چند ماه پیش من همزمان هم 18-105 داشتم هم 18-55 که کیت 5100 بود هر دوتا رو با هم مقایسه کردم تو کیفیت عکس به جز تو گوشها که 18-55 کمی صافت بود اونم با دیاف f8 برطرف میشه اصلا برتری در هر دو لنز ندیدم حالا شاید دوستان بگن نه بابا 18-105 خیلی بهتره ولی تو عمل من شارپ بهتری نصبت به 18-55 ازش ندیدم فقط 18-105 رنج بیشتری داره تقریبا میشه گفت لنز همه کاره
درود
دوست عزیز تفاوت شارپی این دو لنز فراتر از این حدی هست که شما می فرمایید
لینک مقایسه دو لنز
تازه در مقایسه فوق لنز 55-18 ورژن 2 است!
در ضمن در خرید لنز همه چیز شارپی نیست!Vignetting،Distortion و CA هم از فاکتورهای مهم در انتخاب یک لنز هستند!
مدل لرزشگیرش از همه مدلهاش بهتره شما مدل بدون لرزشگیرش آوردی واسه مقایسه الان کیت با vr عرضه میشه تازه مدل جدیدترش VR II هم آومده که من از کیفیتش خبری ندارم مثل این مقایسه Nikon 18-55mm f/3.5-5.6G AF-S VR DX Nikkor Lens Image Quality
من هر دوتاشو مقایسه کردم سایتها هم بهشون اعتمادی نیست فقط باید آدم بصورت عملی تست کنه تا بفهمه
سلام
من یه تازه کار و علاقمند عکاسی هستم.
برای دوربین NEX سونی دنبال یه لنز برای ماکرو و پرتره هستم.
ممنون میشم راهنمایی ام کنید. میدونم که انتخابها خیلی محدوده برای این دوربین.
درود
من هم این دو تا لنز رو خودم تست کردم و با نظرات جناب کیان هم موافقم.
در واقع در مرکز تصویر هر دو از شارپنس برابری برخوردار هستند و هیچکدام برتری محسوسی نسبت به هم ندارند.
همیشه بر اساس نمودارها و تستهایی که در شرایط آزمایشگاهی انجام میشه این اختلافها بیشتر خودشون رو نشون میدن و شاید خیلی ها 105-18 رو به دلیل همین نمودارها شارپتر می دونند اما در محیط واقعی و در عمل تفاوت محسوسی وجود نداره.