با لنز واید تا چه حد میشه مشکل کراپ بودن را حل کرد
مثلا با لنز 22-10 mm میشه مشکل کراپ دار بودن را حل کرد و عکس صنعتی و لندسکیپ خوب گرفت در حد فول فریم (تقریبا)
با لنز واید تا چه حد میشه مشکل کراپ بودن را حل کرد
مثلا با لنز 22-10 mm میشه مشکل کراپ دار بودن را حل کرد و عکس صنعتی و لندسکیپ خوب گرفت در حد فول فریم (تقریبا)
ع. عبدالهیان
NIKON D700 + AF-S NIKKOR f/3.5-5.6
سلام
من تاپیک رو خوندم. قبلا هم اطلاعاتی عملی از این دوربینها شنیده بودم. با 5d کار کردم البته نه اینکه خودم، برای یک کار ازش استفاده کردیم تصاویر خیلی خوب بود ( فیلمبرداری )
من فول فریمش برام مهم نیست. اول اینکه پولم کمه پس هر چی کمتر خرج کنم برام بهتره
دوم اینکه بیشتر برای ساخت فیلم کوتاه و تیزر تبلیغاتی و کلیپ و اینجور چیزها که مربوط به فیلمبرداریست میخوام در کنارش هم عکس.
5d فیلمبرداریش رو دیدم عالیه. اما 7d رو ندیدم. اگه از لحاظ فیلمبرداری مثل 5 باشه بی شک 7d میخرم هم بودجه بهتر مدیریت میشه هم فول فریم 5 به دردم نمی خوره.
راهنمایی کنید لطفا
در ضمن
1- من تو خود سایت آفومار لنزی ندیدم دو مورد کیتهای مختلف 7d کجا می تونم اطلاعات بگیرم ( تو نتهای ایرانی با قیمت البته )
2- اگه خواستم بخرم چیزی هست که باید بدونم . یعنی 7d ها با هم فرق دارند یا فلان فریمور و اینجور چیزها
3- آیا دوربین جدیدی تو نیکون و یا کانن تو این مرز معرفی شده یا بخواد بشه که صبر کنم و مثلا اون بهتر باشه چون عجله ندارم
ممنون
سلام
نفرمودید از چه نظر مثل 5دی باشد؟
قطعا عمق میدان و نویز کمتر 5دی را روی 7دی نمیتوانید داشته باشید.و فیلمبرداری 60 فریم 7دی را روی 5دی
در بازار معمولا 7دی با کیت 15-85 یا 18-135 یافت می شود.
7دی ها هم با هم هیچ تفاوتی ندارند.
ممکن است در چند ماه آینده جانشین 5دی معرفی شود.
سلام
از این نظر که من با 5d یه تیزر کار کردم خیلی از کیفیت فیلمش راضی بودم. مهمترین عامل برام فیلمبرداری با کیفیت است. درسته که ممکنه بگید خوب 5d نویز کمتر داره . اما تو کار من معمولا نورپردازی شده و صحنه ها مثل کارهای سینمایی حساب کتاب داره که فکر نمی کنم بخوام برم تو ایزوهای بالا که نویز اذیتم کنه بنابراین تو ایزوی های معمولی اگه تقریبا کیفیت فیلمشون یکی باشه 7d میگیرم.
سلام
البته می دونم که عمق میدان به چند عامل بستگی داره
اما مثلا در یک لنز ثابت 100 و با شرایط ثابت عمق میدان این دو دروبین چقدر اختلاف دارند و اگه این لنز بشه 200 چقدر؟
یه فرمول برای مقایسه تفاوت عمق میدان این دو دوربین می دید. ممنون ( از این فرمولهای پیچیده نه لطفا )
سلام ...
و خداوند گوگل را آفرید.
سلام
مگه 5d به دلیل فول فریم بودن عمق میدان کمتری نسبت به 7d نداره؟ ( در شرایط مساوی )
اما من تو این لینک بالا وقتی مشخصات میدم عمق میدان 7d کمتر از 5d است. بطور مثال:
f 5.6
mm 55
فاصله 3 متری
برای 7d عمق 0.63 متر است و برای 5d عمق 1.02 است