جواب ها همه داده شده هستند منتهی انقدر مبحث ادامه دار شد که این همه صفحه ادامه پیدا کرد
به نظر لنز ایشون روی این بدنه مشکل بک فوکوس داره ( که برای این سری بدنه ها بارها پیش اومده ) و لنز توسط تعمیرگاه مرکزی تست فوکوس میشه و مشکل حل میشه
ایشون تو صفحات قبل راهنمایی شدن برای حل مشکل فوکوس تمام عکس هایی هم که ارسال کردن همین مشکل رو داشت
مورد بعدی درک دیافراگم و عمق میدان هست که برای کاربر مبتدی ( بنده هم هنوز جزو این دسته هستم ) کار سختیست و با دیدن عکس و تمرین باید رفع اشکال بشه
مورد بعدی باز مربوط به دیافراگم هست اگر لنزی بازترین حالت دیافراگمش 1.8 باشه به این معنی نیست که شما تحت هر شرایطی و برای هر نوع عکسی دوربین رو برای این دیافراگم تنظیم کنید برای مثال تو صحنه ای که از موتور عکس گرفتن چرا باید از دیافراگم باز استفاده کنیم ؟ وجود دیافراگم باز به این معنی نیست که همیشه از این دیافراگم استفاده بشه
مورد بعدی افت شارپنس تو بازترین حالت دیافراگمه - چند درصد از لنزها ( از ارزونترین تا گرون ترین ) تو بازترین حالت دیافارگم بهترین کیفیت تصویرشونو بهتون میدن ؟
من و محمد باروجی عزیز دیروز باهم از صحنه ای مشترک عکس میگرفتیم هر دو هم لنزی با اف 1.8 روی دوربین داشتیم - محمد به خاطر تمایل عکاسیش که سمت پرتره هست به خاطر تاکید روی سوژه از اف 1.8 استفاده کرد من به خاطر حس مستند گونه ای که داشتم از اف 4 هردو هم کمال رضایت رو از عکسمون داشتیم