین 3 ثانیه و 10 ثانیه مشهود هست ( روی سه پایه لرزش گیر لنز هم خاموش هست). حتی اگه سرعت شاتر بالای 1/800 ثانیه هم باشه.
با این اوصاف اگه قرار باشه روی دست عکاسی کنید نمیدونم این موضوع چقدر اذیت کننده باشه.
مورد دیگه اینکه : ولی وقتی با فلاش اقدام به عکاسی میکنید حتی در سرعت شاتر 1/60 ثانیه عکسها بدون لرزش و شارپ میافتند.
دلیل این موارد رو نمیدونم ولی به کرات تست کردم و کلا عجیب هست این موضوع. اگه جناب قبادی لطف میکردن و از تجربیاتشون میگفتند بسیار مفید واقع میشد.
در چند پست قبلی انوش خان نوشتند که در آتلیه با این دوربین کار کرده اند و از خروجی ها بسیار راضی بودند.یا سلام خدمت تمام دوستان
من قصد خرید d800 برای آتلیه دارم ( دوربینم d300s و قصد ارتقا به فول فریم دارم )
کسی در بین دوستان با این دوربین توی آتلیه کار کرده
و بنظرتون برای آتیله مناسبه
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3