ممنونم از پاسخ ها.
برای این پرسیدم که شنیده بودم بعضی روشها هست که به پیکسل سوخته شوک وارد میکنن که باعث میشه ترمیم بشه.
مثل نمایش تصاویر سفید یا رنگی روی صفحه و ....
بیشتر در مورد پیکسال های تلویزیون های ال سی دی و شبیه اون.
گفتم شاید اینجا هم چنین روشهایی باشه.
مازیار میرالی
دوست عزیز همونطور که دوستان هم فرمودند زیاد روی این مسائل حساس نباشید. به فرض اگه این دو تا پیکسل رو هم درست کردید فرداش چهار تای دیگه سبز میشند. قریب به یقین بیشتر LCD ها پیکسل سوخته دارند و شما مسنثنی نیستید. پیکسل سوخته روی سنسور هم اگر تعدادشون زیاد نباشه چندان مهم نیست و میشه در مراحل ویرایش به سادگی حذف بشه چه برسه به LCD.
با خیال راحت به عکاسیتون ادامه بدید.
موفق باشید.
با درود خدمت دوستان گرامی
بنده قصد خرید d7100 را دارم . یکی از دوستانم این بدنه را دارن و بنده نیم ساعتی با این دوربین کار کردم و همینطور تمام گفته های دوستان را در این تاپیک خوانده ام . و اکنون چند پرسش دارم. ممنون میشوم از پاسخ شما دوستان.
1. ماجرای گرد و خاک روی سنسور آیا با یک بار تمیز کردن رفع میشود ؟ یا دوباره مبتلا میشود ؟
2 . بین کیت 18.105 و 18.140 شدیدا مردد هستم چون مقایسه های اینترنتی برتری خروجی را به 18.105 داده اند و در این مورد شدیدا دچار تردید هستم زیرا لنز 18.140 را هیچ یک از نزدیکان بنده ندارند که بتوانم با آن کار کنم. لطفا دوستانی که این لنز را دارند تجربه خود را بیان کنند.
3 . هنگام خرید چه مواردی باید چک شود/ و اینکه درون جعبه شامل چه وسایلی هستند؟
4 . و این مورد که برایم خیلی مهم است چون قبلا دچار باتری فرعی شده ام . حالا چگونه متوجه شوم که باتری d7100 اورجینال است؟
با سپاس از مهر شما .
سلام من تازه این دوربینو گرفتم ولی منو فارسی نداره شنیدم که میشه اظافه کرد. میشه راهنماییم کنید؟
مطمئن هستید؟
این دوربین به صورت پیش فرض از زبان فارسی پشتیبانی میکند.لطفا دوباره منوی زبان را چک کنید.
بله .فقط دو زبان داره یکی انگلیسی یکی فکر کنم ژاپنی