دوستان من یه لنز 18-55 بدون لرزشگیر دارم و میخوام با یه لرزشگیر دارش عوضش کنم ، خواستم ببینم تفاوتی به غیر از این لرزشگیر دارن با هم ؟ و اینکه چقد تفاوت قیمت دارن ؟ و اینکه واقعن تو فیلمبرداری لرزش رو اونقدر میگیره که حس بشه؟ممنون
دوستان من یه لنز 18-55 بدون لرزشگیر دارم و میخوام با یه لرزشگیر دارش عوضش کنم ، خواستم ببینم تفاوتی به غیر از این لرزشگیر دارن با هم ؟ و اینکه چقد تفاوت قیمت دارن ؟ و اینکه واقعن تو فیلمبرداری لرزش رو اونقدر میگیره که حس بشه؟ممنون
Camera : Nikon D600Lenses : Nikkor 105mm Macro f2.8 VR G NNikkor 85mm f1.8 GSigma 50 f 1.4 DG HSM
دوست عزیز
شما الان دقیقا جواب کدام سوال از کدام پست آقای Kousha را داده اید؟! لطفا ابتدا سوالات ایشان را نقل قول کنید سپس به پاسخ بپردازید تا دیگرانی که پست شما را میبینند نیز بهره کافی ببرند.( خصوصا اینکه در 4 روز اخیر از ایشان سوالی در این تاپیک مطرح نشده است)
ضمنا از دادن جوابهای کلی در این تاپیک جدا بپرهیزید.جوابهای کلی مانند:
-این از اون بهتره...
-به سایتهای رویو سر بزنید ( به جای ارجاع دقیق به نام سایت رویو کننده )
.
.
.
یا توصیه به خرید لنز بدون دلیل و ....
سلام
کسی میدونه اتوفوکوس کدوم یکی از این لنزها بعد از بسته شدن تله کانورتر 2x همچنان کار میکنه؟
Tokina AT-X 840 80-400mm f4.5-5.6 AF SD
Sigma AF 135-400mm f4.5-5.6 APO DG
Tamron - AF 200-400 F5.6
Sigma 400mm f5.6
Tokina - 400 F5.6 SD AT-X 400 AF
(وجه مشترک این لنزها اینه که دست دومشون رو میشه با قیمت حدود 150 تا 300 دلار خرید)
و (با فرض کار کردن اتوفوکوس) سوال دوم اینکه با توجه به افت کیفیت تصویر بعد از بسته شدن تله کانورتر روی لنز (و افزایش f)، برای رسیدن به حدود 1000mm خرید این لنز و کانورتر منطقی تره یا خرید یه دوربین بریج مثل کنون SX50؟
ممنون
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
با سلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام لنز 55-18 بخرم میخواستم بدونم لنز 55-18 is با IS2 فرقی داره؟
به نظرتون کدومش بهتره؟
سلام خدمت همه
بنده قصد خرید لنز 50mm f1.8 II رو دارم و چند سوال داشتم :
1- بنظر دوستان چه تست های رو باید هنگام خرید لنز انجام بدم ؟
2- از کدوم شرکت بگیرم بهتر هست ؟
سلام دوست عزیز
اول از همه باید بخاطر انتخاب این لنز دوست داشتنی به شما تبریک بگم.
بنده خودم این لنز رو با گارانتی ایده آل خریدم از خیابان جمهوری. اما فرق زیادی نداره که شما از کجا تهیه کنید. فقط در زمان خرید دقت بفرمایید که داخل المانهای لنز خال و یا خاک نباشه و کاملا لنز سالم باشه از این بابت. تست فوکوس هم باید انجام بدید. بطور متناوب روی سوژه نزدیک و دور فوکوس می کنید و نتیجه رو می بینید.
این لنز جزء لنز های پر سر و صدا حساب میشه و خیلی رو صداش حساس نباشید.
معمولا هم در اپرچر های پایین، فوکوس گیجی داره ( منظور f 1.8 up to 2.5) اما خیلی شارپنس خوبی داره.
محمد
تجهیزات من :
Canon 600D + Lens 18-55 IS 2 + Lens 50 f1.8 + Lens 100 f 2.8 macro + Macro ring flash Godox
با گارنتی ایده آل بخرید.
دارای جعبه اصلی و کاتالوگ داخل جعبه باشد.
از سمت جلو و عقب عدسی های لنز را چک کنید تا دارای خط و خش نباشند
با لنز در فاصله نزدیک و در فاصله دور فوکوس کنید و مطمئن شوید به درستی، بدون گیر و صدای غیر طبیعی فوکوس می کند
دکمه فوکوس را در حالت M قرار دهید و رینگ فوکوس را در هر دو طرف بچرخانید و مطمئن شوید به نرمی و بدون لقی یا گیر کار می کند
از فاصله حدود 50 سانتیمتری و با زاویه 45 درجه و با اپرچر 1.8 از یک متن عکس بگیرید و مطمئن شوید که فوکوس بر روی حرف مورد نظر به درست انجام شده و جلوتر یا عقب تر نیست.
پی نوشت: با دوست عزیزم محمد خط رو خط شدیم!