من قراره دوربین بخرم d70 کانن مبتدی هستم میخوام ببینم چی بکیرم که برای پورتره وعکس منظره تامدتی راحت باشم یه لنز کامل نسبتا.
من قراره دوربین بخرم d70 کانن مبتدی هستم میخوام ببینم چی بکیرم که برای پورتره وعکس منظره تامدتی راحت باشم یه لنز کامل نسبتا.
با این توصیفات توصیه می کنم 70D نخرید. با یک دوربین سبکتر (حتا شده کرایه ای) شروع کنید با یک لنز زوم معمولی (مثلا همان 55-18 کیت) تا کمی عکاسی یاد بگیرید و خودتان بتوانید تشخیص دهید چه لنزی برای چه کاری خوب است بعد اگر واقعا در خود علاقه ای برای دنبال کردن جدی عکاسی دیدید، هزینه کنید.
فرهاد حسيني
در مورد لنز 18-135 میخواستم ببینم نمونه های مختلفی داره ؟ مثلا میگن STM بهتره و IS بدتره و اینها ...
کلا مفهوم این عبارات بعد از لنز ها چیه و لنز STM چه تفاوتی داره ؟
درود
نسخه stm کیفیت اپتیکی بالاتری دارد
Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM Lens Image Quality
کلمه STM=Stepping Motor برای سیستم فکوس جدید لنزهای کنن استفاده میشود ( موتور دندانه ای الکترو مغناطیسی ) و باعث فوکوسی نرم و یکدست میشود
سیستم قدیمی تر کنون USM که فوکوس با استفاده از سیستم فراصوتی است.
کلمه IS هم مربوط به لنزهایی هست که از سیستم لرزه گیر بهره مند هستند.(مارک کنون)
برای آشنایی بیشتر با انواع لنزها , کاربرد آنها و نحوه نامگذاریشان توصیه می کنم مقاله زیر را مطالعه بفرمائید :
راهنمای خرید لنز دوربین دیجیتال | عکاسی
سلام
دنبال يه لنز تله هستم براي بدنه نيكون D7000
ميخوام رنجش حدود 300 ميليمتر باشه و كيفيتش هم بالا باشه. يه نيكون 18 -300 گرفتم اصلا از كيفيتش راضي نيستم و ميخوام عوضش كنم
قيمتش هم ديگه تا 2500 باشه
ممنون
با سلام
دوستان واسه یه فرد مبتدی که فقط میخواد عکس های قشنگ بگیره ولی نه در حد خیلی حرفه ای بین لنز های زیر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
عکس های خانوادگی - پرتره - طبیعت - گاهی ماکرو و...... دوربین هم احتمالا یا 60d یا 650d کانن
Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS حدود 1 میلیون
Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM حدود 1.300
Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS حدود 1.500
Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM حدود 2.100
میدونم که هرچی گرونتر باشه بهتره ولی با توجه به سطح کاربری من و میزان توقعم از عکاسی کدوم مقرون به صرفه تر و جوابگوی کار بنده هستش؟
امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم
با سپاس
18-135 stm
+ 50 1.8
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
18-200 توی این رنج بنظرم از همشون بهتره.
انتخاب دومتم 18-135 stm
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه