خيلي بهتره يعني چه؟ پارامترهاي خيلي زيادي در انتخاب دخيل هستند كه ممكن است براي هر كسي با توجه به احتياجات خود يك دوربين برتر از ديگري باشد.به نظر من احساس شما درسته . d7100 خیلی بهتره تا 7d
خيلي بهتره يعني چه؟ پارامترهاي خيلي زيادي در انتخاب دخيل هستند كه ممكن است براي هر كسي با توجه به احتياجات خود يك دوربين برتر از ديگري باشد.به نظر من احساس شما درسته . d7100 خیلی بهتره تا 7d
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
دوستان انتخاب 7D II نیز بسیار عالی است ولی اگر اون دوست عزیزمون بتونن یک سالی صبر کنند
چون درجایی خواندم که 2014 وارد بازار میشود !!!
Nikon D7100 vs Canon EOS 7D Mark II – which camera is for you?
برنامه جهانی غذا - مبارزه جهانی با گرسنگی
پیمان مثنوی
مقايسه بين 7d MK II و D7100 بود نه 7D. تعداد نقاط فوكوس 7D MK II بيشتر از D7100 است رزولوشن يكساني هم دارند.
بدنه 7D خوشدست ترين بدنه بين تمام DSLR هاست.
سرعت و دقت فوكوس 7D و سرعت بالاي عكاسي پياپي آن براي كساني كه نياز به اين فاكتورها دارند امتياز بالائي است.
به طور معمول هميشه سيستم فوكوس و نورسنجي دوربين هاي كانن بهتر از رقباي نيكوني است و دايناميك رنج د.ربين هاي نيكون بهتر از رقباي كانني.
بله داریوش جان متوجه شدم ولی خوب 7d دوربین خوشدستی هست بطورکلی و لی بازبه نظرمن نمیشه عمومیت دادبرای همه dslrها.ممکنه 7100 میون دست من خیلی راحتتر جای بگیره.
درضمن برای دوربینی که هنوز معرفی نشده نمیشه نظر داد . شاید اصلا 7d mii معرفی نشه . همونطورکه d400 معرفی نشد. ولی مطمئنا اگه معرفی شد بطور حتم از 7100 امکانات بالاتری خواهد داشت و البته قیمت بالاتر.
علی ایحال عدم خریدبه علت انتظاربرای معرفی مدل جدید, درصورتی که منجربه نقض پلتفرم بشه صحیح نیست ودرغیراینصورت که بستگی به نظرشخص خواهدداشت وتوصیه فکرنمیکنم کارگشاشود.
حالا باز میگن اف تاپیک زدی.
كلا اين سوال رو بايد در تاپيك راهنمايي براي خريد دوربين dslr ميپرسيديد.
ببخشید دوستان من ! ولی نتونستم اظهار تعجب نکنم از برخی از پست های اخیر .
اینجا تاپیک یک دوربینه نه تاپیک شایعات یا واقعیات ؟!
یک دوستی راهنمایی میخواد برای خرید یک دوربین ( که هم اکنون موجوده ) ، ما او را حواله می دهیم به یک دوربین دیگری که هنوز تولید نشده و معلوم هم نیست کی میخواهد بشود ؟؟!!
بگذریم که معلوم نیست چه امکاناتی دارد ؟ چه قیمتی خواهد داشت ؟؟!!! و همه در حد شایعات یا واقعیات هستند !!
و این دوست ما باید یک سال ، یا دو سال صبر کند تا آیا بشود یا نشود ؟؟؟؟!!
و آیا در آن زمان با شرایط آن زمان ، موفق به خرید خواهد شد یا خیر ؟!!
به نظرم لازم است مسئولانه تر سخن گفت یا اصلن نگفت .
بهتر نیست دقیقتر بخونید قبل از تعجب کردن ؟
اولا مطمئن باشید ۲ سال و ۱ سال طول نخواهد کشید
دوما با توجه به مشخصات فعلی 7D قطعا اپگرید با ارتقا همراه خواهد بود پس نیاز به حدس و ... نیست !
قیمت دوربینهای کنون هم مشخصه بعد از اپگرید به نسبت مدل قبلی چقدر خواهد بود و این هم نیاز به حدس نداره .
بنابر این به جای اظهار تعجب کمی دقیقتر بخونید
منم با جمله آخرتون کاملا موافقم
من دقیق خواندم دوست عزیز .
جمله شما با شاید و غیرشاید ، یک توصیه است در مورد چیزی که وجود ندارد .
بهتر است یا توصیه ای به کسی نکنیم ، یا اگر میکنیم در مورد آن چیز اطلاع دقیق داشته باشیم.
در مورد آرزوها و علایق بهتر است در تاپیک خودشان صحبت شود .
در غیر این صورت کسانی که وارد تاپیک های تخصصی می شوند انتظار اطلاعات دقیق دارند .