همانطور که عرض کردم و دوستان هم اشاره کردند نگران شارپنس 35f1.8G نباشید و در مورد انتخاب بین این دو لنز (35 و 50 G ) مساله مهم برای شما فوکال است و به نظرم خودتان را درگیر تستهای آزمایشگاهی شارپنس نکنید.
در مورد انتخاب فوکال بین 35 و 50 هم اینطور در نظر بگیرید:
1- اگر یک تک لنز دیاف باز میخواهید رو دوربین ببندید که نیاز های معمولتان را برآورده کند و زیاد از بدنه باز و بسته اش نکنید 35 بگیرید.
2- اگر احتمال میدهید که بیشتر پرتره ( به مفهوم عام ) خواهید گرفت آنوقت 35 اذیت تان خواهد کرد و بایستی 50 بگیرید.( در این مورد نظر من ورژن D و f1.8 است )
دوستان کسی با لنز نیکون 400-80 کار کرده و اشنایی داره؟
ویرایش توسط mo.ghadimi : Friday 24 May 2013 در ساعت 23:14
سلام من بین دو لنز canon 70-200mm f/4 IS USM و Sigma 70-200mm f/2.8 EX DG OS HSM Lens موندم. دوربینم 60دی هست و کارم بیشتر عکاسی در پیست و رالی هستش، می خواستم از عزیزانی که با این دو لنز کار کردند به من کمک کنن و بدونم کدوم تصویرش بهتره و کلا لنزه بهتریه، تو مقایسه سایت http://www.the-digital-picture.com/R...mp=0&APIComp=0 فکر کنم لنز کانن بهتر بود ولی چون تا حالا باهاش کار نکردم نظری ندارم، نظره دوستانی که این لنزو داشتن میتونه خیلی کمک بکنه و کلا نظرشون در رابطه با دو لنز و خوبی و بدیاشو بگن،
خیلی ممنون
من فکر میکنم برای این ژانر بوکه اهمیت بیشتری داره با این پیش فرض که کیفیت لنز سیگما شاید عالی نباشه اما حتما قابل قبول هست مگر اینکه شما نیاز به خروجی خیلی خوب داشته باشین که کنون 2.8 is ورژن ۱ شاید کارکرده تمیز پیدا کنین با همین قیمت
البته نمیدونم من اگر همه عکسهاتون با تکنیک panning هست شاید اونقت دیگه f2.8 ضروری نباشه
اما واسه بحث نور و سرعت همچنان فکر میکنم f2.8 بهتر هست
هر کدوم مزيت خودشون رو دارن
برای عکاسی توی روز کنون بهتره و فکوس سريع تری هم داره ، واسه محيط های بسته و نور کم ديافراگم 2.8 خيلی بهتر جواب ميده
روی فوکال 200 لنز های تمرون از سيگما بهتر عمل ميکنن و خيلی با کنون 2.8 اختلاف کيفيت ندارن (خيلی هم ارزون تر نيستن)
کيفيت ساخت سيگما بهتر از تمرونه اما کيفيت خروجی تمرون بهتره
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid