بله تو عکسهای زیر محل اتصال نشون داده شده(البته مکانیزم داخلی است و ارتباطی به خود رینگ فوکوس ندارد هر چند در بعضی از مدل ها رینگ فوکوس هم حرکت می کند)
scrwbody.jpg
screw lens.jpg
راستش دوستان میخاستم هفته دیگه برم بخرمش که با توضیحاتی که در این تاپیک در مورد گرفتن گردو غبار این دوریین شده کمی بد دل شدم !!! میترسم بگیرم فرداش دیگه وقت ندارم هی برم سنسور بدم تمیز کنند !!!!
همين حرف ها رو در مورد دی 600 هم ميزدند و آخر خود نيکون هم قبول کرد اما بعضی از دوستان هنوز روی حرفشون موندن
واسه اين دوربين شما ا حتياجی نيست بيشتر از يکبار سنسور رو تميز کنيد که اگر چنين مشکلی داشته باشه به احتمال زياد با يک بلوور کوچک مشکل حل ميشه
در آينده مشکلی پيش نمياد و اين ايراد بر ميگرده با مشکل کنترل کيفيت خط توليد و طراحی بدنه ايرادی نداره (بر خلاف دی 600 )
با اجازه اساتید گرامی:
دوست عزیز منم به تازگی این دوربین رو خریدم و هنوز به همچین مشکلی برنخوردم و از همه لحاظ از خریدم راضی هستم. پیشنهاد می کنم حتما از مراکز معتبر خرید کنید و هنگام تست هم گرد و غبار روی سنسور را بررسی کنید. قطعا مشکلی نخواهید داشت.پدیده گرد و غبار یکی از موارد طبیعی دوبین های SLR است و در صورت بروز نیازی به گارانتی و اعمال شاقه نیست. با قابلیت خودکاری که در دوربین هست و یا با یک دمنده معمولی می شود گرد و غبار را از روی سنسور پاک کرد ( آموزش این کار ساده در دفترچه راهنمای دوربین موجود است) چیزی که در این فروم و جاهای دیگر راجب لکه سنسور d7100 می خوانید عموما شایعه بی پایه و بر اساس سنت یک کلاغ چهل کلاغ است.اگر در خرید جدی هستید پیشنهاد می کنم این دوربین را از دست ندهید.
با سپاس
بنده تهران نیستم. و در ضمن فکر می کنم ارائه اسم و آدرس فروشگاه در فروم ممنوع باشد. از دوستان عزیز تهرانی فروم بخواهید فروشگاه معتبری را برایتان پیام خصوصی کنند.
سپاس