باز ما یک حرفی زدیم و باز یک دوست برداشت مناسبی نکرد.
اگر دقت کرده باشید در این چند پست اخیر شما برای مشاوره، بنده ترجیح دادم پیشنهادی ندم تا مبادا خدای نکرده همین برداشت رو داشته باشید. و باز هم اگر دقت کرده باشید چند وقته بشدت درگیر انتخاب هستید !! انتخاب بین تعدادی لنز و دوربین و ... که تفاوت استفاده اش برای بنده و شاید شما البته، 1 به 10 هست.
از حرف بنده دلخور نشید ولی اینجور که شما خودتون رو درگیر کردید، بنده فکر میکنم پس از خرید پشیمان خواهید شد! چرا ؟؟
تجربه ثابت کرده وقتی تعداد گزینه ها رو برای انتخاب بیش از حد در نظر بگیریم و دچار وسواس بشیم، پس از خرید هرکدام، احساس خواهیم کرد دیگری بهتر بوده.
نمیدونم اصلاً به این موضوع فکر کرده اید که خروجی هزینه کردن 10 میلیون برای لنز و دوربین و ... برای شما چه خواهد بود. البته جسارت نمیکنم، شاید پولش رو داشته باشید. اصلا خودم هم نزدیک 9 میلیون خرج تجهیزاتم شده ولی گاهی فکر میکنم آیا ارزشش رو داشت؟ آیا از این 9 میلیونی که خرج کردم استفاده میکنم؟
منطقی فکر کنید برادر من. شما در دلتون تصمیم بر خرید فول فریم گرفته اید و بودجه اش رو هم تهیه کرده اید. پیشاپیش مبارک و انشالله لذتش رو ببرید.
اما به فکر خرید سه پایه و مموری و فلاش و نور و فیلتر و ... باشید. به فکر خرید سیستم مناسب و خوب برای پردازش هم باشید.
به فکر این باشید که باید وقت زیادی صرف عکاسی کنید.
باور کنید، اینها از انتخاب بین 24-70 یا 24-120 خیلی مهمتره.
امیدوارم در انتخاب موفق باشید.
پ ن:
حرف مهمی زدید ( قسمت قرمز رنگ )
حتما کسی رو برای مشاوره پیدا کنید حتی اگر فرصت حضوری پیش نیامد مکالمه تلفنی داشته باشید، خیلی از حرفها وقتی بصورت نوشته در میان ممکنه معنیشون عوض بشه.
دوستانی دارم که در سایت ها یک چیز انتخاب میکنن و وقتی پای صحبت میشینن یک چیز دیگه!
آخرینش دوستی بود از مشهد که 7100 رو انتخاب کرد و با مشاوره تلفنی 70دی کنون خرید و بشدت هم راضی ست.
خود بنده هم سعی میکنم بیشتر تلفنی مزاحم دوستان بشم.
خلاصه این تجربه بنده بوده، شاید هم غلط...