من فقط با 70D کنون کار کرده بودم که اصلأ متوجه موضوع وایت بالانس نبودم که بخوام باهاش تست کنم. این رو یکی از دوستان آتلیه دار فهمیده بود.
با خرید این بادی نسبت به 70D به سه هدف مهم رسیدم
1- عکاسی با ایزو بالا (که طبیعی ست)
2- ریکاوری سایه ها ( خیلی ها این قابلیت رو برای عکاسی از طبیعت ارزشمند میدونن که درسته. ولی پس از استفاده متوجه میشی که این موضوع برای ژانرهایی مثل حیات وحش، خبری، اجتماعی ، اسنپ شات و ... هم خیلی بدرد بخوره. چون شما هیچ کنترلی بر جهت نور و یا پوز سوژه نداری که با توجه به شرایط برای شما ژست مناسب بگیرند! لذا توانایی بازیابی سایه ها برای نقاطی که بر اثر جهت نامناسب نور بر روی بدن و مخصوصأ سر و گردن سوژه افتاده، یک مزیت بزرگه.
3- سرعت بالای فوکوس در نور کم. بنده 30% عکسهام در شب گرفته میشه. مخصوصأ وقتی در شهر بازی هستیم. 70% دیگه هم در نور معمولی روز اتفاق میوفته. مثل ماکرو ، طبیعت و یا خانوادگی.
بنده چون درآمدم از راه عکاسی نیست و برای دل خودم عکس میگیرم، دوست دارم به هر ژانری یه ناخنک بزنم! به همین خاطر سبک خاصی ندارم. به حیات وحش خیلی علاقه داشتم و هنوزم دارم ولی شرایط محیط زندگی من اصلأ مناسب اینکار نیست. نه تالابی در اطراف هست و نه وقتی برای برنامه دو سه روزه عکاسی در اطراف شهر!
ولی بیشتر مناسب عکاسی ماکرو و گل و تا حدودی منظره ست. عکاسی از بچه ها و خانواده هم که جای خود دارد.
لنز مورد استفاده من 24-70 تامرون هستش. کیفیت عکس هاش هم خوبه ولی خب مثل تمام 24-70 های دیگه (البته بغیر از کنون ورژن دو) تو فوکال 70 اف 2.8 مخصوصأ تو نور کم شارپنس خیلی خوبی نمیده. اما در روز خیلی بهتره. در بقیه موارد شارپنس خوبی داره و کاملأ ازش لذت میبرم. البته بنده چون قبلش کراپ داشتم با رنج 18-135، رنج 24-70 اولش برام کم بود! ولی حالا بهش عادت کردم.
شرمنده شاید آف تاپیک باشه ولی از پست هایی که شما میزنی معلومه که تو دو راهی سختی گیر کردی! D7200 یا D750
ببین برادر من، قبلأ هم بهتون توصیه کرده بودم حالا هم میگم:
در رابطه با شارپنس و بازیابی سایه ها تفاوتی بین این دو بادی نیست. سیستم فوکوس D7200 هم خیلی عملکرد خوبی در نور کم داره و برای ورزش و حیات وحش هم خوبه.
تنها تفاوت این دو در عکاسی در نور کم و ایزوی بالاست. واقعأ با خودت فکر کن چقدر ممکنه در شب نیاز به عکاسی پیدا کنی؟ البته اینم بگم شما با ایزوی بالا در شب بخوای عکاسی کنی هیچوقت دیتیل و شارپنس نور روز رو نخواهی داشت! اینو گفتم که فکر نکنی چون ایزوی بالای D750 بدون نویزه میتونی کیفیت عکسی که تو نور روز گرفتی رو بدست بیاری. مخصوصأ اگه سوژه هم متحرک باشه!
یکی دیگه از تفاوتها همون کمبودهای بدنه D7200 هستش. نبود هیستوگرام و تغییرات دیافراگم و ال سی دی متحرک.
پس اگه با دو مورد فوق مشکلی نداری باور کن خرید D750 هیچ توجیهی برای شما نداره مگر هزینه اضافی!
اگر باز هم نمیتونی تصمیم بگیری شدیدأ توصیه میکنم قبل از خرید با هر دو بادی در شرایط مختلف اعم از روز و شب عکاسی کنید. (با توجه به بودجه اندک شما این امر بسیار مهم و حیاتی است) چون یک مسیر شما خرجش زیاده ولی مسیر دیگه هزینه ش خیلی خیلی بالاست. یقینأ تست این دو بدنه در تصمیم گیری صحیح به شما کمک بزرگی خواهد کرد.
یا حق