به هیچ عنوان به این صورت نیست که شما فرمودید.
در واقع با کراپ به فوکال لنت بالاتری نرسیده ایم و فقط تصویر کراپ شده و مرکز آن مشاهده می شود و این به معنای افزایش واقعی فاصله کانونی نیست که به خاطر آن عمق میدان کم شود.
بنده در این پست گفتم که فقط به فوکال لنت نزدیک میشوید ولی این به معنای دست یافتن به عمق مشابه نیست.
مثل این که شما یک عکس را که با فوکال 300 مم و f/2.8 و با فاصله 3 متر از سوژه گرفته شده است با کراپ از مرکز به کادر فوکال 460 میرسانید.با اینکه در ظاهر حالا عکس کادر فوکال لنت 460 مم را نشان می دهد ولی به خاطر اینکه شما کناره های کادر را که محدوده خارج از فکوس است را کراپ کرده اید عکس به نسبت عمق میدان بیشتری از عکس قبل دارد.(محدوده منطقه فکوس ثابت بوده و محدوده خارج از فکوس کوچکتر شده است)
شما اگر به صورت کامل پست را نقل قول (یا احتمالا مطالعه می فرمودید) تناقضی نمیدید!;)بنده هم منتظر پاسخ جناب آقای مبین و دفاع از تناقض گویی در دو پست اخیر ایشان هستم.
من با دقت کافی و سادگی جواب شما را دادم که ظاهرا بی فایده بوده است و شما ظاهار به آف تاپیک گذاری بیشتر از مباحث مطرح شده علاقه مند هستید.
منظور از پستی که نوشتم پاک شود پستی نبود که خودم آن را نقل قول کردم،بلکه همان پستی بود که در آن نوشته بودم (( لطفا این پست پاک شود)) بود!اگر پست مشکلی داشت دوباره آن را نقل قول نمیکردم !
با آنکه این مورد بیشتر به مدیران مربوط است تا شما ولی
ابتدا همین پاسخ را به اشتباه در آن تاپیک ارسال کردم و بعد آن را به اینجا منتقل کردم و درخواست کردم که پستی که به اشتباه ارسال شده است پاک شود که این مورد نشان تناقض در مطلب نیست.
شما هم به جای پرداختن به چنین موارد خارج از بحثی اگر مطلب مرتبط یا سوالی دارید مطرح نمایید تا وقت دیگر دوستانی که تاپیک را مطالعه میکنند بیهوده هدر ندهید!اگر تناقضی میبینید بهتر است آن را عنوان بفرمایید
و مورد دیگر این که جای پرداختن به این مباحثی ابتدایی در این تاپیک نیست!قطعا کسی که قصد انتخاب بین این دو بدنه را دارد باید حداقل اطلاعات اینچنین ابتدایی را داشته باشد.
شاید این موضوع به این تایپیک مربوط نشود ولی......
اگر به جای یک دوربین فول فریم یک دوربین مدیوم فرمت بود اون موقع چی میشد؟
مجید صادقی