صفحه 319 از 433 نخستنخست ... 219 269 309 315 316 317 318 319 320 321 322 323 329 369 419 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 3,181 تا 3,190 , از مجموع 4323
Like Tree5932تشکر

موضوع: راهنمایی برای خرید لنز

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    52

نقل قول نوشته اصلی توسط Javid-Aj نمایش پست ها
    چنین چیزی تا بحال بگوشم نخورده! بنظر من این فقط یک نظر هستش
    اين رو من از افراد زيادي شنيده بودم، همه ميگفتند بعد از مدتي بايد به فكر تعويض لنز باشي

لنز 18-55 البته STM لنز فوق العاده ای هست هم از نظر اپتیکی هم تا حدودی ماکرو تازه سرعت فکوس بسیار نرم و بی صدایی هم داره

البته اگه منظورتون 18-55 IS II باشه بنده تابحال با این لنز کار نکردم
    تفاوت لنز stm و IS II در بي سر و صدا بودن فوكوسش هست، IS II هنگام فيلمبرداري صداي زيادي داره كه توي فيلم ضبط ميشه

و در نهایت شما یه لنز واید تا متوسط هم بهمراه خواهید داشت میتونید بعد خرید این کیت به لنز های زوم هم فکر کنید
    با سپاس
    بنده هم از وايد و هم از مقدار زوم 55-18 راضي هستم ، اما از نظر طبيعي تر جلوه دادن رنگها و شارپ بودن عكس براي پرتره كمي ناراضي هستم، برخي دوستان ميگويند 85-15 بگير

قيمت لنز مذكور حدود 2 ميليون هست، ايا اين اختلاف قيمت نسبت به 55-18 ، كيفيت عكس، عمق رنگ ، و ...... ، را چنديد برابر ميكند؟

بيشتر براي طبيعت و پرتره لازم دارم. با تشكر
    Javid-Aj تشکر می‌کند.

كاربر همراه Amirhoseingh آواتار ها
    تشکر کرده
    268

دوستان به نظرتون لنز نیکون ۵۰مم اف ۱.۸ جی واسه پرتره خوبه؟
    ۶۰ مم نیکون ماکر و نانو چطوره؟‌ اختلافی که اینا دارن تو قیمت توی کیفیت هم نشون میده خودشو یا خیلی مشخص نیست؟‌
    ویرایش توسط Amirhoseingh : Wednesday 15 April 2015 در ساعت 12:40
    Javid-Aj تشکر می‌کند.

كاربر فعال Ali M.Rezaei آواتار ها
    تشکر کرده
    1254

نقل قول نوشته اصلی توسط yashica-gsn نمایش پست ها

بنده هم از وايد و هم از مقدار زوم 55-18 راضي هستم ، اما از نظر طبيعي تر جلوه دادن رنگها و شارپ بودن عكس براي پرتره كمي ناراضي هستم، برخي دوستان ميگويند 85-15 بگير

قيمت لنز مذكور حدود 2 ميليون هست، ايا اين اختلاف قيمت نسبت به 55-18 ، كيفيت عكس، عمق رنگ ، و ...... ، را چنديد برابر ميكند؟

سلام

تادوستان مجرب تر پاسخ بدن عرض كنم براي پرتره 50 1.8 رو توصيه ميكنم. فكر ميكنم الان قيمتي حدود 350 تومن داشته باشه. ضمن اينكه تفاوت در پرتره محسوس خواهد بود.

ارادت
    msh2200 و Javid-Aj تشکر می‌کنند.

كاربر همراه Behzad43 آواتار ها
    تشکر کرده
    1203

دوست عزيز
    در اينكه لنز 50 ميليمتر اف 1.8 نيكون مخصوص پرتره است شكي نيست ،اما كاربرد آن با توجه به ديافراگم باز ، در فضاي باز و همچنين موقعيتهاي نور كم ميباشد .
    اما محدوديتهاي استفاده از اين لنز بخاط پرايم بودن در عكاسي پرتره استوديوئي ، كمي دست شما را مي بندد.
    - قيمت اين لنز در سايتهاي فروش لوازم عكاسي 7/700/000 ريال است . كه بنده به قيمت 7/200/000 ريال خريداري نمودم.
    - ارزان ترين لنز فيكس سري جي نيكون و همراه با شارپنس عالي جهت هرنوع عكاسي بخصوص پرتره مي باشد.
    - جهت تكميل اطلاعات مربوط به لنزهاي نيكون (و لنزهاي مورد نظر) ،پيشنهاد ميكنم به تاپيك مربوطه مراجعه كنيد. در آنجا اطلاعات جامع و كاملي كه دوستان ارائه داده اند، بسيار بكارتان خواهد آمد.
    موفق باشيد
    Ali M.Rezaei و Javid-Aj تشکر می‌کنند.
    غلامرضا فرخ نسب

كاربر فعال خزان آواتار ها
    تشکر کرده
    3572

نقل قول نوشته اصلی توسط Ali M.Rezaei نمایش پست ها
    سلام

تادوستان مجرب تر پاسخ بدن عرض كنم براي پرتره 50 1.8 رو توصيه ميكنم. فكر ميكنم الان قيمتي حدود 350 تومن داشته باشه. ضمن اينكه تفاوت در پرتره محسوس خواهد بود.

ارادت
    لنزی که شما اشاره کردید سری D هست و فاقد موتور فوکوس و روی بدنه های سری سه هزار یا 5 هزار فوکوس اتومات نخواهند داشت البته اگه بدنه دوربینشون موتور فوکوس داره گزینه خیلی جذاب و خوش قیمتیست
    اما از مزایای 60 نصبت به 50 فاصله فوکوس کمتر و امکان نزدیک تر شدن به سوژه جهت ماکرو
    از طرفی دیاف 50 وضعیت بهتری داره
    من اگه بین اینا مردد باشم 60 رو میگیرم به خاطر قابلیت ماکرویی که داره از طرفی به خاطر اختلاف قیمت ناچیز بین 60 و 85 ماکرو میرم سمت 85 و باز به خاطر همقیمت بودن سیگمای 105 با 85 نیکون میرم سمت سیگما
    اگه به ماکرو نیاز ندارین 50 هم سبک تره هم سریعتر
    Dariush Chegini و Javid-Aj تشکر می‌کنند.
    نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )

كاربر آشنا ximballchin آواتار ها
    تشکر کرده
    137

باسلام خدمت دوستان و اساتید
    دوست عزیز گاهی برای یک مقدار شارپنس بیشتر(خبری از چند برابر نیست ) چند برابر هزینه کرد لنزی که دوستان به شما پیشنهاد دادن لنز بسیار علی در فکال التراواید تا تلست اما نیاز شما چیست لنز ماکرو واید یاتله دیگه بعد چند وقت عکاس باید به ژانره مورد علاقه خود رسیده باشید اگر مشکل شارپنس ومقداری فوکال بیشتر دارید 15-85 لنز عالی و پیشنهاد منم هست اما اگر مشکل فوکال کوتاه دارید با یک لنز 55-250 stm مشکل شما حل می شود باز هم همه چیز به خودتان بستگی دارد
    Javid-Aj و yashica-gsn تشکر می‌کنند.
    60d +400d+tamron 17-50 f2.8 vc +tamron 70-300 f4.-5.6 +50 f1.8II

كاربر همراه Javid-Aj آواتار ها
    تشکر کرده
    162

اين رو من از افراد زيادي شنيده بودم، همه ميگفتند بعد از مدتي بايد به فكر تعويض لنز باشي

تفاوت لنز stm و IS II در بي سر و صدا بودن فوكوسش هست، IS II هنگام فيلمبرداري صداي زيادي داره كه توي فيلم ضبط ميشه

نظر من هم در دوربین های کراپدار کانن همین لنز 15-85 هست
    در با کیفیت بودنش شک نکنید لنز بسیار موفقی هست و امتحانش رو هم قبلا پس داده
    در ضمن اگر پس از مدتی تصمیم به فروش بگیرید به راحتی بفروش خواهد رفت
    بنده هم خیلی دوست داشتم این لنز رو به تجهیزاتم اضافه کنم اما بزودی اگه خدا بخواد به فول فریم ارتقا میدم و بعد این لنز به کارم نمیاد
    در ضمن لنز 15-85 بسیار واید هستش و موتور فکوس USM سرعت فکوس بالایی رو بهتون میده اما به بی سرصدایی سری STM نخواهد رسید.
    در کل در خرید این لنز شک نکنید و اگر بودجه شو دارید تهیه کنید لنز با کیفیتی هست و در نهایت همون ضرب المثل بچه های فروم
    هرچقدر پول بدید همون قدر آب میخورید
    اما اگر این لنز هم نتونست توجه شمارو جلب کنه کمی بودجه تونو زیاد کنید و به 24-150L فکر کنید البته واید رو از دست خواهید داد در دوربین تون
    با سپاس
    yashica-gsn تشکر می‌کند.
    SONY A7R III, Canon 700D,GoPro Hero 7 Black, Tamron 24-70mm F2.8 & 70-300mm, Samyang Cine 35mm F1.4 & Cine 14mm F2.8, Canon 18-55 STM, Helios 58mm, Jupiter 200mm, Revenon 135mm F2.8

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    52

نقل قول نوشته اصلی توسط ximballchin نمایش پست ها
    باسلام خدمت دوستان و اساتید
    دوست عزیز گاهی برای یک مقدار شارپنس بیشتر(خبری از چند برابر نیست ) چند برابر هزینه کرد لنزی که دوستان به شما پیشنهاد دادن لنز بسیار علی در فکال التراواید تا تلست اما نیاز شما چیست لنز ماکرو واید یاتله دیگه بعد چند وقت عکاس باید به ژانره مورد علاقه خود رسیده باشید اگر مشکل شارپنس ومقداری فوکال بیشتر دارید 15-85 لنز عالی و پیشنهاد منم هست اما اگر مشکل فوکال کوتاه دارید با یک لنز 55-250 stm مشکل شما حل می شود باز هم همه چیز به خودتان بستگی دارد
    ممنون از توضيحاتتون
    خير مشكل فوكال ندارم، تنها دوست دارم طيف رنگ ها بهتر باشه چه در محيط بسته و چه در طبيعت، و همچنين شارپنس بهتري هم داشته باشه كه عكسها چه در حالت پرتره و چه در حالت طبيعت جلوه بهتر ، رنگ طبيعي تر ، و شارپنس بيشتر داشته باشه.

البته شايد از سنسور كنون 600 ديگر توقعي بيشتر از اين براي ثبت عكسها نباشد، اين را نميدانم
    ximballchin تشکر می‌کند.

كاربر همراه Amirhoseingh آواتار ها
    تشکر کرده
    268

دوستان
    یکی از چیزایی که مد نظرم هست ۱۰۵ ماکرو نیکون هست ولی روی کراپ خیلی بسته نمیشه کادر؟

كاربر بسیار فعال Amin.Zallaghi آواتار ها
    تشکر کرده
    3931

نقل قول نوشته اصلی توسط Amirhoseingh نمایش پست ها
    دوستان
    یکی از چیزایی که مد نظرم هست ۱۰۵ ماکرو نیکون هست ولی روی کراپ خیلی بسته نمیشه کادر؟
    در لنزهای ماکرو هرچه فوکال بلندتر باشه، فاصله شما از سوژه بیشتر خواهد بود و خطر جستن سوژه کمتر...
    msh2200، SHOK53 و ata_m3 تشکر می‌کنند.
    جغرافیای زندگی، دو چیز را تعیین می کند: یکی دین، دیگری سبک عکاسی!
    اینستاگرام