تعویض باتری و مموری مشقته ؟
من خودم بعد از مدتها تحقیق 70 دی رو انتخاب کردم.
مهم ترین عامل در کیفیت عکاسی مهارت عکاس هست. با اینکه نیکون در عکاسی مقداری برتری داره ولی میشه با مهارت شما با کنون عکسهایی گرفت که نیکون به گرد اون هم نرسه و یا برعکس.
در مورد فیلمبرداری 7100 در برابر 70 دی خیلی ضعیفه.واقعا فیلمبرداری کنون 70D فوق العادست و به لطف لنز STM فوکوس دقیق سریع و بی صدایی خواهید داشت. عملکرد لنز شما رو شگفت زده میکنه.
وجود وایرلس در دوربین کار شما رو بسیار راحت میکنه در انتقال عکس و همینطور شما با گوشی موبایلتون کنترل دوربین رو در دست خواهید داشت و همزمان تصویر زنده دوربین رو روی گوشی میبینید. این پیشرفته تر از ریموت کنترل های بازاره و هزینه ای رو از دوش شما بر میداره.
همینطور وجود ال سی دی لمسی به شما کمک میکنه در کمترین زمان به تنظیمات دلخواهتون برسید و کارکردن با اون هم بسیار راحت و لذت بخشه. به عنوان مثال میشه گفت مثل کارکردن یک گوشی موبایل لمسی با یک گوشی غیر لمسی که قدر با هم تفاوت دارند و کار کردن با نمونه لمسی بسیار راحت تره.اونهم در دنیای امروزی که تمام وسایل لمسی شده اند.
و البته ال سی دی چرخان نیز خیلی جاها بکار میاد.و اگه باهاش مشکل دارید میتونید ازش استفاده نکنید.
بزرگترین مشکل نیکون هم مشکل وجود گرد و خاک روی سنسور هست که واقعا آزار دهنده هست و مدام باید به فکر تمیز کردن سنسور باشید .کما اینکه در یکی از تمیز کاری ها هم ممکنه لطمه ای به سنسور بزنید.البته سنسور همه dslr ها من جمله 70D هم گرد و خاک میگیره ولی نه به شدت سنسور 7100. یکی از دوستان به خاطر همین مشکل گرد و خاک سنسور 7100 رو فروخت.
مصرف باطری هم اونقدر زیاد نیست که شما نگران اون باشید. واقعا باطری خوبه و مصرف اون رو احساس نمیکنید.
70D = نویز کمتر- فیلمبرداری بهتر- کاربری راحت تر- امکانات بیشتر
سرعت عکاسی در 70 دی هم که با دیدن این ویدئو مشخص میشه !
http://r6---sn-aigllnle.googlevideo....fer+speed+test
7100= دینامیک رنج بالاتر-نقاط فوکوس بیشتر-مگا پیکسل بیشتر