صفحه 174 از 433 نخستنخست ... 74 124 164 170 171 172 173 174 175 176 177 178 184 224 274 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 1,731 تا 1,740 , از مجموع 4323
Like Tree5932تشکر

موضوع: راهنمایی برای خرید لنز

كاربر فعال Iman.sh آواتار ها
    تشکر کرده
    1592

دوستان یه کمکی کنند من از دو دلی و شک بیرون بیام:
    یک عدد لنز دست دوم VR 70-200 (احتمالاً یکی از دوستان فروم باشن، شاید)با شرایط بدنه مناسب و کارتن توی یکی از سایت ها قرار داده شده تو مملکت خودمون به قیمت 4300 دست دوم!
    دوستی داره زحمت میکشه و برام از خارج از ایران میتونه خریداری کنه و بیاره و شرایط هم در اونجا به نحوی که یک مورد دست دوم 70-200 VR با خط و خش بسیار جزئی! بر بدنه اما بدون کارتن و متعلقات در حدود قیمت 3700 و یک مورد tamron 70-200 VC هم به همین قیمت اما نو! وجود داره و یک سیگما OS که 3200 میتونه برام بیاره(البته در مورد سیگما خیلی از سافت بودن گوشه ها در 200 میلیمتر گلایه وجود داره)
    حالا من موندم و تردید بین کیفیت بسیار عالی تمرون و نو بودن و رهایی از دردسر دست دوم خرید کردن و قیمت بهتر سیگما و البته ترس از افت قیمت از سوی دیگر و نیکون نبودن.
    می خواستم ببینم دوستان چه پیشنهادی دارند و نظر خودشون رو اعلام کنند.

Untitled.jpg

كاربر بسیار فعال ata_m3 آواتار ها
    تشکر کرده
    5142

نقل قول نوشته اصلی توسط Iman.sh نمایش پست ها
    دوستان یه کمکی کنند من از دو دلی و شک بیرون بیام:
    یک عدد لنز دست دوم VR 70-200 (احتمالاً یکی از دوستان فروم باشن، شاید)با شرایط بدنه مناسب و کارتن توی یکی از سایت ها قرار داده شده تو مملکت خودمون به قیمت 4300 دست دوم!
    دوستی داره زحمت میکشه و برام از خارج از ایران میتونه خریداری کنه و بیاره و شرایط هم در اونجا به نحوی که یک مورد دست دوم 70-200 VR با خط و خش بسیار جزئی! بر بدنه اما بدون کارتن و متعلقات در حدود قیمت 3700 و یک مورد tamron 70-200 VC هم به همین قیمت اما نو! وجود داره و یک سیگما OS که 3200 میتونه برام بیاره(البته در مورد سیگما خیلی از سافت بودن گوشه ها در 200 میلیمتر گلایه وجود داره)
    حالا من موندم و تردید بین کیفیت بسیار عالی تمرون و نو بودن و رهایی از دردسر دست دوم خرید کردن و قیمت بهتر سیگما و البته ترس از افت قیمت از سوی دیگر و نیکون نبودن.
    می خواستم ببینم دوستان چه پیشنهادی دارند و نظر خودشون رو اعلام کنند.

Untitled.jpg
    دوست عزیز با سلام.

با توجه به اینکه خرید لنز دست دوم ریسکهای مخصوص به خودشو داره و مخصوصا اینکه شما نمی دونید دست کی بوده و چه طور ازش استفاده شده و احتمالا عیب و ایرادی داشته یا نه به نظر من عاقلانه نیست. خرید لنز دست دوم زمانی توجیه پذیره که خودتون حتما در هنگام خرید پیش فروشنده باشید و انواع و اقسام تستها رو انجام بدید تا از سلامت لنز اطمینان حاصل کنید.

در صورتیکه قصد ندارید بعدها لنز جدیدی بخرید یا با لنز دیگری تعویض کنید، بنده لنز تامرون رو پیشنهاد می کنم که به قول خودتون دردسر دست دوم رو نداره و می تونید با خیال راحت ازش استفاده کنید. اما اگه نیکون بودن و بازار فروش دست دوم را هم در نظر می گیرید که بعدها بخوایید لنزتون رو بفروشید، بنده نمونه وطنی رو پیشنهاد می کنم که حداقل خودتون می تونید تستش کنید و از سلامتش مطمئن بشید، و الا خرید لنز دست دوم اون هم از خارج و بدون امکان تست کردن ریسک بسیار بالایی داره که شاید بعدها شما رو پشیمون کنه و به زحمت و با قیمت بسیار پایینی شاید بتونید بفروشید.

موفق باشید.
    Amir Abdolpanah و Iman.sh تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    20

پیش فرض مقایسه بین 135 mm f:2 و 85 mm f:1.2

سلام . . .
    توی سایت گشتم اما خبری از 135 mm نبود . . . میخواستم برای عکاسی پرتره یکی از این 2 لنز رو انتخاب کنم اما شارپنس و کنتراست واسم اهمیت فراوانی داره . . . اساتید کدوم رو پیشنهاد میدن . . . ؟!!

نکته ای که اینجا حائض اهمیت ِ اینک ِ . . . 85 fringe زیادی داره . . . روی دیاف 1.2 که میتونه Magenta باشه با green ولی خوب این زمانی رخ میده که از دیاف 2.8 به پایین عکاسی کن و بالطبع کمتر میش ِ . . . این موضوع کمی مردد کرده بنده رو . . . دوستان لطفا راهنمایی کنن . . . سپاس . . .

تشکر کرده
    1592

یکی از دوستان من می خواد لنز واید بخره، ازم پیشنهاد خواست من 2 تا پیشنهاد به ذهنم رسید که البته نظرم به یکیش بیشتر نزدیکه و بهش توصیه کردم، مع الوصف خواستم از دوستان مشورت بگیرم تا اگر خطا می کنم پول مردم به باد نره:

SIGMA 8-16mm F4.5-5.6 DC HSM

Tokina 12-24 f/4 DX

همونطور که معلومه بادی کراپداره.

نظر من روی دومیه، به دلیل بازه ی کاربردی تر و امتیازات بهتر تو dxo و کیفیت ساخت خوب و کنترل کیفیت بهتر توکینا و قیمت بهتر و فیلترخور بودن و ... (لنز اول نسبت به دومی حدود 500 تومن گرون تر هم هست)

آیا دوستان نظرشون به من نزدیکه یا از من دوره؟

پ.ن: این رو هم اضافه کنم، با 11-16 به دلیل بازه ی کمش موافق نیستم و البته می دونم عاشقان زیادی هم داره و البته اون ها احتمالاً ژانرشون محدوده و شاید پرسیده بشه سیگما هم مشابه همینه که البته من تصور می کنم چند میل اضافه تره سیگما خودش یه ژانر دیگه رو به دست عکاس میده.
    ویرایش توسط Iman.sh : Monday 7 July 2014 در ساعت 18:10

كاربر بسیار فعال ata_m3 آواتار ها
    تشکر کرده
    5142

یکی از دوستان من می خواد لنز واید بخره، ازم پیشنهاد خواست من 2 تا پیشنهاد به ذهنم رسید که البته نظرم به یکیش بیشتر نزدیکه و بهش توصیه کردم، مع الوصف خواستم از دوستان مشورت بگیرم تا اگر خطا می کنم پول مردم به باد نره:

Tokina 12-24 f/4 DX

نظر من روی دومیه، به دلیل بازه ی کاربردی تر و امتیازات بهتر تو dxo و کیفیت ساخت خوب و کنترل کیفیت بهتر توکینا و قیمت بهتر و فیلترخور بودن و ... (لنز اول نسبت به دومی حدود 500 تومن گرون تر هم هست)

پ.ن: این رو هم اضافه کنم، با 11-16 به دلیل بازه ی کمش موافق نیستم و البته می دونم عاشقان زیادی هم داره و البته اون ها احتمالاً ژانرشون محدوده و شاید پرسیده بشه سیگما هم مشابه همینه که البته من تصور می کنم چند میل اضافه تره سیگما خودش یه ژانر دیگه رو به دست عکاس میده.
    دوست عزیز برتری 16-11 نسبت به دو لنز قبلی به خاطر دیاف باز f/2.8 هستش که برای عکاسی star trail یا کهکشان راه شیری یا مناظر زمینی هنگام شب کاربرد داره.
    msh2200، abehrooz و Iman.sh تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    1592

نقل قول نوشته اصلی توسط ata_m3 نمایش پست ها
    دوست عزیز برتری 16-11 نسبت به دو لنز قبلی به خاطر دیاف باز f/2.8 هستش که برای عکاسی star trail یا کهکشان راه شیری یا مناظر زمینی هنگام شب کاربرد داره.
    با تشکر از تذکرتون، این ژانر اصلاً مد نظر دوست من نیست، کوتاهی از توضیحات بنده بود.
    ata_m3 تشکر می‌کند.

كاربر ويژه msh2200 آواتار ها
    تشکر کرده
    4653

Tokina 12-24 f/4 DX

سیگما که نوشتید تو رنج Fish eye هستش و بین این مدل ها اگر برای می خواهید 12-24 ولی اگر عکاس در شب دارید خیلی فرق هست بین 11-16 که دوستمون هم اشاره کردند!
    با این حال من هم این دو مدل رو پیشنهاد می کنم بررسی بفرمایید
    Tamron 17-50 f/2.5 بدون لرزش گیر (به این نکته توجه کنید! بدون لرزش گیر) روی این لنز تجربه شخصی دارم
    Canon 10-22 f/3.5-4.5 برای مدتی با این لنز کار کردمم
    Iman.sh تشکر می‌کند.
    باتوجه به تعطیلی فروم در تلگرام پاسخگوی دوستان هستم:Telegram:@msh2200
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

تشکر کرده
    1592

نقل قول نوشته اصلی توسط msh2200 نمایش پست ها
    سیگما که نوشتید تو رنج Fish eye هستش و بین این مدل ها اگر برای می خواهید 12-24 ولی اگر عکاس در شب دارید خیلی فرق هست بین 11-16 که دوستمون هم اشاره کردند!
    با این حال من هم این دو مدل رو پیشنهاد می کنم بررسی بفرمایید
    Tamron 17-50 f/2.5 بدون لرزش گیر (به این نکته توجه کنید! بدون لرزش گیر) روی این لنز تجربه شخصی دارم
    Canon 10-22 f/3.5-4.5 برای مدتی با این لنز کار کردمم
    ممنون از لطف شما. موارد زیر به ذهنم رسید:

1. درست متوجه رنج فیش آی نمیشم.
    2. دوربین این بنده خدا مثل خودم nikon ه(معذرت می خوام بابت عدم ذکر برند).
    3. 17-50 رنج چندان خوبی برای کراپدار نیست زمانی که بخواهیم اولترا واید و واید رو داشته باشیم.
    4. واقعاً 10-22 رنج خوبیست. و خودم داشتم به معادل سیگمایی که 10-20 f3.5 EX هست فکر می کردم اما چیزی منو بر حذر داشت از این پیشنهاد، فیلتر 82 میلیمتر و قیمت بالاتر از 12-24.
    msh2200 تشکر می‌کند.

كاربر ويژه msh2200 آواتار ها
    تشکر کرده
    4653

ممنون از لطف شما. موارد زیر به ذهنم رسید:

1. درست متوجه رنج فیش آی نمیشم.
    2. دوربین این بنده خدا مثل خودم nikon ه(معذرت می خوام بابت عدم ذکر برند).
    3. 17-50 رنج چندان خوبی برای کراپدار نیست زمانی که بخواهیم اولترا واید و واید رو داشته باشیم.
    4. واقعاً 10-22 رنج خوبیست. و خودم داشتم به معادل سیگمایی که 10-20 f3.5 EX هست فکر می کردم اما چیزی منو بر حذر داشت از این پیشنهاد، فیلتر 82 میلیمتر و قیمت بالاتر از 12-24.
    در رنج 8 تا 11 تقریبا تصویر حالت کروی پیدا می کنه و به صورت لنز های Fish EYE به نظر میاد
    خوب سقف هزینه را باید مشخص کنید ؟

علی الحساب این مدل تامرون را هم چک کنید
    Tamron 10-24mm f/3.5-4.5 Di II LD SP AF
    اتفاقا در لینک فوق برای دوربین Nikon D200 تست انجام شده و امتیازش هم بد نیست، البته ضعف هایی داره ولی بنظر لنز ارزنده ای میاد (قیمت حدود 500 دلار)
    ویرایش توسط msh2200 : Monday 7 July 2014 در ساعت 20:38
    Iman.sh تشکر می‌کند.
    باتوجه به تعطیلی فروم در تلگرام پاسخگوی دوستان هستم:Telegram:@msh2200
    تولید کیف سه پایه
    تجهیزات

تشکر کرده
    1592

نقل قول نوشته اصلی توسط msh2200 نمایش پست ها
    در رنج 8 تا 11 تقریبا تصویر حالت کروی پیدا می کنه و به صورت لنز های Fish EYE به نظر میاد
    خوب سقف هزینه را باید مشخص کنید ؟

علی الحساب این مدل تامرون را هم چک کنید
    Tamron 10-24mm f/3.5-4.5 Di II LD SP AF
    اتفاقا در لینک فوق برای دوربین Nikon D200 تست انجام شده و امتیازش هم بد نیست، البته ضعف هایی داره ولی بنظر لنز ارزنده ای میاد (قیمت حدود 500 دلار)
    قبل تر ها که واس خودم دنبال لنز می گشتم به این تمرون برخوردم اما متأسفانه عموم و اکثریت کامنت ها علیه این لنزه در بین لنزهای این رنج.

در مورد fish-eye به نظرم، این میزان کروی بودن که ایجاد میشه تو این لنز بسیار کمتر از چیزیه که از لنز fish-eye انتظار میره به طور مشابه در لنز 8 سامیانگ که این خصوصیت رو داره تفاوت این کروی شدن رو میشه یه وضوح دید.

سقف هزینه، نهایتاً همین 2 میلیون و 200و 300 و البته هر چه کمتر، بهتر.