این دوربین توسط سایت POPPhotoبه عنوان برترین دوربین محبوب سال 2014 معرفی شد :
nikon-600x393.jpg
دلایل این انتخاب :
کیفیت تصویر عالی ، و کنترل نویز بسیار خوب در ایزوهای بالا،
سیستم پیشرفته اتوفوکوس با 51 نقطه 3D ،
سرعت پیاپی عکاسی 6.5 فریم در ثانیه تا 87 عکس JPEG و 15 عکس RAW ،
دارای WiFi داخلی،
صفحه نمایش متحرک 3.2 اینچی با 1.129.000 نقطه و کنترل روشنایی ،
ضبط HD ویدیو با کیفیت 1920x1080p 60 fps با تصویر خروجی HD تمیز ،
منبع :
http://www.popphoto.com/gear/2014/11...ear-nikon-d750
کیاوش جان همیشه کمپانی ها مخصوصا کمپانی هایی که لوازم الکترونیکی تولید میکنند چند قدم جلوتر از بازار هستند، تا اونا رو بتونند تو محصولات آینده شون جاگذاری کنند. الان نیکون و کنون و سایر برندها چیزهایی در چنته دارند که به مرور زمان و با توجه به حرکت بازار و ارائه محصولات توسط رقبا، اونها رو بر حسب نیاز رو خواهند کرد.
ضمنا D810 دوربین کاملتر (از نظر امکانات) و گرونتری هم هست و منطقی هم هست که D750 به دلیل ارزونتر بودن، امکانات کمتری هم داشته باشد.
همه شركتها همين وضعيت رو دارند.مختص نيكون نيست. به طور مثال آيا قيمت 8500 MARK III منصفانه است .به هر حال اين شركتها بيشتر به فكر جيب خودشون هستند تا جيب من و شما.تنها عاملي كه وضعيت رو كمي بهتر مي كنه رقابت بين اين برندهاست در غير اين صورت در شرايط غير رقابتي ما مجبور بوديم تكنولوژي سطع پايين تر با قيمت خيلي بالاتر از وضعيت فعلي خريداري كنيم.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
مجله N-Photo مجله تخصصی نیکون، در حد یک نظرسنجی و نقل قول از یکی خواننده ها در شبکه اجتماعی، در مورد ال سی دی متحرک این مدل و ایا این امکان در دوربین های حرفه ای امکان مفیدی است و یا تنها برای جلب مشتری و تبلیغاتی است، نظرات بیننده ها را جمع می کند. عده ای اعتقاد دارند که این ال سی دی متحرک منبعی برای گرد و غبار است و امکان خرابی ال سی دی را بالا می برد و اصلا برای دوربین های حرفه ای مناسب نیست.
البته بسیاری دیگر هم نظر مثبت دارند و این قابلیت را برای عکاسی ماکرو و زوایای سخت مفید می دانند.
احتمالا این مجله قصد دارد در این باره در شماره بعدی مطلبی چاپ کند و فعلا نظرات بیننده ها و استفاده کننده ها را جمع می کند.
نظر شخصی من هم درباره ال سی دی متحرک برای دوربین حرفه ای منفی هست. البته من کار فیلم برداری نمی کنم.