فکر می کنم فول فریم ها را نتوان به صورت رو در رو با کراپ ها مقایسه کرد چون لنز مورد استفاده در تست یکی نیست. با این وجود توضیحات IR را در صفحه performance برای D4s بخوانید:
(با وجود اینکه نتایج برای d4s زیاد برای یک دوربین حرفه ای عالی نیست ولی قابلیتهای ترکنیگ در رده دوربینهای d4s مهمتر از این چیزی است که IR اندازه گیری می کند. که قابلیت این دوربین در این زمینه با دوربینهای رده پایینتر اصلا قابل مقایسه نیست)
در مورد چگونگی اندازه گیری تاخیر شاتر اطلاعی ندارم ولی من چندین سال هست به این صفحه ی performance توجه می کنم، اشتباه خاصی در آن ندیدم. چیزی که هست این عدد که در حد هزارم ثانیه است با میانگین گیری به دست آمده است.
تست سرعت فوکوس برای دوربینها را در دو سایت دیگر هم دیده ام:
یکی ephotozine که اطلاعات خاصی در مورد چگونگی تست و لنز مورد استفاده نمی دهد تا دهم ثانیه دقت دارد.
و دیگری (popular photography(popphoto است که نموداری برای سرعت فوکوس بر اساس میزام نور محیط می دهد که می تواند نشان دهنده ی میزان افت سرعت در نور کم باشد ولی باز هم شیوه ی تست و لنز مورد استفاده مشخص نیست.
اگر اشتباه نکنم imaging resource برای کاهش تاثیر سرعت فوکوس لنز، بعد از اینکه که دکمه شاتر یکبار فشرده شد و فوکوس قفل شد، در تستهای بعدی موقعیت فوکوس را تغییر نمی دهد و تکرار را در ادامه ی همان موقعیت قبلی که فوکوس قفل شده بود انجام می دهد. در حقیقت بهتر است به جای استفاده از سرعت فوکوس از اصطلاح "تاخیر شاتر" که یکی از دوستان استفاده کردند استفاده کنیم.
(
Canon 70D Review - Performance)