Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
احسان عزیز لزرش گیر در فوکال های بالا کاربرد داره. اگه یکم ( فقط یکم ) اعصاب آروم :دی داشته باشی تا فوکال 80 براحتی میتونی لرزش دوربین رو کنترل کنی
لنز 50مم اف1.8 هم بخاطر فوکال تقریباً پایینش نیاز آنچنانی به لرزش گیر نداره، مگه اینکه مجبور باشی سر ماه کرایه خونه و قسط وام و قبض آب و برق و ..... پرداخت کنی ( از اون جهت که همین چند مورد اعصاب برا بنده نزاشتن )
این لنز بخاطر دیاف بازش عمق میدان کمی داره و برای جداکردن سوژه از پس زمینه خیلی مناسبه بخاطر همینه که برای پرتره بیشتر ازش استفاده می کنن. و در ضمن بوکه های خیلی خوبی هم ایجاد می کنه
و یه پیشنهاد:
اگه پول داری اون 55-250 رو با 70-300 یو اس ام تعویض کن. فوکال بالاتر و تصویر بسیار شارپ از مزیت های این آپدیت خواهد بود.
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
اینستاگرام
درود
اگر لنزتون 250-55 معمولی هست که شک نکنید 300-70 تامرون چیز دیگه ای هست!
البته ناگفته نماند دیشب کیفیت تصویر این لنز را از ماه که توسط اردوان عزیز بود دیدم و واقعا شگفت زده شدم! انصافا انتظار نداشتم به این اندازه کیفیتش خوب باشه! جالبه که با چند مرحله پردازش و شارپنس افت فاحشی در تصویر خروجیش ایجاد نشد.
اما در خصوص 250-55 STM شاید تفاوت خیلی زیاد نباشه و حتی عملکرد لنز STM بهتر هم باشه (البته خوشحال می شود دوستان بتوانند تصویری از ماه با این لنز برامون آپ کنند!)
این لنز را بنده استفاده می کنم و کیفیت خوبی داره (البته با توجه به قیمت) و بیشترین کیفیت تصویر در F/5.6 بدست میاد!لنز ارزان قیمت Canon EF 50mm f/1.8 II مناسب چه سوژه های هستش؟ این لنز لرزش گیر داره؟ اگر دوستان با این لنز کار کردید ممنون میشم چند نمونه عکس قرار بدید
همینطور برای پرتره یک لنز با قیمت مناسب معرفی بفرمایید ممنون میشم
شارپنس لنز خیلی عالیه و البته فاقد IS هست (همانطورکه دوستان اشاره کردند)
در خصوص پرتره بدون شک بهترین لنز 85 F/1.8 هست ول با قیمت مناسب، اگر برای دوربین کراپ بخواهید همین لنز خوبه
در تکمیل فرمایش دوستمون بر اساس برخی Review ها عملکرد سیستم ضد لرزش این لنز از همتای کنونی خودش (البته تو همین رنج قیمت) هم بهتره و تصویر خروجی هم شارپنس قابل قبولتری دارهمن کنونش رو دارم و راضیم. میگن تامرون بهتر عمل کرده.
دوتاش هم یه قیمتن. فقط تامرون مزیت های جزیی داره. مثلاً توی پکش هود هست، رو به زمین که بگیری فوکالش عوض نمیشه. نشانگر عمق میدان داره و ...
من از شارپ بودن کنون راضی هستم.
ارادتمند
مثل اینکه این لنز 70-300تامرون تو فوکالهای بالا رودوربینای نیکون به مراتب نسبت به کانن بهتر جواب میده
نتایج این لنز روی نیکون 3200 در فوکال300مم و دیاف 8 و کانن 700دی 300مم دیاف8
_DSC3195_1.JPG
سمت راستی کانن و سمت چپی نیکون
ویرایش توسط tahers96i : Monday 10 November 2014 در ساعت 00:49
عملکرد لرزشگیر لنز تامرون در دو فوکل 70 و 300
فوکال 70
is_tamron70-300f4-56vcusd_70_ison.png
فوکال 300
is_tamron70-300f4-56vcusd_300_ison.png