مدیران محترم ، این پست پاک شود ... با عرض پوزش
مدیران محترم ، این پست پاک شود ... با عرض پوزش
سوالتان کلی است ، مشکلتان با بدنه فعلی چیست ؟ دنبال چه چیزی در بدنه جدید هستید ؟ ( که البته جای طرح این سوال اینجا نیست )
چه هدفی از خرید لنز جدید دارید ؟ جهت چه کاربردی ؟
35 مم اف ١.٨ چه برندی؟ نیکون یا سیگما ؟
من سوال کلی شما را کلی جواب می دهم . برای مقاصد عمومی همان بدنه شما خوب است و لنز سيگما ١٨-٣٥ مم اف ١.٨ که کاربرد عمومی تری دارد تهیه بفرمایید که اتفاقا لنز جالب و خوبی است .
لنزهای فیکس توجیه و کاربرد خاص دارند .
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
ممنون از راهنمايي
راستش من كلا با پرايم راحت تر هستم :)
با دوربين خودم زياد مشكلي ندارم من عكاسي خيابوني و منظره ميكنم
و پرتره هاي نيم تنه
البته همه عكاسي منسياه و سفيد هست و تاحالا عكس رنگي نگرفتم
يكي يه بار بهم گفت كه بادي من ارزش لن خوب نداره واسه همين من از دوستان كمك گرفتم
" من اين پست رو يع جا ديگه گذاشتم منو راهنمايي كردن كه اينجا مطرح كنم"
دوربین D5100 در زمینه عکاسی دوربین خیلی خوبی هست و به نظر من به جای اینکه پولتون رو صرف بدنه جدیدتر بکنید که چند مدت بعد باز مدل جدید تر آن هم می آید ،پول رو جمع کرده و لنز 18-35 رو بخرید ، هم برای عکاسی منظره خوب هست و هم با توجه به رنج 27-52.5 در کراپدار شما و دیافراگم بسیار عالی که داره برای عکاسی خیابانی و پرتره آن هم از نوع نیم تنه مناسب است ....
مزیت 18-35 F/1.8 سیگما نسبت به D7100 بیشتر هست ...
مهدی
سنسور d5100 همان سنسور d7000 است که عملکرد مناسبی حتی در مقابل d7100 دارد.خرید d7100 صرفا برای افزایش کیفیت تصویر اشتباه خواهد بود مگر اینکه دلایل دیگری مثل فوکوس پیشرفته تر پشتیبانی از لنزهای بیشتر ویزر بزرگتر و کنترل های خارجی بیشتر و ...(مزایای بادی های سطح بالاتر) را هم داشته باشید.
18-35 لنز با کیفیتی است ولی قیمت بالایی نیز دارد و با این قیمت و این رنج فوکال(هر چند این رنج فوکال برای استفاده عمومی مناسب است) به درد هر کسی نمی خورد.
اگر d5100 با لنز کیت دارید قدم بعدی می تواند خرید 35mm f1.8 باشد.لنزی ارزان سریع و سبک با فاصله کانونی مناسب برای کاربرد عمومی و عکاسی خیابانی.
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
سلام دوستان من کارم تصویر برداریه مستند هستش مستند حیات وحش گرفته تا مستند سنت ها و آداب رسوم یک روستا و ... میخواستم بدونم یه لنز اگه بخوام که همه کاره باشه اما با کیفیت چی خوبه ؟ حالا نمیخوام لنز زوم باشه . اما خوب یه درصدی هم زوم داشته باشه تله و واید هم بشه که هی لنز عوض نکنم سوژه از دست بره .
یه چیزی غیر از مستند سازی به عکاسی هم علاقه دارم عکاسی از ماه و ... از بخت خوشم سوژه هایی که دوست دارم از من دور هستند . چه لنزی خوبه که بشه از دور - ماه - کهکشان عکس (یا حتی فیلم) گرفت ؟
70d
1 میلیون !!!
ممنونم از شما حالا قیمتش یکم بیشتر عیب نداره