صفحه 82 از 120 نخستنخست ... 32 72 78 79 80 81 82 83 84 85 86 92 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 811 تا 820 , از مجموع 1197
Like Tree5820تشکر

موضوع: Nikon D800 / D800E

كاربر بسیار فعال m.daneshpayeh آواتار ها
    تشکر کرده
    1982

نقل قول نوشته اصلی توسط hkhaghani نمایش پست ها
    و مطلبی دیگر از آقای قبادی در همین تاپیک

و مطلب آقای باقررپور

آیا می توان نتیجه گرفت بدلیل مگاپیکسل بالا نسبت به کوچکترین لرزشی حساس است ؟

این امکان هست که از لرزشگیر بدنه استفاده کنید و لرزشگیر لنز را خاموش کنید، شاید به نتایج متفاوتی برسید.

پ ن : جمله آخر تصور اشتباه من بوده است که فکر می کردم همه بدنه های حرفه ای به لرزشگیر روی بدنه نیز مجهز هستند. تشکر از .alir
    نخیر مشکل از ریزولوشن بالای دوربین نیست. چگالی پیکسلها روی سنسور 800دی دقیقا برابر 7000دی است 16*1.5*1.6=36. یعنی 7000دی همان 800دی است که کمی از کناره های سنسور را بریده باشید. بعلاوه این دوربین بزرگتر و سنگینتر هم هست که لرزش کمتری ایجاد میکند. مگر اینکه بگویید این مشکل روی 7000دی یا 18 مگاپیکسلی های کنون هم هست که تابحال از کسی نشنیده ام.
    S. Bagherpour، Ahmad_، hkhaghani و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    مهدی دانش‌پایه
    http://500px.com/daneshpayeh
    هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    69

قبل از خريد اين دوربين بواسطه يكي از دوستان با نمايندگي نيكون در مالزي ( بخش فني ) يه مشورتي شد و اعتقاد داشته كه اين دوربين خصوصا E براي كارهاي استوديويي هستش و كنترلش خارج از اين فضا خيلي سخته! چيزي كه نيكونگرش هم گويا مدعيش هست!
    توي عكسايي كه تا حالا با اين بادي گرفتم كنترل شارپنس روي دست واقعا سخته. حتي گاهي روي سه پايه هم آزار دهنده ميشه. مثلا چشم توي عكس هاي پرتره اون جور كه راضي كننده بايد باشه شارپ نيست و فكر مي كنم به بك فوكوس با فرانت فوكوس خيلي حساسه و بخاطر رزولوشنش همه چيز رو بخوبي نشون ميده! ( يه اثر بد براي رزولوشن بالا )
    adeliry، yaghoobi، S. Bagherpour و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه Anoosh-Em آواتار ها
    تشکر کرده
    12235

نقل قول نوشته اصلی توسط S. Bagherpour نمایش پست ها
    مگر اینکه چون جناب عاشوری یا انوش بواسطه سالها عکاسی ، ماهیچه هایی در سراسر بدن برای اینکار کاملا ورزیده شده باشند تا بتوان حرکت را به حداقل رساند
    درود

شهروز جان ! ، بنده حتی برای اینکه شاگرد جناب عاشوری نیا نیز باشم احتیاج به واسطه خواهم داشت

نقل قول نوشته اصلی توسط m.daneshpayeh نمایش پست ها
    نخیر مشکل از ریزولوشن بالای دوربین نیست. چگالی پیکسلها روی سنسور 800دی دقیقا برابر 7000دی است 16*1.5*1.6=36. یعنی 7000دی همان 800دی است که کمی از کناره های سنسور را بریده باشید. بعلاوه این دوربین بزرگتر و سنگینتر هم هست که لرزش کمتری ایجاد میکند. مگر اینکه بگویید این مشکل روی 7000دی یا 18 مگاپیکسلی های کنون هم هست که تابحال از کسی نشنیده ام.
    هست اتفاقا...
    و نیز توجه داشته باشید دوستان عکسها رو فقط در کراپ 100% دارن بررسی میکنن

نقل قول نوشته اصلی توسط S. Bagherpour نمایش پست ها
    یا این یکی : سرعت 1/3200 !!! مگر نباید همه چیز فریز بشه ؟ من بک فکوس یا فرونت فکوسی در عکس نمیبینم . نمیدونمشاید بقول انوش انتظار ما از این دوربین بالاست .فایل پیوست 37701

شهروز جان کدام دوربین است که در کراپ 100% اش از عکس فوق خروجی بهتری بگیرد ؟!
    و شاید هم نه حتم داشته باشید مشکل همین توقع هست عکس رو ریسایز کنید به سایز کوچکتر و توقع نداشته باشید یک عکس در سایز 7360x4912 در کراپ 100% اش از این بهتر شود. و آنرا با عکسهایی که با فلاش میگیرید مقایسه نکنید

ضمنا خروجی عکسها در یک روزیکه رفته ایم عکاسی و نوری عالی بوده و عکسهایی ثبت شده که واقعا مثال زدنی هستند رو نمیشود با یکروز دیگر در یک فصل دیگر مقایسه کرد و نتیجه رو صرفا پای دوربین گذاشت. آنهم عکسهایی که سایز یکسانی ندارند..

موفق باشید
    yaghoobi، masoudrejae، S. Bagherpour و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه adeliry آواتار ها
    تشکر کرده
    912

استفاده از یک لنز tilt shift چقدر میتونه در برخی موارد به حل این مشکل کمک کنه؟
    افشين دليري

Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3

كاربر همراه M-Yousefi آواتار ها
    تشکر کرده
    1794

سلام
    بنده همراه این بادی از لنز 24-70 و 50mm f1.8d استفاده می کنم با اینکه دارای لرزش دست (کمی کمتر از ویبره موبایل )دارم و سعی می کنم هنگام فشردن شاتر به حداقل برسونم ولی مشکل دوستان رو ندارم ثبتهایی رو که از بادیهای 40D ,17-85 و D90,18-105 و D7000 ,16-85 از قبل دارم با ثبتهای D800 از نظر شارپنس و دتایل مقایسه می کنم کوچکترین مشکلی نمی بینم (توجه داشته باشید که دو لنز اخیر بدون لرزشگیر هستند).
    در نت هم جستجو کردم مشکل مستند و فراگیری در این رابطه ندیدم.
    و اما وقتی از فیلتر highpass با شعاع 1 تا 1.5 استفاده میکنم ریزترین جزئیات ثبت هم نمایان میشن.
    البته یادمه که در تاپیک d7000 انوش عزیز تغییراتی رو در خروجی با توجه به انتخاب نوع فشرده کردن (حجم فایل خروجی) گزارش کردن که در یکی از اون حالتها بهتر از بقیه جزئیات حفظ میشد که دقیقا نمی دونم کدوم حالت بود .پس پیشنهاد میکنم حالتهای مختلف رو تست کنید.
    yaghoobi، Omid Sariri، S. Bagherpour و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

والله اگر به خاطر چگالی پیکسل باشه که من نه با 7دی که چگالی پیکسل بالاتری از این دوربین داره و همینطور با دی5100 و نکس5 چنین مشکلی نداشتم.دوستان تست دقیق و در شرایط برابر و کنترل شده هنوز ارائه ندادند...
    Persian، S. Bagherpour، morteza khademy و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

كاربر همراه S. Bagherpour آواتار ها
    تشکر کرده
    590

سلام و شب بخیر خدمت دوستان ، جناب یوسفی اگر ممکن هست حضرتعالی نیز عکسهایی از آرشیو خود که با این دوربین گرفته اید بگذارید . فرمودید که با دوربینهای دیگر به همین حد دیتیل داشته اید ، حقیر هم همین رو عرض کردم و میکنم : بین خروجی این دوربین بر روی دست و بدور از نور فلاش تفاوتی با دوربینهای سطوح پایینتر نیست .
    جناب احمدی اگر خدا بخواهد همین جمعه با پیش بینی هوای کاملا آفتابی در شهرمان ، جناب انوش در همراهی با بنده تستهای دقیق و فنی خواهند گرفت (البته اگه زن و بچه بذارن !!! ) بنده هم در نت گشتم : نتیجه اینکه در چند مورد مشکل فکوس در آخرین نقطه فکوس سمت چپ را مطرح کرده بودند که گویا هنوز هم برایشان حل نشده باقی مانده بود علیرغم اینکه دوربین را برای کاستومر سرویس نیکون نیز ارسال نموده بودند . هنوز در مورد دوربین خودم این تست رو انجام ندادم ، گمان کنم دوستان هم فرومی به این مورد نیز اشاره فرموده بودند . در جای دیگری در ف ل ی ک ر شخصی در مورد نیکون دی 3200 و بلور شدن عکسها بهنگام عکسبرداری در دست گفته بود که سنسور 24 مگاپیکسلی آن برای ثبت شارپ عکسها به سرعتهای بالاتری نیازمند است و دی 800 را نیز در مثال خود مطرح کرده بود .
    lamagra و morteza khademy تشکر می‌کنند.
    تجهیزات فعلا هیچی حتی یه پوینت اند شوت !!!
    شهروز باقرپور

تشکر کرده
    1794

دوست ارجمندم جناب باقرپور
    مقایسه همه در کراپ 100% بوده.شما هم اگر در این کراپ تفاوتی نمی بینید پس مشکل چیست
    منتطر نتایج کار هستم.
    مشکل فوکوس چپ مربوط به یک سری از تولید با شماره سریال در یک رده مشخص در اوایل تولید گزارش شد الان مدت زیادیست که این مشکل دیده نشده و فکر میکنم(مطمئن نیستم) با آپدیت فریمور حل شد.
    در مورد آپلود ثبتها در اولین فرصت اطاعت امر خواهم کرد
    Omid Sariri، Anoosh-Em و S. Bagherpour تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    1794

نقل قول نوشته اصلی توسط M-Yousefi نمایش پست ها
    البته یادمه که در تاپیک d7000 انوش عزیز تغییراتی رو در خروجی با توجه به انتخاب نوع فشرده کردن (حجم فایل خروجی) گزارش کردن که در یکی از اون حالتها بهتر از بقیه جزئیات حفظ میشد که دقیقا نمی دونم کدوم حالت بود .پس پیشنهاد میکنم حالتهای مختلف رو تست کنید.
    لینک پست انوش خان رو پیدا کردم اون موقع هم این مسئله در D7000 گاها گزارش میشد
    S. Bagherpour تشکر می‌کند.

كاربر همراه S. Bagherpour آواتار ها
    تشکر کرده
    590

نقل قول نوشته اصلی توسط M-Yousefi نمایش پست ها
    دوست ارجمندم جناب باقرپور
    مقایسه همه در کراپ 100% بوده.شما هم اگر در این کراپ تفاوتی نمی بینید پس مشکل چیست
    منتطر نتایج کار هستم.
    مشکل فوکوس چپ مربوط به یک سری از تولید با شماره سریال در یک رده مشخص در اوایل تولید گزارش شد الان مدت زیادیست که این مشکل دیده نشده و فکر میکنم(مطمئن نیستم) با آپدیت فریمور حل شد.
    در مورد آپلود ثبتها در اولین فرصت اطاعت امر خواهم کرد
    قربانتان بروم ، کدام امر ؟ بنده نوازی میفرمایید .
    دقیقا مشکل همینجاست که چرا باید روی دست با سرعت بسیار بالا ، کیفیت با آن دوربینها یکی باشد ولی روی 3 پایه و یا بدون آن با زدن یک فلاش و حتی سرعت بسیار پایینتر اینهمه تفاوت شارپنس رو شاهد بود ؟ این همان سوالی است که جناب دلیری اولین بار مطرح فرمودند . با اینحال تا جمعه باید صبر نمود . در این میان چند مورد نظر حقیر را بخود جلب نموده : 1- آیا فریمور دوربینم به روز هست ؟ 2- وقتی نقطه فکوس را بر روی یک چشم میگذارم ، چرا دوربین بهنگام پخش عکس گرفته شده نقطه فکوس را کل چهره شخص نشان میدهد ؟ آیا این اشتباه ممکن است بخاطر سیستم تشخیص چهره این دوربین باشد ؟
    تجهیزات فعلا هیچی حتی یه پوینت اند شوت !!!
    شهروز باقرپور

صفحه 82 از 120 نخستنخست ... 32 72 78 79 80 81 82 83 84 85 86 92 ... آخرینآخرین