سلام و عرض ادب
برای نیکون 7100
AF-S NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR
SIGMA 50-500mm F4.5-6.3 APO DG OS HMS
کدام رو پیشنهاد میکنین؟
تو ایران پیدا میشن یا باید بگم از اون ور برام بیارن؟
سلام و عرض ادب
برای نیکون 7100
AF-S NIKKOR 80-400mm f/4.5-5.6G ED VR
SIGMA 50-500mm F4.5-6.3 APO DG OS HMS
کدام رو پیشنهاد میکنین؟
تو ایران پیدا میشن یا باید بگم از اون ور برام بیارن؟
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
سلام دوستان
می خواستم بدونم رقیب و یا به عبارتی مشابه لنز ارزشمند 24-70 نیکون در برندهای دیگر چیست ؟؟
چه کیفیتی دارد و با لنز نیکونی چه تفاوتهایی دارد ؟؟
من 24-70 نیکون رو می خواهم امما قیمتش بسیار بالاست شما جهت جایگزین آن چه پیشنهادی دارید ؟
دوربین فول فریم نیکون مدل دی 600 دارم .
متشکرم
سلام و درود خدمت همه دوستان
برای عکاسی مناظر و طبیعت(کادر های بسته و باز)چه لنزی و برای عکاسی آثار تاریخی و باستانی (یه جورایی معماری)چه لنزی مناسب هست؟
لنز 55-18 واسه چه ژانر های عکاسی میتونه مفید باشه؟
درود بر همگان
البته درمورد عكاسي طبيعت ومنظره كه لنزهاي وايدواولتراوايد مناسب هست وبسته به بودجه تان لنزهاي منفاوتي وجود داره در برندهاي مختلف( سيگما،تامرون،توكينا يا خود برند دوربينتون) كه ميتوانيد بودجه تون رو درمظربگيريد تا لنزهاي بهتردر قيمتهاي مختلف رو پيشنهاد بدند. اما درمورد عكاسي معماري چون تطابق پرسپكتيو ساختمان با پرسپكتيو عدسي ولنزبه سادگي وباهرنوع لنز وايدي مقدورنيست ، لذا بسته به اينكه ميخواهيد كارحرفه اي داشته باشيديا ... كمي نسبت به عكاسي طبيعت انتخاب دوربين ولنزمناسب دقت بيشتري ميخواهد. معمولا دوربينهاي قطع بزرگ،وبعد فول فريمها( به علت اينكه قادربه استفاده لنزهاي تيلت شيفت براي اصلاح پرسبكتيو كادرهستند) براي اينكار مناسبترهستند. امادركل براي استفاده ازلنزهاي اولترا وايدو وايدكه بتوانند ميزان بيشتري رادرقاب جاي دهند(به خصوص درفضاي داخلي كه امكان فاصله گرفتن زياداز كادرمقدورنيست)، بايد دقت كنيدكه از لنزهايي كه كمترين ميزان ديستورشن را دارند استفاده كنيد.
لنز ١٨-٥٥ برروي كراپدارفوكال حدود ٢٩-٨٨ (بسته به نيكون ،كنون يا... مقداركمي متفاوت هست) خواهدداشت كه براي اين ژانرهاي مورداشاره شما چندان جذاب نيست.
ممنون از راهنمایی خوبتون دوست عزیز
عکاسی رو به عنوان یه حرفه در نظر ندارم و واسم یه هنر و تفریح لدت بخشه و علاقع زیادی به عکس گرفتن دارم واسه همین نمیخوام چند 10 میلیون واسش خرج کنم
بیشتر دنبال یه لنز همه کاره هستم،با Kiss X5 با لنز 55-18 عکاسی کردم و از طبیعت و کویر و آثار تاریخی عکس های زیادی گرفتم که بد نبودند(در حد گلابی گونه من تو عکاسی)
بیشتر مایلم یه لنز استاندارد مثل 55-18 و یه لنزی مثل 85،105،135-18(یکی از اینها) داشته باشم
چون مسافرت هم زیاد میرم میخوام نهایتا با 2 تا لنز مثل همین هایی که عرض کردم نیازم بر طرف بشه و از طبیعت و آثار تاریخی عکاسی کنم
خوشحال میشم نظرتون رو در این مورد بدونم
درود بر شما
اگرتاكنون ازعكسهايي كه با١٨-٥٥ گرفته ايدراضي هستيد، ١٥-٨٥ كنون شمارا حتما خوشحال خواهدكرد.لنز خوبي ست.تاجايي كه ميدانم دربازه قيمتي اين لنززوم ، لنزبهتري كه وايدمناسبي هم داشته باشدوجودندارد.
وليكن من درباره لنزهاي كنون وقيمتهاشون اطلاعات كافي براي پيشنهادهاي بيشتربه شماراندارم، بهتره كه ازديگردوستان بازهم مشورت بگيريد.