سرانجام ما هم گذرمون به این سوال افتاد
سلام
تقریبا پارسال بدنه 7 دی رو تهیه کردم بنا به دلایلی که اون موقع برام ارجحیت داشت مثل تمایل به عکاسی های حیات وحش (ملاک اصلی انتخاب 7دی برای من لنز 100-400 در این برند و قدرت فوکوس این بدنه بود) و کار خبری - مستند اجتماعی. ازون جا که تقریبا دیگه این اولویت ها برام حایز اهمیت نیست (کار خبری رو دارم کنار میگذارم... البته ممکنه گاهی مستند اجتماعی کار کنم) و حیات وحش هم که
... کم کم عکس هایم به سمت عکسهای پرتره، یا گاها فشن (!!!) در حال پیشروی است. بطوریکه تقریبا ارشیو این ماه اخیرم فقط عکس از افراد بود و نه موضوع دیگری!
با این تفاسیر این سوال برایم پیش امده که مجموعه فعلیم (شامل بادی 7 لنز 100-400 لنز 50 سیگما اف 1.4 و لنز کیت 15-85) را نگه دارم یا 5دی را با لنز 24-70 انتخاب کنم ( جدیدا وزن تجهیزات هم برایم مسئله ای شده و مشوق این تغییر, جدای دردسر تعویض لنز ها - کیف عکاسی برایم مثل وزنه پای زندانی ها شده و واقعا ازارنده است
). بنا بر شرایطی که میینم انتخاب 5دی برای من منطقی تر است. اما دو مشکل دارم، یکی اینکه از کنار گذاشتن تله میترسم... البته در حال حاضر کمتر از 0.5 درصد عکسهایم رو با تله میگیرم و در خیلی برنامه ها اصلا از جایش تکون نمیخورد. اما همیشه این ترس برایم وجود دارد که شاید جایی لازم شود و نجات بخش! مسئله دوم احتمال معرفی 5دی مارک 3 و همچنین آپدیت 24-70 است...
واقعا سپاسگزار دوستان میشوم اگر راهنمایی های خودشان رو در اختیارم بگذارند.