وضعیت نویز دی7000 کمی بهترهمورد بعد؛ کار بنده عکاسی از طبیعت و اجتماع میکنم .
من خرید هر دو دوربین برایم میسر هست با توجه به این که فاکتور های اساسی مورد نظر بنده نویز کم در شب در ایزوی بالا و عمق میدان قابل قبول (البته قدم اول این فاکتور هم بسته به نور سنجی میباشد که عملکرد خود دوربین هم مهمه) عکاسی پیاپی هم برای من 6 فرم در ثانیه قابل قبوله .
عمق میدان به دوربین ربطی نداره بلکه به لنز مربوطه.
سیلینگ هر دو دوربین در حد نیازهایی که خیلی در شرایط سخت نباشد خوب است.
ارگونومی انها هم سلیقه ای است. برای دستهای بزرگتر احتمالا دی300 بهتر است و دستهایی که بزرگ نباشد دی7000
نورسنجی هر دو خوب است.
سیستم فوکوس هر دو هم از بهترینها در رده خودشان است.
به نظر من برترین قوت دی300 در ارگونومی ان است (البته برای من) و در صورتی که این مساله برایتان خیلی اهمیت ندارد دی7000 انتخاب بهتری است.
سلام
ممنون از پاسخ
ــ در مورد عمق میدان بله حق با شماست آیا لنز 18-105 روی D 7000 عمق میدان قابل قبولی دارد یا خیر؟ (بهشخصه تابحال با این لنز کار نکردم...)
ــ در گالری آثار کاربران همین سایت تمامی عکسهای که با D 7000 گرفته شده را دیدم متاسفانه بسیاری از عکسهای ماکرو و ... از فوکوس مطلوبی برخوردار نبود که علت اصلیش البته در درجه اول به خود عکاس برمیگرده
ــ بنده میخوام بدونم که حداکثر دقت فکوس D 7000 چقدره آیا دوستان نمونهای از فوکوسهای خوب از دوربین سراغ دارن؟ (ماکرو )
سلام دوست گرامی.
در واقع به هیچ کدام از سوالهای شما نمی توان پاسخ دقیقی داد. چون سوالاتی که مطرح کرده اید مبهم و از مبنا دارای اشکال است.
مثلا عمق میدان قابل قبول یعنی چه؟ ارتباطش با لنز و دوربین چیست؟ چگونه اندازه گیری و کنترل می شود؟ و ...
توصیه می کنم حتما مقالات سایت عکاسی در رابطه با مقدمات عکاسی را مطالعه کنید.
مثلا : عمق میدان
حتما پاسخ بسیاری از سوالات خودتون رو دریافت می کنید.
سايت dpreview براي سيلينگ d7000 عبارت Weather and dust resistant و براي d300s عبارت Water and dust resistant رو استفاده كرده.
آيا اين به معني سيلينگ بهتر D300s بخصوص در برابر نفوذ آب است ؟
FD master
صد در صد سیلینگ d300 بهتر از d7000 است.
البته d7000 دوربین با کیفیتی است اما همه میدانیم که d300 چه بدنه قرص و محکمی دارد .
در کل برای یک عکاس حیات وحش که از لنزهای بلند استفاده میکند و بخاطر کوچک و سریع بودن سوژه ها ٰ نیاز به یک فوکوس دقیق و بی نقص در کمترین زمان ممکن دارد شاید هنوز هم d300 دوربین بهتری نسبت به d7000 باشد اما فکر کنم برای هر نوع عکاسی دیگری d7000 دوربین مناسب تری است.
بنده به شخصه سعی میکنم منتظر d400 بمانم .
ویرایش توسط shenasi : Tuesday 20 September 2011 در ساعت 11:16
با سلام خدمت همه
من تصمیم دارم دوربینی برای آتلیه بگیرم که البته سایز چاپ عکس ها هم مهم است و بیشتر سایز 50 در 70 و در همین رنج چاپ می کنم
و توی آتلیه هم نیاز به شات زیاد دارم
توی دو مدل d300s و d7000 موندم
لطفا راهنمایی فرمایید
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
در واقع برتري هاي D7000 دقيقا به كار شما ميايد ( رزولوشن بالاتر ، عمق رنگ بهتر، بدنه جديد تر ، ديناميك و كنترل نويز بهتر ) ولي مزاياي D300s هيچ كدام به كار شما در آتليه نخواهد آمد ( بدنه مستحكم تر عكاسي پياپي بهتر فوكوس مناسب تر براي سوژه اي متحرك ) .
از لحاظ كنترل فلاش بيسيم، اگر تفاوتي باشد دوستان ديگر بهتر ميتونند راهنمايي كنند.
پ.ن : ضمنا اگر در 36 پست اول جوابتون رو نگرفتيد قطعا از اين به بعد هم جوابي براي شما نخواهد بود.
ویرایش توسط شاهین اکبری : Saturday 8 October 2011 در ساعت 18:30
FD master
ممنون از راهنمایی های شما جناب اکبری
من زیاد تحقیق کردم خودم هم نظرم با D7000 بود
ولی خیلی از حرفه ای ها به من گفتند توی آتلیه نیاز به یک دوربین با بدنه قوی داری چون زیاد می خوای عکس بگیری و D7000 با بدنه پلاستیکی برای عکاسی های مداوم و کارهای سنگین جوابگوی کار من نیست
و گفتند با مگاپیکسل D300S هم می تونی عکسایی رو که می خوای بگیری و تو سایز مورد نظرت چاپشون کنی .
پس بدنه منیزیم رو به پلاستیک ترجیح بده .