صفحه 81 از 120 نخستنخست ... 31 71 77 78 79 80 81 82 83 84 85 91 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 801 تا 810 , از مجموع 1197
Like Tree5820تشکر

موضوع: Nikon D800 / D800E

كاربر همراه S. Bagherpour آواتار ها
    تشکر کرده
    590

توضیحات مفید دوستان عزیزم را خواندم و درک کردم و استفاده بردم . قضیه فرونت و بک را قبل از پست جناب چگینی بدینصورت برای خودم با عقل ناقصم امتحان کردم: لبه یک میز گرد هم ارتفاع خودم را دقیقا در وسط لبه فکوس نمودم . بعد از گرفتن عکس از لبه ، با زوم ال سی دی به آن قسمت رفتم ، تصویر چوب نئوپان آن واضح بود . به همین نسبت وقتی دو طرف این لبه بخاطر دوار بودن از دوربین فاصله بیشتری میگرفت ، بهمان نسبت آرام آرام بطرف بلور شدگی میرفتند !!!
    در انتها برای خودم این تفسیر رو انجام دادم که ضمن توضیحات دوستان (چون اور شدگی و از بین رفتن دیتیل و ... ) در حقیقت زمانی این دوربین برتری خود را نشان خواهد داد که از تمام 36 مگاپیکسل آن بهره برداری نمایید ، آنهم بر روی 3 پایه و با نور کافی ! اگر دقت بفرمایید نیکون در کنار دفترچه دی 800 یک کوئیک گاید نیز برای عکسبرداری منتشر ساخته که بنظر حقیر خود دلیلی برای این مدعاست . در این کوئیک گاید همش و همش راههایی را برای جلوگیری از حرکت دوربین چون استفاده از میرور آپ و لایو ویو و زوم حتمی بر روی نقطه فکوس ، فکوس منوال و .... عنوان نموده ، گویی خود نیکون نیز بر این باور هست که برای ثبت دیتیل در این دوربین ، کوچکترین حرکت و یا عدم تنظیم فکوس ، میتواند یک چالش جدی باشد ! ( همون گایدی که درش عکس از یک کتابخونه بزرگ هست وبهنگام کراپ حتی کتابها باز کاملا واضح هستند را حتما دیدید . اگر وقت کنم لینکش رو میزارم .) وگرنه و در غیر اینصورت شما هیچ عکس فراتری از دوربینهای معمول نخواهید داشت . مگر اینکه چون جناب عاشوری یا انوش بواسطه سالها عکاسی ، ماهیچه هایی در سراسر بدن برای اینکار کاملا ورزیده شده باشند تا بتوان حرکت را به حداقل رساند و از ثبت دیتیل این دوربین لذت برد ، همانطوریکه در عکس آپلود شده توسط جناب عاشوری کاملا پیداست ، گویی که عکس روی سه پایه گرفته شده .
    D.Daneshmand و mo.ghadimi تشکر می‌کنند.
    تجهیزات فعلا هیچی حتی یه پوینت اند شوت !!!
    شهروز باقرپور

كاربر همراه K_NMT آواتار ها
    تشکر کرده
    4984

نقل قول نوشته اصلی توسط adeliry نمایش پست ها
    به شخصه شدیدا علاقه مند به این هستم که به این نتیجه برسم مشکل از من بوده تا دوربین چون در این صورت باز جای امیدی هست.

در مورد توقع بیشتر از دوربین هم باید بگم دوربین قبلی من که SLR Like نیکون 5700 بود و بقدری جزئیات رو دقیق ثبت میکرد که فعلا این دوربین نتونسته راصی کننده باشه.

یک نمونه بدون ویرایش از خروجی دوربین Coolpix 5700:

فایل پیوست 37725

و همون تصویر صرفا با اعمال فیلتر High pass به شعاع 0.5 پیکسل

فایل پیوست 37726

یا یک تصویر غیر پرتره:

فایل پیوست 37727
    پشنهاد میکنم مدیران محترم در کنار تشکر یک تعجب یا ترجیحا حیرت هم قرار بدن...گاهی لازم میشه
    بنده هیچ دیتیلی در هیچ یک از این عکسها نمی بینم که بخواد با یک SLR امروزی مقایسه بشه...نخسوزن تو عکس آخر
    شرمنده هستم
    Pelikan، M.Mobin و darkness_land تشکر می‌کنند.
    كيوان نعمت اللهي
    تجهيزات من

كاربر بسیار فعال Pooyan آواتار ها
    تشکر کرده
    7620

نقل قول نوشته اصلی توسط D.Daneshmand نمایش پست ها
    سلام جناب دلیری
    احیانا مشکل بک فوکوس یا فرانت فوکوس رو چک کردید؟

جهت اینکه دوستانی که تاپیک رو مطالعه میکنند هم متوجه این کلمات بشوند یک توضیح مختصر بنده میدم:
    اصولا شما برای وضوح و داشتن جزئیات خوب یک عکس قبل از هرچیزی فوکوس مهم هست!
    گاهی اوقات ممکنه برای دوربین مشکلی پیش بیاد و دوربین جلوتر و یا عقبتر از نقطه ای که میخواستین فوکوس کنه!
    که اگر عقب تر باشد : Back Focus!
    اگر هم جلوتر باشد: Front Focus!
    بهترین راه برای تست از نظر بنده اینه که یک خط کش قرار بدید روی میز و خط کش رو وارد کادرتون کنید (دقیقا رو به رو و به صورت افقی) ، سپس فوکوس کنید روی قسمتی که میخواین معمولا وسط خط کش مثلا اگر 30 سانت در کادر هست
    روی 15 سانت فوکوس کنید!
    حالا ببینید نتیجه ی نهایی دقیقا همان 15 هست یا کمتر یا بیشتر؟
    سلام
    مشكل بك فكوس و فرانت فكوس باشد، بايد هميشه باشد نه اينكه يك وقتي باشد و وقت ديگر نباشد.
    Rouzbeh Ehsani، lamagra، D.Daneshmand و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Who knows, Who knows
    Who knows, which way the whirlwind blows
    Or where the trail of tomorrow goes
    For a man without a star

كاربر همراه hkhaghani آواتار ها
    تشکر کرده
    3838

نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh Ghobadi نمایش پست ها
    اولین پست ام در این تاپیک است!

اما شخصا به عنوان کسی که از روز اول پیدایش دوربین های بالای 12 مگاپیکسل در این فروم تخم لق ! رزلوشن لنز ها را مطرح کرد اعلام می کنم که در آن زمان ( هنگام معرفی 1Ds Mk3 کانن و بعد 5D MK2 ) که این دوربین ها معرفی شد بحث دیفرکشن و ساپورت رزلوشن توسط لنز ها و رزلوشن لنز ها قدری حساس و جنجالی بود چرا که بسیاری از لنز ها هنوز نسخه های آنالوگ بودند و ساختارشان برای سیستم های آنالوگ طراحی شده بود.اما بعد تر که تست های بیشتری منتشر شد این نگرانی ها کمتر شد و دیدیم که خیلی از همان لنز های آنالوگ هم توانایی ساپورت این رزلوشن ها را دارند.اما کمپانی ها برای اینکه این احساس نگرانی ها کمتر شود شروع به آپدیت بسیاری از لنز های معروف کردند.اکثر ( 99% ) لنز های سری N نیکون هیچ مشکلی فعلا ندارد و شاید در آینده هم نداشته باشند.کانن های جدید هم همین طور

فقط می ماند بحث دیفرکشن که پابرجا است و می تواند برای یک سسور 6 مگاپیسکلی هم ایجاد شود فقط اگر برای سنسور 6 مگاپیکسلی در دیافراگم 16 باشد بر روی یک 20 مگاپیکسلی ممکن است دیافراگم 13 باشد و روی 36 روی 11 یا حتی 9 و 7.1 باشد که باز هم هنوز قابل قبول است.

پی نوشت...

amateur photographer انگلستان گفته که این دوربین Made In Japan است!

Nikon confirms D800 and D800E to be made in 'Japan' (update Thursday) | Amateur Photographer
    و مطلبی دیگر از آقای قبادی در همین تاپیک

و اما پیرو خیلی از موضوعات نظراتی دارم که متاسفانه الان به درستی نمی تواند بیان شان کنم.اما اصولا هنوز دوربینی که شما را کاملا و 100% راضی کند متولد نشده و نخواهد شد.شاید من الان خروجی های 350 دی عزیز را هم دوست داشته باشم اما یقینا شبیه شوخی است اگر ابراز کنم که خروجی یک 350 دی کانن با یک دی 800 نیکون تفاوتی ندارد و نیکون برتری مطلق ندارد ! دلایل بحث هم مفصل است.
    و مطلب آقای باقررپور

در این کوئیک گاید همش و همش راههایی را برای جلوگیری از حرکت دوربین چون استفاده از میرور آپ و لایو ویو و زوم حتمی بر روی نقطه فکوس ، فکوس منوال و .... عنوان نموده ، گویی خود نیکون نیز بر این باور هست که برای ثبت دیتیل در این دوربین ، کوچکترین حرکت و یا عدم تنظیم فکوس ، میتواند یک چالش جدی باشد !
    آیا می توان نتیجه گرفت بدلیل مگاپیکسل بالا نسبت به کوچکترین لرزشی حساس است ؟

این امکان هست که از لرزشگیر بدنه استفاده کنید و لرزشگیر لنز را خاموش کنید، شاید به نتایج متفاوتی برسید.

پ ن : جمله آخر تصور اشتباه من بوده است که فکر می کردم همه بدنه های حرفه ای به لرزشگیر روی بدنه نیز مجهز هستند. تشکر از .alir
    ویرایش توسط hkhaghani : Sunday 23 December 2012 در ساعت 20:43
    D.Daneshmand و Miladend تشکر می‌کنند.
    حمید رضا خاقانی

كاربر همراه alir. آواتار ها
    تشکر کرده
    627

نقل قول نوشته اصلی توسط hkhaghani نمایش پست ها
    و مطلبی دیگر از آقای قبادی در همین تاپیک

و مطلب آقای باقررپور

این امکان هست که از لرزشگیر بدنه استفاده کنید و لرزشگیر لنز را خاموش کنید، شاید به نتایج متفاوتی برسید.
    لرزشگیر بدنه ؟ مگه d800 لرزشگیر بدنه داره؟
    hkhaghani و Dariush Chegini تشکر می‌کنند.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    4244

نقل قول نوشته اصلی توسط Pooyan نمایش پست ها
    سلام
    مشكل بك فكوس و فرانت فكوس باشد، بايد هميشه باشد نه اينكه يك وقتي باشد و وقت ديگر نباشد.
    وقت بخیر
    والا بنده بخش نظرات ، ویدئویی در مورد راه حل فرانت فوکوس و بک فوکوس رو که بررسی میکردم ظاهرا یک سری دوستان گفته بودند موقعی که از فلاش رو دوربینی استفاده میکردیم مشکل حل میشد!
    دوباره همین مورد رو در پست جناب دلیری که دیدم نسبت به این موضوع مطمئن تر شدم که اگر اشتباه بوده عذرخواهی و تشکر میکنم!
    یا علی!

كاربر فعال
    تشکر کرده
    4244

نقل قول نوشته اصلی توسط hkhaghani نمایش پست ها

پس چه بهتره که عزیزانی مثل جناب دلیری و جناب باقر پور که این دوربین رو دارند سایز عکس رو کوچک کنند (تنظیمات L , M , S در دوربین برای کاهش سایز)
    تا بلکه این مورد هم مشخص شود؟

ارتقا دادن به فول فریم هم ظاهرا داره ترسناک میشه مثل اینکه تا ابد باید با سنسور کراپ باشیم (گرچه هیچ مشکلی هم نداره )

Forum Moderator کوروش آواتار ها
    تشکر کرده
    12880

فرانت فوکوس و بک فوکوس هم میتونه برخی وقتها به نظر بیاد و برخی وقتها نیاد .
    وقتی از عمق میدان زیاد استفاده بشه ، این مقدار گاه به چشم نمیاد .
    بلکه در عمق میدان کم که نقطه فوکوس بسیار مهمه ، و کمی عقب و جلو شدن آن ، می تونه کاملن به چشم بیاد ، این مشکل خودش رو بیشتر نشون میده .
    yaghoobi، D.Daneshmand، shahbazi و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

Forum Moderator Dariush Chegini آواتار ها
    تشکر کرده
    20782

نقل قول نوشته اصلی توسط کوروش نمایش پست ها
    فرانت فوکوس و بک فوکوس هم میتونه برخی وقتها به نظر بیاد و برخی وقتها نیاد .
    وقتی از عمق میدان زیاد استفاده بشه ، این مقدار گاه به چشم نمیاد .
    بلکه در عمق میدان کم که نقطه فوکوس بسیار مهمه ، و کمی عقب و جلو شدن آن ، می تونه کاملن به چشم بیاد ، این مشکل خودش رو بیشتر نشون میده .
    دقیقاً درست است، آقای قاسمی در تعمیرگاه مرکزی از یک لنز 50 f/1.8 (شاید هم f/1.4) و عکس گرفتن از چارت آزمایش فوکوس در فاصله کمتر از یک متر برای بررسی این مشکل استفاده می کنند. برای این تست حتماً باید از اپرچر بسیار باز استفاده کرد. (من به شخصه با استفاده از لنز 50 f/1.8 در عدد دیافراگم 1.8 و با فاصله فوکوس حدود 50 سانتیمتری و در نور طبیعی آزمایش کردم و متوجه خطای فرانت فوکوس دوربین شدم که آقای قاسمی عزیز مشکل را برطرف کردند)
    ویرایش توسط Dariush Chegini : Sunday 23 December 2012 در ساعت 21:05
    yaghoobi، K_NMT، Anoosh-Em و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر فعال Kourosh Kahal آواتار ها
    تشکر کرده
    9820

میتونید یک عکس با فوکوس خودکار و نقطه مرکزی دوربین بگیرید و یک عکس با استفاده از لایو ویو در بزرگنمایی 10 برابر و فکوس دستی .
    اینطوری میشه به بک یا فرانت فکوس کردن لنز پی برد!
    K_NMT، Anoosh-Em، S. Bagherpour و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
    احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.

صفحه 81 از 120 نخستنخست ... 31 71 77 78 79 80 81 82 83 84 85 91 ... آخرینآخرین