با سلام
منظورشون این هست که دوربین وقتی دست همه برسه مسلما ریویو ها و سمپل های بیشتر در شرایط عکاسی متفاوت تر در دسترس قرار میگیره و همینطور توسط افراد مختلف تست میشه و در این بین خریدار میتونه راحت تر تصمیم گیری کنه
مسلما نظر کارشناسان یک سایت هرچند که سایت بسیار معتبری هم باشه سوای بحث صحیح یا غلط بودن نمیتونه به تنهایی ملاک باشه
چون نظرات حتی در میان پحرفه ای ها نیز متفاوته
ضمن اینکه اگر مشکلات فنی یا از این قبیل نیز در دوربین باشه با رسیدن به دست یوزر ها مشخص میشه
اما تا حدود 80% میشه از روی ریویوی اولیه سایت های معتبر به اصل مطلب اشراف پیدا کرد
مانا باشید
بررسی مفصل dpreview از این دوربین که در نتیجه گیری هم جایزه طلایی رو بهش داده
Just Posted: Nikon D7100 in-depth review: Digital Photography Review
بالاخره اومد ولی با قیمت 5,700,000 با 18.105 و 4,750,000 بدون لنز
سلام دوستان
کسی این دوربین رو تهیه نکرده تا در مورد تجربه استفاده ازش چیزی رو بگه ؟؟
من واقعا بین این دوربین و 7 دی کنون مرددم .
ولی خداییش احساس میکنم این دوربین رو بیشتر دوست دارم .
یکی در رابطه با این دوربین چیزی بگه
به نظر من احساس شما درسته . d7100 خیلی بهتره تا 7d . مخصوصا که توی قسمت نویز توی iso های بالا ظاهرا خیلی خوب عمل می کنه . focus point های بیشتری هم داره . iso ش هم تا 25600 قابل انتخابه.
خود من دنبال اینم که اولین dslr م رو بخرم و تصمیم گرفتم کلا بین canon و nikon ، کنون رو انتخاب کنم با این حال این هم جدید تر و هم بهتر از 7d هست (به نظر من، ممکنه دوستان نظرات متفاوتی داشته باشن)
معملوم نیست بیاد به زودی واگه بیاد که گرونتر از 7100 خواهد بود احتمال خیلی زیاد و نهایتا چه برتری هایی میخواهد داشته باشه از 7100؟ 7100 چیز خاصی دیگه کم وکسر نداره که توی 7d mii بخواهید دنبالش باشید مگه اینکه کنون بخواهید دیگه ولی اگه دوربین خوب میخواین وزود هم میخواین همین دوربین خیلی خوبه.زودتر بگیرید ولذت ببرید بجای انتظار...