با نزدیک شدن به سال نو آقای فیل اسکی هم گویا دلخوری ها رو از دعوت نشدن به مراسم معرفی D300 کنار گذاشتن و ریویوی اون رو نوشتن
منتظر D3 و 1Ds M III هم باید بود..کد:http://www.dpreview.com/reviews/nikond300/
با نزدیک شدن به سال نو آقای فیل اسکی هم گویا دلخوری ها رو از دعوت نشدن به مراسم معرفی D300 کنار گذاشتن و ریویوی اون رو نوشتن
منتظر D3 و 1Ds M III هم باید بود..کد:http://www.dpreview.com/reviews/nikond300/
حمید جسمی
در ادامه پست آقای جسمی این No timed mirror lock-up function (could be automatic with self-timer) متن یكم عجیبه.....اگر فرضا سنسور كثیف بشه فقط 30 ثانیه زمان هست كه اونرو تمیز كنیم. یا باید با وسیله ای اونرو بالا نگه داریم؟ یا بریم تو مد بالب؟ یا راهی دیگه داره؟ یا من اشتباه میكنم؟! این مورد چه ضعفه دیگه ای میتونه داشته باشه؟ دوستان و دی300 داران عزیر راهنمایی لطفا ممنون
اگر کمی بخواهیم سربهسر فیل عزیز بگذاریم، چطور است که:
Non-articulating LCD (increases the usefulness of Live View considerably)
جزئی از عیوب D300 لیست شده، اما در عیوب 40D نیامده؟ آیا برای خالی نبودن عریضه جدیداً جزء لیست اومده؟
البته با تاخیر در ارائه این ریویو، موضع خودش رو کاملاً مشخص کرد و به طور غیر رسمی وجود چنین رقیبی رو برای برند مورد علاقهاش تاب نیاورد.
نه بنده خدا آخرش اضافه كرده كه واسش خیلی سخت بوده كه بخواد نقطه ضعفی از این دوربین بگه........3 مورد رو اشاره كرده كه خودش هم اعتراف كرده چیزه زیاد مهمی نیست اما در مقام نقد اینها رو گفته.
این هم جمله اخر اقا فیل:
There's simply no better semi-professional digital SLR on the market.
دوستان كسی در مورد پست 492 میتونه توضیحاتی بده.......ممنون
A good photograph is knowing where to stand. - Ansel Adams
تو دوربین دیگه دیدم .....پس منظوره اون جمله چی بوده اونجا زمانی رو واسش درنظر نگرفته؟ اگر اینجوری باشه اون مورد چه ضعفی میتونه تلقی بشه؟ اصلا من گیج شدم تو دوربین من این رو داره من استنباط كردم این واسه مزیت تمیز كردن سنسوره یا موقعی كه live view mode باشی میرور میره بالا شما مستقیم تصویر رو درسنسور دارین خوب d300 هم live view داره اما منظوره این جمله چی بوده. ممكنه اصلا من استنباطم اشتباه بوده.... كسی از دوستان میدونه اون چه ضعفی به حساب میاد یا اصلا منظور فیل چی بوده؟ دی 300 lock mirror up..... رو اینجوری كه دوستمون گفتن داره ولی منظور چی بوده؟
توی یه قسمت از ریویو نوشته:
Press the shutter release once to raise the mirror, again to take the shot. As I commented in my D2X and D200 reviews it would have been nice to have this combined with a self-timer so you don't need to touch the camera (or use a remote) to trigger the actual shutter release. (CSM d9; exposure delay mode; offers something similar but the delay is not long enough).
ظاهرن منظورش این بوده که بهتر بود بعد از اینکه آینه بالا رفت، بشه دوربین رو روی سلف تایمر گذاشت تا کوچکترین لرزشی باقی نمونه.
جالبه که فعال کردن حالت تاخیر شاتر ( که 1 ثانیه ست) رو هم کافی ندونسته.
این ایراد رو جهت خالی نبودن عریضه گرفته به نظر من.
A good photograph is knowing where to stand. - Ansel Adams