صفحه 31 از 49 نخستنخست ... 21 27 28 29 30 31 32 33 34 35 41 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 301 تا 310 , از مجموع 486
Like Tree1782تشکر

موضوع: Nikon D7100 VS Canon 70D

كاربر همراه MEHRDAD.D آواتار ها
    تشکر کرده
    3379

تعویض باتری و مموری مشقته ؟
    من خودم بعد از مدتها تحقیق 70 دی رو انتخاب کردم.
    مهم ترین عامل در کیفیت عکاسی مهارت عکاس هست. با اینکه نیکون در عکاسی مقداری برتری داره ولی میشه با مهارت شما با کنون عکسهایی گرفت که نیکون به گرد اون هم نرسه و یا برعکس.
    در مورد فیلمبرداری 7100 در برابر 70 دی خیلی ضعیفه.واقعا فیلمبرداری کنون 70D فوق العادست و به لطف لنز STM فوکوس دقیق سریع و بی صدایی خواهید داشت. عملکرد لنز شما رو شگفت زده میکنه.
    وجود وایرلس در دوربین کار شما رو بسیار راحت میکنه در انتقال عکس و همینطور شما با گوشی موبایلتون کنترل دوربین رو در دست خواهید داشت و همزمان تصویر زنده دوربین رو روی گوشی میبینید. این پیشرفته تر از ریموت کنترل های بازاره و هزینه ای رو از دوش شما بر میداره.
    همینطور وجود ال سی دی لمسی به شما کمک میکنه در کمترین زمان به تنظیمات دلخواهتون برسید و کارکردن با اون هم بسیار راحت و لذت بخشه. به عنوان مثال میشه گفت مثل کارکردن یک گوشی موبایل لمسی با یک گوشی غیر لمسی که قدر با هم تفاوت دارند و کار کردن با نمونه لمسی بسیار راحت تره.اونهم در دنیای امروزی که تمام وسایل لمسی شده اند.
    و البته ال سی دی چرخان نیز خیلی جاها بکار میاد.و اگه باهاش مشکل دارید میتونید ازش استفاده نکنید.
    بزرگترین مشکل نیکون هم مشکل وجود گرد و خاک روی سنسور هست که واقعا آزار دهنده هست و مدام باید به فکر تمیز کردن سنسور باشید .کما اینکه در یکی از تمیز کاری ها هم ممکنه لطمه ای به سنسور بزنید.البته سنسور همه dslr ها من جمله 70D هم گرد و خاک میگیره ولی نه به شدت سنسور 7100. یکی از دوستان به خاطر همین مشکل گرد و خاک سنسور 7100 رو فروخت.
    مصرف باطری هم اونقدر زیاد نیست که شما نگران اون باشید. واقعا باطری خوبه و مصرف اون رو احساس نمیکنید.
    70D = نویز کمتر- فیلمبرداری بهتر- کاربری راحت تر- امکانات بیشتر

سرعت عکاسی در 70 دی هم که با دیدن این ویدئو مشخص میشه !

http://r6---sn-aigllnle.googlevideo....fer+speed+test

7100= دینامیک رنج بالاتر-نقاط فوکوس بیشتر-مگا پیکسل بیشتر
    ویرایش توسط MEHRDAD.D : Thursday 19 June 2014 در ساعت 20:46
    parisa_s و naghli تشکر می‌کنند.
    Mehrdad Dehkordi
    Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED

كاربر آشنا mohammad aghili آواتار ها
    تشکر کرده
    43

نقل قول نوشته اصلی توسط armin1374 نمایش پست ها
    فکر کنم شما تاحالا فیلمبرداری نداشتید , چون مهم ترین مسئله , بحث فوکوس کشی است که در این مورد بدون شک برتری با کنونه . در مورد تعویض حافظه هم کسی که کار حرفه ای انجام میده ( تاحدودی ) هیچ وقت نمیاد یه رم 4 گیگ استفاده کنه که هر دقیقه عوضش کنه . بهتون پیشنهاد میکنم نمونه کارهایی که با دوربین های کنون ( مثل 70d ) گرفته شده رو ببینید تا مزایای سیستم تشخیص فاز و نمایشگر لمسی و چرخان رو بهتر درک کنید .
    نمیدونم منظورتون از این حرف چی بود ، ولی بدیهیه وقتی دارم تجربه رو عرض میکنم ، ینی در مورده یه فعل گذشته حرف میزنم

کسی هم از رم 4 استفاده نکرد

ای کاش بجای موضع گیری سریع ، کمی دوستانه تر بحث میکردیم !

عرض کردم سر پروژه یک 70 دی کانن و یک دی 7100 بود
    پس نمونه کار رو هم قطعا دیدم و با دوربین آشنا هستم

بحث فوکوس رو من هیچوقت نگفتم نیکون بهتره
    ولی همونقدر که فوکوس مهمه ، باطری و نکات دیگه هم مهمه دوست عزیز

اگر من بگم نیکون بهتره ، شرکت نیکون به من هدیه ای نمیده ، همینطور کانن به شما !
    پس دلیلی نداره از روی تعصب حرف بزنیم

من یه تجربه رو ارائه دادم
    صرفا نظر شخصی این جانب بود
    و در شرایط کاملا غیر آزمایشگاهی

میتونه 100% غلط باشه
    همچنین نظر شخص شما هم همچنین !

اینجا جمع شدیم تا اطلاعات همدیگه ارتقاء پیدا کنه
    hosseinhmj، Captan، Davood21 و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا Iphone1387 آواتار ها
    تشکر کرده
    0

باطری 70 خیلی ردیفه نگرانش نباش
    MEHRDAD.D تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

سلام دوستان در شرایظ نوری خیلی ضعیف مثل نجومی کدومیک برترند؟

كاربر همراه MEHRDAD.D آواتار ها
    تشکر کرده
    3379

نقل قول نوشته اصلی توسط rocky نمایش پست ها
    سلام دوستان در شرایظ نوری خیلی ضعیف مثل نجومی کدومیک برترند؟
    در این شرایط در عکاسی شب و ایزو های بالا 70D نویز کمتری داره.البته به نقل از یکی از دوستان که هر دو دوربین رو داره و تست کرده.
    mSafdel و Davood21 تشکر می‌کنند.
    Mehrdad Dehkordi
    Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED

كاربر آشنا mohammad aghili آواتار ها
    تشکر کرده
    43

البته در سایت دی پی و مقایساتی که در شرایط یکسان بنده خوندم وضعیت عکس حالتیست که میفرمایید

كاربر جديد Nafiseh.s آواتار ها
    تشکر کرده
    5

سلام دوستان

من براي خريد nikon d7100 ترديدي نداشتم تا اينكه در بعضي سايتهاي خارجي و همينطور اين سايت با مشكل گرد و غبار گرفتن سنسور اين دوربين در مدت زمان كم مواجه شدم. اين مساله تا چه حد جدي و مشكل ساز هست؟ با توجه به اينكه در تاپيك d7100 يكي از دوستان با مشكل وجود لك هاي ريز در عكس روبرو شدن اون هم بلافاصله بعد از خريد دوربين و گرفتن اولين عكس!

كاربر فعال S_Mahdi آواتار ها
    تشکر کرده
    3466

نقل قول نوشته اصلی توسط Nafiseh.s نمایش پست ها
    سلام دوستان

من براي خريد nikon d7100 ترديدي نداشتم تا اينكه در بعضي سايتهاي خارجي و همينطور اين سايت با مشكل گرد و غبار گرفتن سنسور اين دوربين در مدت زمان كم مواجه شدم. اين مساله تا چه حد جدي و مشكل ساز هست؟ با توجه به اينكه در تاپيك d7100 يكي از دوستان با مشكل وجود لك هاي ريز در عكس روبرو شدن اون هم بلافاصله بعد از خريد دوربين و گرفتن اولين عكس!
    درود
    همانطور که خودتان هم اشاره کردین این مشکل برای برخی از دوستان در بدو خرید اتفاق افتاده و اصلا کاری به مدت زمان کم و زیاد نداشته ولی همه ی نسخ اینطور نبوده و بعضی ها هم مشکلی نداشتن.
    در مورد جدی بودن قضیه که باید بگم خیر چیز مهمی نیست، هر چند از نیکون چنین انتظاری نمیرفت ولی به هر حال دیر یا زود سنسور دوربین کثیف میشود و خرجش 1 مراجعه به شرکت گارانتی کننده است. چنانچه مصمم هستین بنظرم این مورد بازدارنده نخواهد بود.
    msh2200، کوروش و Nafiseh.s تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه msh2200 آواتار ها
    تشکر کرده
    4653

نقل قول نوشته اصلی توسط S_Mahdi نمایش پست ها
    درود
    همانطور که خودتان هم اشاره کردین این مشکل برای برخی از دوستان در بدو خرید اتفاق افتاده و اصلا کاری به مدت زمان کم و زیاد نداشته ولی همه ی نسخ اینطور نبوده و بعضی ها هم مشکلی نداشتن.
    در مورد جدی بودن قضیه که باید بگم خیر چیز مهمی نیست، هر چند از نیکون چنین انتظاری نمیرفت ولی به هر حال دیر یا زود سنسور دوربین کثیف میشود و خرجش 1 مراجعه به شرکت گارانتی کننده است. چنانچه مصمم هستین بنظرم این مورد بازدارنده نخواهد بود.
    در تکمیل فرمایشات دوستمون، مشکل گرد و غبار روی سنسور زمانی یک معضل واقعی بود. اما الان دیگه نه!
    راه حل این مشکل تهیه یک پوار یا دمنده هست (همون قطعه ای که مثل دستگاه فشارسنجه) قیمتی هم نداره! و روش تمیز کردن هم در داخل یوتیوب به راحتی پیدا می شود.

خیلی از کثیفی های سطح سنسور ناشی از گرد و غبار هستند که با استفاده از این وسیله برطرف می شوند. و حساسیت شما در اول راه طبیعی هست.
    S_Mahdi، Nafiseh.s و Davood21 تشکر می‌کنند.
    باتوجه به تعطیلی فروم در تلگرام پاسخگوی دوستان هستم:Telegram:@msh2200
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

كاربر همراه nautilus_214 آواتار ها
    تشکر کرده
    644

تو مقایسه این دو تا دوربین برای خود من مهمترین دلیل برای حذف کانن طبیعی نبودن رنگ تصاویره. این نمونه مقایسه ای رو ببینید:
    http://i1.ytimg.com/vi/y1TScZG8ByE/maxresdefault.jpg
    سفیدی خطوط روی آسفالت و رنگ آبی آسمون رو مقایسه کنید. تو هر نمونه ای که از این دو تا دوربین دیدم این موضوع مشهوده. واقعا این تفاوت به تمام امکانات کانن می ارزه. نمی ارزه؟
    به نظر شما با تنظیمات روی 70D میشه این موضوع (مشکل وایت بالانس و تونالیته رنگ) رو تصحیح کرد؟
    Davood21 تشکر می‌کند.
    علي يارقلي

صفحه 31 از 49 نخستنخست ... 21 27 28 29 30 31 32 33 34 35 41 ... آخرینآخرین