7d-15-85mm/50mm f/1.8
از بین لنز های که فرمودید توکینا برای کراپدار است برای فول فریم توکینا لنز 28-16 را ارائه داده است
بین سامیانگ و کنون هم الویت بنظرم با 40-17 کنون است
17-40 لنز فوق العاده ای است ولی اگر امکان هزینه بیشتر را دارید پیشنهاد میکنم 35-16 تهیه کنید با ذکر این نکته که اف 4 آن از اف 2.8 شارپ تر است
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
با سلام
دوستان برای تهیه لنز با توجه به راهنمایی هایی که عزیزان انجام دادند برای بدنه فول فریم دچار تردید هستم که درخواست راهنمایی از عزیزان را دارم
بنده تا اونجایی که تجربه های قبلی و علاقه خودم رو مرور می کنم به نظرم در ادامه عکاسی بیشتر ژانر طبیعت و منظره و همچنین پرتره را باز ادامه بدم و واسه همین برای بادی فول فریم نیکون - در آینده به نظرم به دنبال خرید 16-35 f4 یا 18-35 با دیاف 3.5-4.5 باشم برای طبیعت و واسه پرتره انشا ا.. 50 یا 85 م م
اما الان چون در کنار اینها به نظرم (حالا یا برای همیشه یا تا اون موقع ) یه لنز استاندارد لازم دارم واسه عکاسی خیابانی و از این قبیل موارد بین 24-120 f4 کیت بادی D750 کاندید خرید یا تامرون احتمالا دست دوم 24-70 با دیاف 2.8 مردد هستم
خوب تا تهیه لنز های قبلی رنج 24-120 واسه منظره و پرتره هم به کارم میاد ولی تو رنج 24-70 تامرون منظره رو دارم اما پرتره رو به سختی
با توجه به قیمت مناسب 24-120 که به صورت کیت خرید میشه و فاصله کم قیمت دست دوم تامرون 24-70 آیا موضوع تفاوت کیفیت تامرون نسبت به امتیازات 24-120 نیکون سنگینی می کنه ؟؟
و اینکه بعدا فقط 24-120 رو میشه به قیمت منطقی فروخت در حالی که به صورت کیت خرید شده باشه ؟
درود
منم مثل شما فکر میکردم این لنز بدرد پرتره نمیخوره. ولی وقتی تو سایت جوزا نمونه عکسهای پرتره این لنز رو دیدم، نظرم بکلی عوض شد! واقعأ این لنز همه کاره ست! ار عکسهای طبیعت که با اف 22 گرفته شده اند تا عکس های اف 2.8 که بیشتر پرتره هستند همگی عالی بودن. جالبه که تو سایت DXO و PHOTOZONE جوری از اف 22 این لنز بد گفته شده که من هیچ حسابی رو این دیاف نکرده بودم!!!
حالا بنظر بنده شما هم تو سایت جوزا 24-120 و 24-70 رو با اف های مختلف بررسی کن بهتر میتونی تصمیم بگیری.
یا حق
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir
عزیز جان با توجه به بودجه تون من قویا لنز سامیانگ 14 رو توصیه می کنم. البته با تبصره!
حتما لنز رو از نمایندگی سامیانگ بگیرید، حتما دقیق در محل لنز رو تست کنید، حتما در اولین فرصت لنز رو در شب استفاده کنید و فوکوس بودن ستاره ها در تمام گوشه های تصویر رو بررسی کنید (بعضی نمونه های این لنز مشکل انحراف المان دارند). تا جایی که من برخورد داشتم نماینده های سامیانگ خودشان اینکاره هستند و همکاری لازم رو با شما خواهند داشت.
اگر نمونه خوبی از این لنز رو بدست بیارید از عکسهاش بسیار لذت خواهید برد. شما هم که نزدیک کویر هستید و دیگه خوش به حالتان!
یکی از عکاسان شناخته شده نجومی کلا فقط از این لنز استفاده می کند و عکسهای فوق العاده ای ثبت کرده است که می توانید در لینک زیر مشاهده کنید:
Night and stars | Ben Coffman Photography