نسبت صورت در این عکسها کاملن متفاوت است. فلاش هم در عکسها کنتراست ایجاد میکند.
نسبت صورت در این عکسها کاملن متفاوت است. فلاش هم در عکسها کنتراست ایجاد میکند.
درود
یک عکس بدون فلاش در f2.8
و عکس دیگر با فلاش در F7.1
جناب دلیری ، علاوه بر دیگر موارد در واقع شما دارید اختلاف شارپنس f2.8 این لنز رو با f7.1 آن در این معادله دخیل میکنید !
(با توجه به اینکه میدانیم همه لنز ها در بازترین دیافراگم و بسته ترین دیافراگم بهترین شارپنس خودشون رو ندارند)
آنهم در شرایط بی فلاش و با فلاش ،خوب وقتی پیکسل های سنسور با نور خوب و کافی تغذیه بشوند باید خروجی بهتر از زمانی باشد
که نور کاملا عادی و معمولی داریم.
موفق باشید
اپرچر هم متفاوت است؟
من که توضیح داده بودم اپرچر متفاوت هست. خواستم بدونم با سرعت 1/60 چطور عکس هنوز شارپ هست.
خوب شد بین عکسها یکی پیدا کردم که با f10 گرفته شده و سرعت هم 1/400 ثانیه هست. دیافراگم هم که مرز دیفرکشن رو رد نکرده:
DSC_4306.jpg
crop-DSC_4306.jpg
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
این رو الان با کدام عکس مقایسه میکنید؟
نسبت صورت، چشمها و ... تفاوت بسیار دارد.
تفاوت فاصله کانونی، تفاوت دقت در فوکس و .... هم میتواند به مشکل دامن بزند. این عکسها هیچ کمکی نمیکند.
روش استانداردی وجود داره تا دوستانی که با این دوربین کار میکنن، همگی تست بکنیم؟
در تمامی مواردی که با فلاش عکس گرفته میشه نه اثری از لرزش دست هست و نه مشکل در ثبت جزئیات. سوای این عکس آخری تمامی عکسهای با فلاش رو هم که مرور میکنم صرفا از نظر شارپ بودن قابل قبول هستند.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
عکس با فلاش روی دوربین همیشه همینطور هست. روی همه دوربینها کمی شارپتر به نظر میرسه. به دلیل نور تند و تیز فلاش
خوب در نور روز با فلاش و بدون فلاش عکس بگیر، از سوژهای ثابت، غیر زنده! با کادری ثابت.
در فضای بسته با نور خوب هم(غیر از لامپ کم مصرف) با فلاش و بدون فلاش با رعایت شرایط بالا. اگر سرعت پایین است با سهپایه.