"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA
ببینید همونطور که گفتم من از این لنزهای نیکون استفاده نکرده ام که بتونم با قطعیت درباره شون اظهار نظر کنم ولی وقتی که گفتید CA لنزتون اذیتتون می کنه یک سر رفتم به یک سایت معتبر و لنز شما رو با 18-105 و 18-140 مقایسه کردم:
Nikon 18-140mm f/3.5-5.6G AF-S DX VR Lens Image Quality
اگر نتایج قابل اعتماد باشند (که معمولا همین طور است) میتوانم لنز 18-105 رو بهتون پیشنهاد کنم که مشخصا کیفیت تصویر خروجی آن در فوکال های مختلف بهتر از دو لنز دیگر است. خودتان لینک رو ببینید و در فوکال های مختلف با هم مقایسه کنید.
با سلام
دوست عزیز من تجربه کار با هر سه تا لنز 18-55 ...18-105...18-140 داشتم، و همونطور که دوستان گفتنن هیچ فرق قابل توجهی تو شارپنس این لنزها نیست،فقط تفاوت طول فوکال اونهاست...اگه دنبال یک لنز شارپ هستین حتما لنز 35 dx یا 50 mm f/1.8 تهیه کنین، در این صورت تفاوت کیفیت تصویر واستون محرز میشه، خود لنز 18-55 ورژن دو هم واقعا به نسبت خودش لنز خوبی هست...بنظرم بعد یک مدت که علاقه و ژانر عکاسیتون انتخاب کردین لنز تخصصی مثلا ماکرو یا واید ...تهیه کنین
میبخشین چون خودم این شرایطو دقیقا داشتم و تجربه کردم خدمتتون عرض کردم
سلام
می خواستم دوربین نیکون d3300 بگیرم الان با دو نوع لنز پیدا کردم کدام بهتر است ؟ و تفاوت آنها چیست ؟
ed 18-55
18-55 VR II
سلام بر دوستا عزیز.
دوستان بنده یک لنز 50 فیکس دارم با اف 1.4. بیشتر عکاسی پرتره انجام میدم. عکس های تبلیغاتی و صنعتی هم انجام میدم! رد مجموع ازش راضی ام.
اما یک سری مشکلاتمثل شارپ نبودن و فوکوس سخت اذیتم میکنه.
به نظرتون معقول هست که لنزم رو بفروشم و یک لنز 85mm بگیرم؟ از 85 خیلی تعریف شنیدم میگن خیلی لنز خوبیه! به نظرتون برتری خاصی داره در برابر لنزه من؟ ممنون میشم اگر بنده تازه وارد رو راهنمایی کنید.
راستی دوربین هم 6d کنون هست