ببینید در نقل قولی که کردید جواب سوالهاتون موجوده.برای شفافیت بیشتر: اگر واید بیشتر براتون مهمه وشارپنس خوب و دیافراگم بازتر و ثابت براتون مهم نیست یا در نوع کارتون اهمیت چندانی نداره(برای مثال در عکاسی منظره یا پرتره استدیویی) قطعا 85-15 .
اما اگر بوکه بهتر و سایر مواردی که در بالا گفتم براتون مهمتره 105-24 .همینطور 105-24 به خاطر فاصله کانونی بلندترش برای عکسهای کلوز آپ بهتره.
در شارپنس اختصاصا تفاوت معنی داری بین این دو نمیبینید.
در مورد قیمت هم در تاپیک خودش سوالتون رو مطرح بکنید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ویرایش توسط farhad44 : Thursday 17 July 2014 در ساعت 21:18
فرهاد حسيني
سلام به همه دوستان.
من کنون 600 دی دارم با کیت لنز 18-55.
کار حرفه ای نمیکنم ولی همیشه سعی میکنم حرفه ای و متفاوت عکس بگیرم. به عکاسی علاقه خاصی دارم و از اونجایی دوقلو دارم همیشه سوژه ی خوبی دارم واسه عکاسی.
قصد دارم یه لنز خوب تا سقف 2میلیون حالا 200 بالاتر هم بشه هزینه کنم.اولین دلیلم برای خرید لنز زوم خیلی کمه 18-55 بود و تصمیم گرفتم لنز 18-200 بخرم.کمی تحقیق کردم بهم گفتن تصاویرش شارپ نیست و کیفیت لنز 15-85 خیلی بهتر و شارپتره.میخواستم بدونم قدرت زوم 15-85 چند برابره 18-55 هست؟
انتضارم از لنزی که میخوام اینه که کیفیتش و سرعت شاترش و سرعت فوکوس و کیفیت فوکوس و همه چیزش حداقل مثل 18-55 خودم باشه ولی با زوم خیلی بیشتر.
چه لنزی پیشنهاد میدید؟ 15-85؟
و به چه فاکتورهایی برای خرید لنز باید دقت کرد.
ممنون میشم تو انتخابم بهم کمک کنید.
ویرایش توسط viper.killer : Friday 18 July 2014 در ساعت 00:32
6DII / Canon 24-70 F2.8 II L /16-35 F4 L / 100mm Macro F2.8 L IS / 190xpro4 + 498 RC2 / 270 EX
شکری
در تکمیل فرمایش دوستان، منظور شما از سرعت شاتر در لنز، همان دیافراگم بازه؟
اگر این منظورتون هست که با سقف 2 میلیون تومان فقط می توانید 17-50 F/2.8 شرکتهای گوناگون را تهیه کنید،
البته 85-15 یک لنز خوب و ایده اله! که قیمتش حدود 1.800 هست!
اما در مورد بازه فاصله کانونی و لنز 200-18
کلا این لنز بعنوان یک لنز همه کاره هست و نباید ازش انتظار کیفیت تصویر خوبی را داشته باشید! (نزدیک 8 ساله نمونه این لنز را دارم)
لنز های همه کاره مشکلات خاص خودشون را دارند. مثلا در یک فاصله کانونی کلا تصویرش محو می شود. و یا یک فاصله کانونی (مثل 200 مم) فقط در یک دیافراگم خاص کیفیت قابل قبول ارائه می دهد!!!
با این توضیحات،اگر شما قصد دارید لنز تله تهیه کنید من به ترتیب این پیشنهاد ها را برای شما دارم
1- Tamron SP 70-300mm F/4-5.6 Di VC USD که واقعا لنز خوب و خوش قیمتیه!
2- Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
3- Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 STM IS که در مورد این لنز هم اطلاعات زیادی در پست های قبل اعلام شده است
بله منظورم همون دیافراگم بازه
این لنزهایی که فرمودید از نظر کیفیت مثل 15-85 هستند یا کیفیتشون بالاتره ؟
شما اگه جای من بودید کدوم رو انتخاب میکردید؟به نظرتون از 18-55 میشه به عنوان واید استفاده کرد که لنز تله بگیرم؟
15-85 تله حساب میشه؟ و میشه بگید قدرت زومش با 18-55 چقدر فرق داره؟2برابر میشه ؟
ویرایش توسط viper.killer : Friday 18 July 2014 در ساعت 01:47
وقتی میگید واید۲۴-۱۰۵
میره کنار
وقتی فرمایید عمق کم. درواید عمق کم معنی نداره
بنظرم اول مشخص کنید چه نیازی دارید بعد دوستان بهتر راهنمایی میکنن
ولی باگفته های شما برای کراپ دارها ۱۱-۱۶توکینا اف ۲.۸ هم شارپنس خوبی داره و هم کیفیتی بالا و هم قیمت مناسب بودجه شما
7d-15-85mm/50mm f/1.8
viper.killer عزیز فکر میکنم منظور شما از زوم توانایی لنز تو عکس برداری از اجسام دور هست .
در حالی که زوم به معنای توانایی تغییر بازه ی فاصله ی کانونی هست . مثلا لنزی که فاصله ی کانونیش متغیر نیست و 300mm ثابت هست و زوم نداره اجسام دور رو خیلی بهتر از لنز 18-200 میندازه که بازه ی زوم بزرگی داره .
15-85 قابل مقایسه نیست با 55-18 ها . ولی از نظر بزرگنمایی اگه بخواید مقایسه کنید به بیشترین فاصله ی کانونی دو لنز توجه کنید . 85 و 55 . این اختلاف 30 میلی متری نشان دهنده ی اختلاف مقدار بزرگنمایی دو لنز هست . در لنز 55-18 همون قدری که شما از 25 رینگ زوم رو میچرخونی تا به 55 برسی همون قدر دیگه هم تو لنز 85-15 میشه چرخوند و همونقدر دیگه تصویر بزرگنمایی میشه .
بله اگه شما از کیفیت 55-18 راضی هستید و نیازتون رو برای عکاسی از اجسام نزدیک بر طرف میکنه به فکر یه لنز مکمل تله باشید که در کنار لنز خودتون ازش استفاده کنید . همون کنون 300-70 که دوستان گفتن لنز خوبی هست اگر با سه پایه یا در محیط های پر نور باهاش عکاسی بشه .
اول از همه ببخشید اگه سوالهای گمراه کننده میکنم یه سری اطلاعات درهم دارم که اینجوری سوال میکنم و با راهنمایی شما و دوستان اصلاح میشه.
من احساس میکنم در عکسهای پرتره وقتی از سوژه فاصله بگیری و زوم کنی روش خیلی جالبتر و حرفه ای تر میشه و عمق میدان هم خیلی کم میشه ایا به نظره شما درست فکر میکنم و بیشتر با این حس و فکر میخوام لنز رو عوض کنم.
ایا با لنز 70-300 بدون سه پایه خیلی سخته عکاسی؟