پیشنهاد من ۳۰۰-۷۰ نیکون است.
پیشنهاد من ۳۰۰-۷۰ نیکون است.
سلام . من تصمیم به خرید یک دوربین نیکون 7200 دارم . لنزهای کیت این دوربین 140-18 و 105-18 میباشد . هدف من از خرید ، بیشتر عکاسی و آن هم عکاسی از طبیعت و پرتره میباشد . حال سوالم این است که چه لنزی خریداری نمایم تا چندین سال نیازم را در این مواردی که گفتم پاسخ دهد . در صورتی که پیشنهادی به جز این لنزها دارید نیز بفرمایید . ضمنا من در جایی خواندم که لنز 55 VRII -18 یک لنزی است که تصاویر بسیار شارپی میگیرد و به درد هر عکاسی میخورد میخواستم بدانم به نظرتان نیازی به خرید این لنز نیز خواهم داشت با توجه به اینکه قیمت زیادی ندارد . با تشکر و سپاس از پاسخگویی تان .
کار میتوان کرد و نتیجه خوبی هم می توان گرفت ولی در کل یک خیر بزرگ ، به عذابش نمی ارزد کمی بیشتر هزینه کنید فکوس دار بگیرید
همین لنز کیت مناسب است اگر لنز بهتری خواستید بعد از اینکه کمی عکاسی یادگرفتید می توانید تصمیم بگیرید که چه خریدی انجام دهید
با اون دوربین 18-55 را فراموش کنید
لنز 140-18 کیفیت ساخت بالاتری دارد. رنج تله بیشتری دارد. لرزشگیر 4 استاپی دارد. مانت فلزی دارد.
(لنز 105-18 نیکون باعث شد کانن 135-18 stm را عرضه کند، و لنز 135-18 stm کانن باعث شد نیکون 140-18 را عرضه کند! )
البته ناگفته نماند نیکون برای اینکه 140-18 قدرت رقابت قیمتی را از دست ندهد برایش هود و کیف پارچه ای نگذاشت.
Fujifilm X-E3, 18-55mm F2.8-4
خواهش میکنم دوست بزرگوار
از نظر کیفیت خروجی هر دولنز تقریبا در یک سطح هستند و اختلاف قابل توجهی ندارند ولی اگر به جای شما باشم 18-140 را بر میدارم چون همانطور که فرمودند کیفیت ساخت بالاتر و رنج بیشتری داره. البته اگر اختلاف قیمت این دولنز برای شما محلی از اعراب نیست. اگر مسائل اقتصادی در انتخاب دخیل هستند با خرید 18-105 چیزی را از دست نخواهید داد .
موفق باشید
درخواست راهنمایی برای خرید لنز:
سلام به همه خبرگان عکس ساز
راستش من چون میخواستم عکاسی رو تازه شروع کنم ولی به صورت جدی ادامه بدم در نهایت بدنه d5200 رو انتخاب کردم ولی چون با لنز 18-105 از 2 تومن میزنه بالاتر
میخوام برای یادگیری و عدم پشیمانی در آینده به جای لنز 55-18 که به نظرم با توجه به تحقیقاتی کردم بعدها دیگه ارضات نمی کنه در ابتدا لنز nikon 50mm f/1.8g dx af-s رو خریداری کنم که جمعا میشه حدودا 1900
به نظر اساتید چطوره؟