سلام
من فقط ميدونم داشتن فول فريم بدجوري آدم رو قلقلك ميده و در اين راستا آدم به هرچيزي گير ميده تا خودشو رازي كنه كه حتما احتياج دارم
البته اين يه واقيعت هست اما شما آف تاپيك قلمدادش كنيد
اما آرش جان يه كوچولو صبر كن ببينيم محصولات جديد كانن چيه شايد 5DmkIII هموني باشه كه ما خيلي دوست داريم
حالا کی گفته 2012 قراره 5D Mark3 به بازار میاد؟؟؟
بعد این دوربین مشخصاتش چیه که همه باید صبر کنند تا این دوربین بیاد؟؟؟؟؟؟
مجید صادقی
آقا حتماً دوستش خواهیم داشت اما بعید بدونم با اون سنسوری که حتماً 30Mpixel یا بیشتر خواهد بود، ( و احتمالاً با امکاناتی چون آیتمهائی که 1Dx داره ) خود بادی چیزی کمتر از 4000$ دربیاد ... یه فکری برای اونموقع بکنید
... دلار 1335 تومن را بخاطر بسپار ... 5DII رفتنی است ( بعنوان off-topic )
اینکه از 24-70 خوشتون میاد مسئله عادی هست همه دوستان این لنز رو دوست دارند مخصوصا بر روی فول فریم
اما این لنز هم دردسر های خودش رو داره
وزن 24-70 به همراه 5D فکر میکنم بیشتر از 15-85 و 7D هست ، مشکلی که خیلی ها با 24-70 دارند وزن و اندازه این لنز هست
Canon EF 24-70mm f/2.8 L USM Lens 950g
Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM Lens 575g
Canon EOS 7D 820g
Canon EOS 5D Mark II 810g
24-70 لنزی هست که فکر نمیکنم نیازی به IS داشته باشه ، این لنز یکی از شارپ ترین لنز ها هست فکر نمیکنم از نظر کیفیتی نسخه جدید تغییری کنه ، احتملا اندازه و وزن این لنز تغیر خواهد کرد
70-200 F2.8 لنزی هست که با داشتن اون فکر 24-70 از سر آدم بیرون میبره
در باره 5DMKIII هم فکر نمیکنم وجود خارجی پیدا کنه کنن احتملا بعد معرفی 1Ds MKIII به فکر جایگزین برای 5D خواهد افتاد
با خرید 24-70 با دیافراگم 2.8 احتمالا لنز 50 مم بی استفاده خواهد ماند و عطای اف1.8 آن به لقاح باز و بسته کردن از دست دادن زوم و ... بخشیده میشود. (شاید هم نشود )
در مورد 5دی هم با دوستانی که در اینده نزدیک انتظارش را نمیکشند موافقترم. معمولا سیاست کنون بر معرفی یک بدنه سطح بالاتر و سپس استفاده از سنسور آن در بدنه های سطح پایینتر بوده. مگر اینکه از سنسور 18 م پ جدیدش روی 5دی جدید استفاده کند که بعید بنظر میرسد. مگر اینکه روال گذشته خود را تغییر دهد.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
سپهر جان فرمایش شما درست. بنده هم متوجه وزن بدنه و لنز بودم. اما توجه داشته باشید که در سوال من قرار بود 24-70 جایگزین 3 لنز 100-400، 15-85 و 50 باشد! (البته با اندکی تخفیف در زمینه تله و دیاف بازتر)
جناب دانش پایه درست میفرمایید با این تفاوت که لنز بنده 50 اف 1.4 است نه 1.8. البته به گمانم اف 2.8 در 70 میلیمتری و روی سنور فول فریم تقریبا بوکه ایده ال بنده را بدهد (باز هم با کمی تخفیف!!!)با خرید 24-70 با دیافراگم 2.8 احتمالا لنز 50 مم بی استفاده خواهد ماند و عطای اف1.8 آن به لقاح باز و بسته کردن از دست دادن زوم و ... بخشیده میشود.
ببین آقای آرش بیا منطقی باشیم
شما که دیگه از لنز تله استفاده نمیکنی پس اضافیه. با وجود 24-70 نیازی هم به 50 مم نداری 18-85 هم که مشخصه. جانشین 5دی هم کوتا معرفی مشه تازه اگر هم معرفی بشه و مثلا با 30 32 م پ کنون هنر کنه نویزو همینقدر نگه داره مغز خر هم که نخورده همه امکانات 1دی-ایکس و بگذاره توش، خورده؟ اگر بخواهد حدود قیمت را پایین نگه دارد همین 5دی موجود میشود با یک سنسور یکمی بهتر. شما هم که نه برای کارای خبری نه کارای اخیرتون (پرتره فشن و ...) به ریزولوشن بالای 21 نیاز ندارید. از اون گذشته حالا فرض کن 5دی جدید معرفی بشه تو این بازار تا به قیمت برسه یه عمر میگذره. حالا شما قیمت دلار اون موقع رو هم در نظر بگیرید.
یه سوال، پس چرا نمیری تجهیزاتتونو بفروشید و یک 5دی با 24-70 بگیرید؟
چقدر منطقی بودم
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.