سلام و عرض ادب . والا هیچکدوم از ایراداتی که فرمودید دوربین من نداشته . سریال رو قبلش چک کردم اما اینو بگم تو هفته اول شبها خواب راحت نداشتم اما هر چی فکر میکردم توهمی بیش نبود و متاسفانه این تنها نکته منفی داستانه که احساس امنیت نمیکنی تا زمانی که کاملا مطمئن میشی دوربینت حرف نداره و سالمه .
در مورد گریپ اورجینالش قیمت بندر ۹۰۰ تومن بود من نمیخواستم اینقدر هزینه کنم و در واقع پول نداشتم که اینقدر هزینه کنم چون من سالهاست به گریپ عادت کردم و نمیتونم بدون گریپ عکاسی کنم . پس یک فیک خریدم به قیمت ۲۹۰ تومن . به نسبت گریپهای فیک که قبلا داشتم این سری بسیار کیفیت عالی و قابل قبولی داشت دیال های جلو و عقب دقیق عمل میکرد (وقتی دیال دیاف رو میچرخونید عددش به نسبت حرکتتون باید عمل کنه ، نباید کم و زیاد بشه بعضی هاشون ایراد دارنداینو حتما تست کنید. ) کیفیت ساخت بهتر شده و رنگش خیلی مشابه اصلش شده . اما یک مشکلی داشت باطری رو خالی میکرد ، من حدود ۳۰ روز انواع تست ها رو باش انجام دادم و سر آخر فهمیدم که گریپ ایراد داره ، به فروشنده گفتم و ایشون هم با اینه یک ماه گذشته بود تعویضش کرد برام پس اینم تست بفرمایید.

3318تشکر
3318تشکر LinkBack URL
 LinkBack URL About LinkBacks
 About LinkBacks 

پاسخ با نقل قول نوشته اصلی توسط mahyar70
 نوشته اصلی توسط mahyar70