کاری به توصیه و اینکه کدام بهتر هست یا کدامیک بدتر یا می آید و نمی آید ندارم ،اما اینجا تاپیک D7100 است و بهتر است به حرف آقا کوروش که 4 تا پست بیشتر داده دقت کنیم که .....
به نظر من پست های قبلی همگی نامرتبط با تاپیک تخصصی D7100 هست و بهتره تو تاپیک دیگه ای به بحث در مورد شایعات و مقایسه ها بپردازیم....
موفق باشید
ّ
کلا بهتر بود این سوال در تاپیکی با عنوان مقایسه 7D با d7100 مطرح میشد
گفتگوها کاملا مرتبط با سوال هستن
اما در مورد تاپیک حق با شماست
درود
میدانید، تعجب شما ، از نظم و انتظاری که از فروم سایت عکاسی دارید ، منشاء میگیرد
فکر میکنم هنوز زود هست تا با نتیجه وادادگی ها اخیر بیشتر آشنا شوید ، در آن صورت پست های اخیر دیگر پست های عادی محسوب خواهند شد
متاسفم از اینکه دیگر نمیتوانم به دوستان یا آشنایانی که همیشه سوالاتی دارند ، مثل قبل ، چنین تاپیکهایی رو برای مطالعه یا بررسی ، توصیه کنم.
بدون شک همان دوستانی که اصرار به مطرح کردن هر آنچه که میخواهند داشتند ! جزو اولین ناخوشنودان وضعیت پیش روی تاپیکهای مختلف خواهند شد.
الان که چی؟ این لحن برازنده شماست؟ برازنده ایشونه؟ برازنده اینجاست؟
یعنی تا یک حرفی، انتقادی، نظری بر خلاف عقیده و منطق شما زده شد باید اینگونه برخورد کنید؟! ایشون مدیر سایت هستند. قوانین سایت هم مشخص است. حالا یک تذکر ملایم داده اند. شما اینگونه پاسخ می دهید. بحث کش پیدا می کند، شما اخطار میگیرد و فکر می کنید چه ظلم عظیمی در حق شما شده است. اما بهتر است در آن زمان به یاد بیاورید که محرک اصلی شما بوده اید!
ضمن تشکر از امیر عبدالپناه عزیز، انوش عزیز، ایمان عزیز و همه دوستانی که تو بحث شرکت داشتند بنده هم به نوبه خودم از همگی درخواست دارم وارد جاده خاکی نشین. تو فروم یکبار من تو تاپیک دی 600 ته این جاده رو دیدم که دوستان رفتند و اصلا نتیجه جالبی نبود. به نظرم پربار تر کردن نقدها و جواب دادن منطقی به سوالات دوستان ( چه از من ِ تازه کار تا بقیه ) به روند صعودی فروم و پشیرفت بقیه کمک بیشتری میکنه تا زیر سوال بردن یک تذکر از مدیر سایت یا نظر یک کاربر دیگه.
سپاس
یا حق
من واقعا نمیدونم دوستان چه مشکلی دارن با این قضیه
اگر سوال مناسب این تاپیک نیست بهتره سوال رو منتقل کنن به تاپیک مناسبش
چون منطقا جواب سوال باید به سوال مرتبط باشه و نمیشه وقتی در مورد دو دوربین سوال شده فقط در مورد یکی حرف زد در جواب
اصلا پیچیده نیست
هیچ بی احترامی هم نشده
اگر هم مطالب لازمه منتقل بشه یا حذف بشه لطفا مدیر یا دستیار مدیر محترم انجام بدن
سلام به همگی دوستان عزیز .
ببخشید ازهمگی
شاید دلیل ناراحتی تعدادی از دوستان مطرح کردن درخواست اینجانب بوده است .
امما بنده در درخواستم عرض کردم کسانی که این دوربین را تهیه و یا کار کرده اند به این بنده حقیر اطلاعاتی بدهند تا اینجانب از تردیدی که نسبت به انتخاب مابین دو مدل دارم با کسب اطلاعات تجربی شما خارج شوم .
امما متاسفانه عرایض تمامی شما عزیزان نه تنها کمکی به بنده نکرد بلکه درگیری لفظی شما با یکدیگر بنده را از مطرح نمودن سوالم پشیمان و ناراحت نمود .
خواهشمندم به هدف سوال بنده بیشتر دقت بفرمایید .
متشکرم .