خیر دوست عزیز مشکلی نخواهید داشت. نمونه عکسهای این لنز با دوربینهای D800 و D600 فراوان هست.
Tokina 11-16 vs Nikon 16-35 on FullFrame sensor
https://www.flickr.com/groups/638028...7628153957739/
خیر دوست عزیز مشکلی نخواهید داشت. نمونه عکسهای این لنز با دوربینهای D800 و D600 فراوان هست.
Tokina 11-16 vs Nikon 16-35 on FullFrame sensor
https://www.flickr.com/groups/638028...7628153957739/
ممنون از راهنمایی مفیدتون
بیشتر دغدغم (اگه درست نوشته باشم) استفاده از این لنز واید روی فول فریم هست که اگه مشکلی پیش نیاد تا دو ماه دیگه خریداری میشه
میخوام کمی استفاده عمومی تر از این لنز داشته باشم نه تنها نجومی (دنیال پرایم نیستم)
نمیدونم به محدوده قیمتی من میخوره یا نه ولی 16-28 توکینا چطوره؟
شهاب کشمیری
درود
این لنز روی فول فریم که مورد نظر شماست خوبه!
از نظر دیافراگم به دلیل داشتن F/2.8 برای کارهای نجومی هم مناسبه و البته بهترین خروجی لنز در F/5.6 حاصل خواهد شد.
البته مثل برادر خودش 16-11 مشکل CA را داره که در این خصوص دوستانی که این لنز را دارند انشااله بیشتر توضیح خواهند داد.
ولی در مجموع با این هزینه لنز مناسبی خواهد بود.
سلام.50mm f1.8 رو دارم ولی این 85 یه چیز دیگه اس.جزءیات رو خیلی ظریف تر نشون میده.بعنوان مثال من خیلی علاقه دارم در پرتره برجستگیهای پوست و موهای ظریف صورت بخوبی ثبت بشه.بعلاوه براقی سطح دانه های پوست.50 از عهدش بر نمیاد ولی این 85 عالی ثبتش میکنه.به اختلاف قیمتش می ارزه و خود سایت نیکون در مورد این لنز نوشته که اولین عکسی که باهاش بگیرید ، پولی رو که بابتش پرداختید فراموش میکنید.برای پرتره قدی روی فول فریم مناسب نیست و باید از سوژه فاصله بگیرید و روی کراپدار که اصلا.حدود 127 میشه فاصله کانونیش.این لنز بیشتر برای ثبت پرتره های صورته و انصافا جواب خودش رو پس داده.در چند روز آینده یک پرتره و یک منظره که باهاش ثبت کردم رو توی فروم میزارم انشاالله.
دوست من تصریح میکنم این لنز جزء بهترینها برای پرتره صورت و بالا تنه است و اگه کاربرد داره واسه شما و پولشو داری در خریدش شک نکن.ولی همچین لنزی با این قیمت 5800 بدرد کسی میخوره که باهاش کار کنه.منظورم از نظر اقتصادیه.در غیر اینصورت همون 50 کافیه.اما از نظر عملکرده 85 روی سکوی اوله.هم به لحاظ اپتیک و هم بدنه و فوکوس وقیافه روی بادی.