action-q=download&filename=GQKUujGP.jpg
دقیقا اینجاست که به صورت برچسبه. اگه دوربین همراه با کیت یاشه باید دوتا برچسب باشه.
action-q=download&filename=GQKUujGP.jpg
دقیقا اینجاست که به صورت برچسبه. اگه دوربین همراه با کیت یاشه باید دوتا برچسب باشه.
nikon D5200+18-55+50/1.8 G+ 18-105
شماره سریال بادی در فتوشاپ نیز قابل دسترسی است
Untitled-1.jpg
من موقع خرید بدنه D750 تازه متوجه شدم که بدنه قبلیم (D600) سریالش دستکاری شده بوده. واسه همین جعبه و بدنه و اگزیف فایل عکس رو با هم چک کردم. یه لبتاب همراه داشته باشین، یه لحظه مموری کارت رو جابجا کنید و با نرم افزاری که دوست عزیز فرمایش کردن تست کنید. ضمنا سریال باتری رو هم چک کنید. اونم سری مشکل دار داره ها ! حواستون باشه
Nikon D750
درود
مشکل اینه که ایشون میخواد اینترنتی خرید کنه وگرنه در صورت حضور در فروشگاه پیشنهاد شما کاملأ درست بود.
جناب مهم
بنده برای خرید بدنه D750 خودم حدودأ 500 کیلومتر رانندگی کردم تا حضوری جنس خریداری شده رو چک کنم. حالا هم دارم لذت شو میبرم!
به شما هم پشنهاد میدم زمانی برای این کار در نظر بگیرید و حضوری تشریف ببرید فروشگاه و سالها از خریدتون لذت ببرید.
ضمنأ اگه شهری که فروشگاه مورد نظر در اون قرار داره رو اعلام بفرمایید شاید کسی از دوستان باشه بتونه زحمت چک کردن سریال رو براتون بکشه!
خلاصه چون پای چند میلیون پول در میونه، هر کاری میکنی بکن ولی رو هوا خرید نکن
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
بله شما درست میفرمایید
بنده اهواز هستم و قصد خرید از تهران رو دارم
پس با این حساب باید بیام تهران ! چون اینطوری که دوستان فرمودن باید سریال رو از روی عکس با دوربین چک کرد!
فروشنده ها چقدر دغل کار شدن! متاسفانه بدنه خالی دوربین هم کمیاب شده! میشه تو شخصی بفرمایید از کجا تهیه کردین خودتون?
حس میکنم گالیله شده ام! هیچ عکاسی! حاضر نیست بپذیرد زمین به دور خورشید میچرخد!
اقاجان خريد اينترنتي يك جنس چندميليوني درايران اصلا معقول نيست! چه اينكه يه دوربين نيكون هم باشه كه مشكلات معمول زيادي دارند. پيشنهادميكنم تحت خرمشكلي حداقل دوربينهاي عكاسي را اينترنتي خريد نفرماييد. دراهوازهم مراكز فروش معتبري هست كه ميتوانيد خريد كنيد. بازار بزرگ يا تقاطع كاوه-طالقاني دومركز معتبر دارند.